Unicorns & Fairytales
Diary My life Personal

Diary 124 // Dino party en party Brabantia!

Het was een erg leuke week op het gebied van feestjes! Een erg verlaat dino feestje voor Vince en we vierden ook de 100e verjaardag van het merk Brabantia dat iedereen ongetwijfeld wel kent? Het lekkere weer zorgde voor veel vermaak. Kijk je mee?

Dinosaurus feestje

Vince is sinds enkele maanden helemaal gek op dino’s. Daarom leek het ons logisch om dit als thema voor zijn verjaardag te nemen. Uitzonderlijk vierden we wel 3 keer zijn verjaardag. Zijn échte verjaardag op 10 april vierden we in de Roompot met vrienden. Ik had een lekkere taart besteld die rechtstreeks daar geleverd werd en we trakteerden met een drankje. Het werd een klein feestje met een beperkt aantal mensen. Oma, Opa en Bomma kwamen wel een dagje op bezoek voor deze speciale dag maar we moesten papa missen omdat hij ziek was. Daarna mocht Vince vriendjes van de klas uitnodigen en trokken we naar een binnenspeeltuin. Daar kregen de kinderen allemaal een uitdeelzakje met leuke dino spulletjes. Maar zijn meter en peter konden geen enkele dagen samen komen en de enige dag dat lukt voor iedereen was dus vorige woensdag. Omdat ik graag feestjes organiseer werd dit ook weer een heel uitgebreid feestje, met leuke activiteiten en lekkere hapjes. Binnenkort komt er een uitgebreid artikel over dino feestjes organiseren, dus hou de blog zeker in de gaten. Voor nu al wat sfeerfoto’s…

 

100 jaar Brabantia

Ik werd uitgenodigd op de verjaardag van Brabantia en dit ging door in Amsterdam. Ik nam één van mijn beste vriendinnen mee, een grote weddingplanner van België en vertrokken in het zonnetje naar ons hotel waar we verbleven. Dat hotel, Sir Adam, was gelegen in de A’dam Toren. Wat een plaatje was dat. Liften met een discobal, gekleurde vloer en karaoke met micro’s… De fun begon daar al! Ik de kamers was er ook veel leuks te zien en kon je onder andere op je platenspeler een plaat afspelen. De volgende ochtend kregen we een ontbijt en trokken we met een bootje op de Amsterdamse wateren, waar we stopten aan een loft om de nieuwe producten te bekijken van Brabantia. Tenslotte kregen we een lekkere lunch met een uitzicht om u tegen te zeggen op de 16e verdieping van de A’dam Toren en als afsluiter maakten we zelf onze deo onder leiding van Nicky van het Zero Waste Project, het boek waarover ik al schreef.

 

Win een artikel naar keuze van Brabantia!!!!

Om de verjaardag van Brabantia helemaal te vieren mag ik een artikel naar keuze wegschenken. Dat kan eender welk item zijn (behalve de deluxe versie met leder van de Brabantia BO vuilnisemmer) en je kan nog tot en met donderdag meedoen via Instagram. KLIK HIER om naar de winactie te gaan. Allen daarheen zou ik zeggen want wie kan er nu niet iets gebruiken van Brabantia?!

 

Hoe was jullie week?

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply