Unicorns & Fairytales
Diary My life Spelen

Diary 118 // Indian summer & feest

Wat een zalig weertje was het de afgelopen week. Het leek wel weer zomer. Zo konden we nog lekker buiten spelen. We konden ook weer leuk spelen met sensopatisch speelgoed en mochten mee de verjaardag  vieren van Kinder (je weet wel , de chocolade!)

Buiten spelen!

Hoe zalig is dat, buiten spelen? Kinderen MOETEN buiten spelen. Daarom ging de televisie zo weinig mogelijk op en zetten we de deur wagenwijd open naar de tuin. Buiten, die handel. Ze leren zoveel meer in de buitenlucht dan voor een schermpje. Wil je trouwens leuke activiteiten in het bos doen, dan zijn er enorm veel mogelijkheden. De herfst is een dankbaar seizoen. Een buitenspeeltuin is ook altijd erg dankbaar. Het hoeft zelfs niet ver te zijn en kinderen hebben niet veel nodig. Wij bezochten in het Nachtegalenpark een grote speeltuin en Vince en Lex amuseerden zich met het zand.

lees ook: 30 dingen die je kunt doen tijdens buitenspeeldag

Kinder werd 50

Het bekende merk Kinder (je weet wel, van de Surprise eieren, Kinder Bueno en de reepjes chocolade enz…) bestaat 50 jaar en dat mocht gevierd worden. We kregen een uitnodiging in de bus, net zoals een vriendin en daar trokken we richting Overijse. Het was te doen op een leuke locatie, het zonnetje zat goed mee en de kinderen konden naar hartelust knutselen. Samen maakten ze ook de reuzetaart door cupcakes te versieren. Op het einde van de dag kregen ze hun cupcake naar huis om op te smullen natuurlijk. Ik mistte alleen wat chocolade (nergens was een lekkernij van Kinder te bespeuren) maar we kregen wél een goodiebag met chocolaatjes, een recept, koksmuts én deegrol mee. Kunnen we thuis lekker samen koken.

Je kan trouwens meedoen aan een coole wedstrijd! Je kan de wens van jouw kind laten uitkomen. Ga snel naar Kinder

 

Oh ja en natuurlijk moesten we nog gaan stemmen. Hoe was jullie week? 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply