Unicorns & Fairytales
wereldbol fisher-price - unicorns & fairytales
cadeautips Ontwikkeling speelgoed voor kinderen van 1 jaar Spelen

Spelen | Leerzame wereldbol van Fisher-Price

Heb je nog geen idee wat te kopen als cadeautje voor je kind, neefje, nichtje, petekind of ander leergierig kindje? Dan kan ik je deze leerzame wereldbol van Fisher-Price aanraden. We hebben hem al een tijdje in huis en het is echt iets heel leuks. Bovendien leerzaam, had ik dat al gezegd?

 

Leerzame wereldbol

De leerzame wereldbol is een onderdeel van de Meegroeispeelgoed-technologie van Fisher-Price. Elke peuter leert op zijn eigen manier en zijn eigen tempo. Daarom kan deze wereldbol op 3 niveaus gezet worden. Jij (of je kindje) kiest zelf het niveau. Ze leren door middel van zinnetjes, dieren en geluidjes. Kleintjes kunnen deze interactieve wereldbol vasthouden en laten draaien. Als kleine ontdekkingsreizigers op de 7 dierenknopjes op de wereldbol drukken, leren ze over de continenten, dieren, begroetingen en muziek van over de hele wereld! Als ze de bladzijden van de reisgids omslaan, zien ze hoe Puppy & Zusje de wereld over reizen. En als ze de wereldbol laten draaien, horen ze leuke liedjes en zinnetjes over het ontdekken van nieuwe plaatsen. Met meer dan 100 geluiden, liedjes, melodietjes en zinnen leert uw peuter spelenderwijs en op een interactieve manier meer over de wereld! Ideaal voor kinderen tussen de 18 en 36 maanden.

wereldbol fisher-price - unicorns & fairytales

 

Meegroeispeelgoed Technologie

Niveau 1 – Leren. Leert uw kleintje over groeten van over de hele wereld, dieren en dierengeluidjes.
Niveau 2 – Ontdekken. Simpele vragen helpen baby om dieren van over de hele wereld te ontdekken.
Niveau 3 – Bedenken. Leuke liedjes over wereldreizen stimuleren je peuter om de eerste rollenspellen te spelen.

 

wereldbol van fisher-price - unicorns & fairytales

Vince en zijn wereldbol

Vince vond het vooral leuk om de dieren te zoeken. Ook de bijbehorende geluiden vond hij top. Als het maar kan bewegen en geluid maakt! Zelf kan je natuurlijk ook vragen stellen. Wanneer ze wat ouder zijn kan je ook de werelddelen aanwijzen en er meer over vertellen. Vince ontdekte de wereldbol samen met papa. Wij zijn er alvast heel blij mee. De leuke kleuren en geluiden zijn heel aantrekkelijk voor kinderen.

wereldbol fisher-price - unicorns & fairytales wereldbol van fisher-price - unicorns & fairytales

wereldbol van fisher-price - unicorns & fairytales

 

Koop hem nu met korting

Bij Bol.com staat hij nu aan korting. Je bespaart maar liefst 20%.

[bol_product_links block_id=”bol_5805182fa34f8_selected-products” products=”9200000058907009″ name=”wereldbol” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”0″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

Zou jij dit durven kopen voor je kind? 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Ineke
  20 oktober 2016 at 11:29

  Oooh die is leuk, misschien leuk extra cadeautje voor Tristan 🙂

 • Reply
  Sofie van mamaABC
  20 oktober 2016 at 22:30

  Die is inderdaad heel leuk!

Leave a Reply