Unicorns & Fairytales
ben 10 - unicorns & fairytales
Films Winactie & Give away

Must see | De nieuwe BEN 10 & win stoere gadgets

Toen ik thuis enkele gadgets aankreeg om aan jullie uit te delen en manlief zag ze zei hij: “Hey dat is van BEN 10!” Ik had er eerlijk gezegd nog niet eerder van gehoord. Maar BEN 10 bestaat dus al 10 jaar en hij viert momenteel zijn 10e verjaardag. Klinkt logisch. Deze stoere animatiereeks is dus niet nieuw, maar ze steken het wel in een splinternieuw jasje. 

 

Ben 10, wie is dat?

Het is een nieuwe animatiereeks van ultieme superheld Ben Tennyson. Het bestaat dus al wel langer. De nieuwe reeks neemt ons mee naar het begin, waar de energieke 10-jarige Ben Tennyson een vreemd horloge vindt en hiermee plots zijn buitenaardse krachten ontdekt. Met behulp van deze Omnitrix gaat Ben, in het gezelschap van zijn nichtje Gwen en Opa Max, tal van criminelen te lijf als een echte superheld! De nieuwe serie bestaat uit 40 afleveringen van 11 minuten en combineert actie, humor en vooral heel veel plezier!

De serie is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en met zijn korte afleveringen ideaal voor 11 minuten ontspanning. Nog niet voor Vince dus maar wie weet wel voor jullie kids.

ben 10 - unicorns & fairytales

Waar te vinden?

De gloednieuwe reeks is vanaf 10 oktober elke weekdag om 16u20 te zien op Cartoon Network. Op de website van Cartoon Network kan je trouwens met Ben 10 kennis maken, enkele stukjes video al eens bekijken, spelletjes spelen en de aliens ontmoeten.

 

Win een pakketje met leuke en stoere gadgets 

Ik mag twee lezers blij maken met een goodiebag! Wat kan je dus krijgen van mij? Ik verstuur het zelf naar de winnaar en probeer er iets leuks van te maken 😉 Dit zit er al zeker in….

–> een fietsbel, een button, een keychain, een notitieboekje en 2 pakjes magneten die knetteren als je ze in de lucht gooit.

ben 10 - unicorns & fairytales

Het enige dat je moet doen is even reageren onderaan dit bericht. Ik ben natuurlijk wel benieuwd of jij Ben 10 al kende? 

 

WINNAARS ZIJN ASA & ELINE DE BRUYNE

 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

5 Comments

 • Reply
  Naomi De Craeye
  20 oktober 2016 at 20:05

  Ooooh! Ik kende het niet, maar ik ben er zeker van dat de bijna zes-jarige hier dikke fan gaat zijn! ?

 • Reply
  Asa
  20 oktober 2016 at 23:31

  M’n zoon vondt deze reeks super! Hij zou zich zo stoer voelen met die fietsbel.

 • Reply
  damienne louwage
  21 oktober 2016 at 08:28

  Mijn zoontjes zijn helemaal zot op Cartoon Network en zeker Ben 10!!! We hebben zelfs al een eigen Ben 10 uurwerk in elkaar geknutseld met speciale “powers” 😉 😉

 • Reply
  Natasha
  23 oktober 2016 at 21:10

  Ik heb de kinderen in mijn klas er nog niet over gehoord, maar ze zullen het vast super leuk vinden als ik de cadeaus met een leuk (ben)spelletje kan verloten!

 • Reply
  Eline De Bruyne
  23 oktober 2016 at 21:18

  Ik heb er al 1 iemand over bezig gehoord in de klas. De andere waren erg benieuwd want kende er eigenlijk weinig of niets van. Ze hebben ben 10 toen opgezocht tijdens de computerles. Ik zou hen dus erg blij kunnen maken met gadgets voor ik de beloningsdoos.

Leave a Reply