Unicorns & Fairytales
Diary moederschap My life Personal

Diary 111 // Chocolade, een ziekenhuisopname en zon!

Vrolijk Pasen! Ook al is het al een week geleden. We hebben weer chocolade voor een heel jaar! Na enkele keren paaseierenraap hier en daar hebben we onze voorraad en plezier gehad en is het weer tijd voor de tweede week van de paasvakantie. We vertrekken vandaag naar Landal, Hof Van Saksen en gaan daar ook de verjaardag van Vince vieren. Hopelijk een beetje meer plezier en rust dan vorige week…

Tradities!

Ik las net toevallig nog een artikel in het magazine Kiind nadat ik de blog had gepubliceerd over #sharemytradition. Dat je makkelijk zelf tradities kunt maken. Gezellig wederkerende momenten waarbij je later met een liefdevol gedachte naar terugblikt. Wel, hoe meer hoe beter. Ik hou ervan om onder vrienden en familie te zijn. Hoe meer hoe beter. Sommige van die dingen zijn paaseitjes rapen, Pasen vieren, brunchen…. Gezelligheid ten troef!

Ik kreeg van Lilliputiens twee mandjes met paaseitjes en dat werd goed gebruikt. Ik verstopte de eitjes in huis en liet Vince en Robin zoeken. Ze vonden dat heerlijk. Het enthousiasme op hun gezichtjes was geweldig. Nadien telden we samen de gevonden eitjes en verdeelden ze eerlijk.

Playmobil

Lex kreeg een cadeautje: een zoo van Playmobil. Playmobil 123. Lex vond het leuk maar ik denk dat Vince het nog leuker vond. Hij begint nu echt met alles te fantaseren en we moesten meteen meespelen. Het is heerlijk om te horen en te zien. Playmobil is een dankbaar cadeau vind ik. Je kan het altijd uitbreiden. We hadden al een boerderij en nog andere spulletjes en dan kan je er een hele wereld van maken.

Je kan ook op mijn blog nog 3x een setje Playmobil winnen hé. Wist je dat? Doe snel nog mee

 

Ziekenhuisopname

We hebben ook enkele dagen van de vakantie in het ziekenhuis gezeten met Lex (klik op link om het te lezen). Hij moest opgenomen worden met uitdrogingsverschijnselen door buikgriep. Geen pretje, niet voor hem en ook niet voor ons. Het mag wel eens gaan stoppen nu en hopen dat beter weer op komst is zodat de weerstand terug op peil kan komen.

uitdrogingsverschijnselen door buikgriep - unicorns & fairytales

Toch nog een dagje genieten van de zon

We mochten vrijdagmiddag naar huis met Lex en konden zo nog een weekendje genieten van de zon. Lex was helemaal op en top, plaagde zijn broer en haalde zijn schade in (met andere woorden: at de oren van onze kop!)

onesie : UBANG

En nu… genieten

Gelukkig dat we de eerste week in pan vielen en dat we de tweede week op vakantie kunnen vertrekken. Hopelijk brengt deze week ons wat zon en rust en heel veel plezier. Wij gaan een weekje Landal opzoeken. Maar hou de blog zeker in de gaten want er komt een geweldige winactie aan, ter ere van de 4e verjaardag van Vince.

koffer: Hedgren

 

Wat gaan jullie nog doen? Zijn jullie al eens in Hof Van Saksen geweest?

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Sofie
    9 april 2018 at 11:52

    Ocharme. Naar ‘t ziekenhuis en al zeg. Gelukkig was het inderdaad vorige week en niet nu jullie verlof hebben. Zo kunnen jullie toch wat op adem komen.
    Hier ook weer een zieke. Arthur kon op 1 maand tijd amper 2 dagen naar de crèche en nu is ‘t weer van dat. Gelukkig niet naar het ziekenhuis en zo. Wij gaan de komende dagen dus schipperen tussen werken en voor een zieke kleine zorgen.

Leave a Reply