Unicorns & Fairytales
camping de twee bruggen - unicorns & fairytales
Buiten spelen My life op vakantie Spelen Travel uitstappen

/NL/ Camping De Twee Bruggen in Nederland in een luxe stacaravan van Eurocamp

Het is ondertussen de tweede keer dat we via Eurocamp op vakantie gaan. Ideaal als je op je eigen ritme ergens op een ruime kindvriendelijke camping wil vertoeven. De hoeveelheid ‘luxe’ kan je zelf bepalen. Dit jaar trokken we niet zo ver weg en gingen we over de grens naar het oosten van Nederland, dichtbij de Duitse grens. In een dorpje genaamd Winterswijk vind je camping De Twee Bruggen. Een superfijne camping als je een vakantie dichtbij zoekt.

Eurocamp

Eurocamp staat sowieso garant voor een leuke campingvakantie met de best geselecteerde campings. Ideaal als je met jonge kinderen op vakantie wil. Wij gingen al eens naar Spanje (lees artikel:  Wij genoten van een leuke (glamping) gezinsvakantie in spanje ) en hadden het toen erg naar onze zin. 

Deze keer wilden we dus iets minder ver reizen en reden we naar De twee Bruggen. Op 2 en een half uur rijden van bij ons thuis (als je geen file hebt). We kwamen aan op een rustige camping waar het hoogseizoen nog net niet begonnen was en hadden weer een ASPECT stacaravan geboekt. Dat is een luxeversie met 3 slaapkamers waar je eigenijk met 6 kunt slapen. Aangezien onze kinderen echt niet samen kunnen slapen (we hebben het tevergeefs al meermaals geprobeerd) was dit onze beste optie. Fijn want ik vind de Aspect stacaravans van Eurocamp altijd de moeite. 

Camping De Twee Bruggen 

Je boekt deze camping via de website van Eurocamp waar je meteen ook de prijzen en beschikbaarheid kunt zien. Deze camping ligt midden in de natuur, heeft een winkeltje, weiden, een speelruimte in zand, een buiten -en binnenzwembad met glijbanen, een restaurant, mogelijkheid tot bowling, fietsenverhuur en zoveel meer. In het hoogseizoen is er ook kinder -en jongerenanimatie. Zelfs voor volwassenen.  Lijkt me zeker de moeite. Wij konden dit nog nét meepikken het laatste weekend van onze vakantie. 

Uitstapjes in de buurt

Brandweermuseum 

Het is allesbehalve saai daar in de buurt van camping De Twee Bruggen. Dichtbij ligt het dorpje Burcolo waar je twee super interessante musea hebt. Een kleinschalig brandweermuseum waar je de geschiedenis van de brandweer kunt ontdekken. De kindjes konden zich verkleden, kregen een zoekboekje mee en mochten in een oude brandweerwagen zitten. Wij hebben echte fans van brandweervoertuigen dus dat was een eerste hit. 

Kristalmuseum

Wanneer je het leuke winkelstraatje doorloopt (ook de moeite!) kom je aan het kristalmuseum. Dat vonden onze kinderen echt geweldig. Ook daar kon je een vragentocht doen met zoekopdrachten in het museum, mochten ze een amethyst openkraken en goud zoeken in zand. Uiteraard mochten ze een eigen steen kiezen. Ik ben zelf dol op edelstenen en kocht mijn eigen exemplaren. Overal waar ik komt kies ik er eentje (of twee) uit. 

Op de app van deze camping vind je nog meer uitstapjestips. Er is zeer veel in de buurt te doen. Bij goed weer kan je verfrissing in het zwembad zoeken. 

lees ook: Naar het museum met kinderen? Dit kan je allemaal doen!

Speelboerderij De Neeth 

Wij huurden ook een fiets en trokken naar Speelboerderij De Neeth. Ideaal want deze tocht is 8km heen en 7km terug fietsen van camping De Twee Bruggen naar de boerderij. Jammer genoeg was het aan het regenen toen wij gingen maar indien niet zou ik deze uitstap zeker aanraden. Kinderen kunnen er spelen, op woensdag is het museum open en ze hebben enorm veel pannenkoeken. 

Wij hadden het heerlijk hier

XOXO Nathalie 

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply