Unicorns & Fairytales
brother outfit - unicorns & fairytales
Fashion fashion kids Get inspired Outfit

Brother outfit by JBC

Ik ben enorm fan van de kleurtjes voor deze herfst/winter en daar spelen de merken heel goed op in. Toen ik deze leuke (budget) collectie bij JBC zag wist ik dat ik het gewoon MOEST hebben. Voor grote en kleine miniman. Ik maakte er een brother outfit van. Ze zijn zo leuk. Kijk je mee?

 

Ik ben niet zo’n mama die haar kinderen steeds in dezelfde outfits ga laten rondlopen maar soms mag het wel eens vind ik. Een brother outfit zoals ik het zelf wil noemen.  Dit setje vond ik geweldig! Brother, great friend, loyal family, permanent playmate. Dat is ook zo. Nu ik jongensmama word gaan ze later vaak samenspelen en jongensstreken uithalen (liefst niet teveel 😉 ) De kleur past goed bij de herfst/winterperiode en ik hou van de combinatie.

brother outfit - unicorns & fairytales

brother outfit - unicorns & fairytales

De sokjes doen me enorm denken aan de nieuwe collectie van Tiny Cottons, waar ik enorm fan van ben. Deze versie is natuurlijk veel goedkoper en budgetvriendelijk, wat we uiteraard fijn vinden. Hoe schattig is het mutsje? Ik heb hem in de kleinste maat genomen zodat de kleine broer van Vince hem meteen aan kan doen.

brother outfit - unicorns & fairytales brother outfit - unicorns & fairytales brother outfit - unicorns & fairytales

Ik vind de combinaties stoer maar ook klassiek. Je kan er eigenlijk veel kanten mee op… Ook leuk te combineren. Ik heb spijt dat ik niet gewoon ALLES is twee maten heb genomen maar ja… Ooit zal de miniman in de kledij passen van de grotere miniman dus lijkt het me een beetje lastig om alles in tweevoud te kopen (en kostelijk).

brother outfit - unicorns & fairytales

brother outfit - unicorns & fairytales

Ik shopte deze collectie bij JBC.

Wat vind jij van mijn keuze? 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  30 september 2016 at 10:53

  Ik vind de eerste outfit een beetje gevangenis achtig.

  • Reply
   Nathalie
   4 oktober 2016 at 12:29

   hihihihi :)))

 • Reply
  Ineke
  4 oktober 2016 at 16:48

  Wat mooie kledij! Tijd dat ik nog eens binnenspring bij jbc.

Leave a Reply