Unicorns & Fairytales
automatische snijmachine Cricut Joy - unicorns & fairytales
creatief DIY Knutselen Winactie & Give away

Je eigen spullen personaliseren en pimpen met de Cricut Joy & WIN

Crea bea’s en leerkrachten opgelet, ik heb hier een hele leuke ontdekking gedaan. De Cricut Joy is een toestel waarmee je je spullen kan pimpen en personaliseren. Je kan er ook zelf kaartjes mee maken! Een heel veelzijdig toestel waar je als creatieveling veel gaat aan hebben. Je kan zelfs je eigen kledij pimpen. Wij personaliseerden zelf onze drinkflessen. Kijk je mee?

Spullen personaliseren met de Cricut Joy 

Ben jij op zoek naar een automatisch snijmachine voor kleine projecten, dan raad ik je de Cricut Joy aan. Wij maakten al zelf labels voor onze drinkbussen en je kan er zoveel meer mee! Ideaal voor mensen die graag zelf knutselen en voor leerkrachten. Je maakt er makkelijk kaartjes mee, labels en nog zoveel meer. Wij testten deze automatische snijmachine en maakten labels voor de drinkflessen van de kinderen. Het lukte heel goed. Ik kan al niet wachten op nog meer leuks te maken met de Cricut Joy! 

automatische snijmachine Cricut Joy - unicorns & fairytales

automatische snijmachine Cricut Joy - unicorns & fairytales

 • Personaliseer zowat alles: Creëer een kaart voor elke gelegenheid, pas etiketten aan om je keuken te organiseren of maak een sticker voor je waterfles zoals wij deden.
 • Werkt perfect met populaire materialen: Snijdt opstrijkbaar materiaal, karton, vinyl en papier en werkt zelfs met materialen die je al in huis hebt.
 • Tekent elke vorm en schrijft in verschillende stijlen: Pas je ontwerp aan met een verscheidenheid aan soorten pennen en diktes.
 • Compact, draagbaar, klaar om mee te nemen: Past in een kastje, ziet er geweldig uit op een tafel, is zo ingepakt en is meteen ingesteld.
 • Langere en herhaalde sneden: Snijdt een afbeelding tot 11,4 centimeter breed en 1,20 meter lang of herhaalde sneden tot wel 6 meter lang. Ideaal voor quotes! 
 • Ingebouwde Bluetooth: Maak eenvoudig draadloze verbinding met je computer, telefoon of tablet, zodat je overal kunt ontwerpen.
 • Makkelijk te leren app voor pc, iOS en Android: Gebruik de gratis Design Space®-app op je computer of mobiele apparaat om projecten te creëren, op te slaan en te delen.
 • Werkt offline. Download afbeeldingen, lettertypen en projecten zodat je naar hartenlust kunt ontwerpen en snijden, zelfs als je niet met het internet bent verbonden.
 • Flexibiliteit om je eigen ontwerpen te uploaden: Gebruik gratis je eigen afbeeldingen en lettertypen in verschillende standaard bestandsformaten.
 • Inspiratie inbegrepen: Wordt geleverd met 50 gratis projecten, zodat je meteen kunt beginnen met creëren en alles leert wat het apparaat kan.
 • Ondersteuning als je het nodig hebt: Met stapsgewijze hulp, FAQ’s, how to-video’s en uitgebreide chat- en telefonische ondersteuning zijn we er wanneer je een helpende hand nodig hebt.

Je kan de Cricut Joy hier bestellen

automatische snijmachine Cricut Joy - unicorns & fairytales

 

Nog meer zelf pimpen? 

lees ook: Back to school // 10 manieren om zelf een pennenzak, tasje of turnzak te pimpen

en ook: 5 leuke manieren om je sneakers (of turnpantoffels) te pimpen

 

WIN WIN WIN WIN 

Ik heb heel goed nieuws want ik mag een CRICUT JOY weggeven. Dit automatische snijmachine is geschikt voor veel materialen en je kan er de leukste dingen mee maken. Vertel mij in de comments waarvoor jij het graag zou gebruiken! 

automatische snijmachine Cricut Joy - unicorns & fairytales

Meedoen kan tot en met 3 september 2020 

 

Pin it 

automatische snijmachine Cricut Joy - unicorns & fairytales

 

XOXO Nathalie 

 

 

You Might Also Like...

349 Comments

 • Reply
  Fleur
  27 augustus 2020 at 06:53

  Zoals in je artikel al beschreven, ideaal voor kleine projectjes ! Zo hou ik er van om kadotjes te personaliseren
  En ook de kleding vd kids moet daar soms aan ondervinden 😹

  Hele leuke winactie ! 👌🏻

  • Reply
   Cindy Jerphanion
   27 augustus 2020 at 09:00

   Prefect voor onze trouwkaarten, en uitnodiging van de kinderuitnodigingen voor onze 7 kinderen🍀😁🤗 heerlijke fantasieën de vrije loop laten.

   Ik waag graag kansje als trotse mama

   • Reply
    Evelien Vanhaeren
    27 augustus 2020 at 19:58

    Ohhh zo tof !
    Enerzijds kei handig omdat ik een nieuwe klas heb (opgestart vanaf dit schooljaar) en er dus best nog wel wat gepersonaliseerd / gedecoreerd /… moet worden.

    Anderzijds lijkt het mij ook leuk voor de kinderen. Ik sta in dalton onderwijs waarbij kinderen erg zelfstandig zijn, en keuze activiteiten mogen doen.

    Heel wat van mijn schatten hebben extra uitdaging nodig en hiermee zelf aan de slag gaan zou een ideaal projectje zijn voor mijn tieners.

    En nu maar duimen 🤩

    • Reply
     Ellen
     27 augustus 2020 at 21:34

     O, dat is vast verslavend. Maar wat lijkt mij het geweldig om te gebruiken. Op school, maar ook zeker thuis🍀

    • Reply
     Flore
     30 augustus 2020 at 22:07

     Geschikt voor allerlei leuke projectjes en het maken van cadeautjes voor mijn metekindje die bijna 1 jaar wordt!

   • Reply
    Kimberly Didden
    27 augustus 2020 at 21:52

    Ik ben al lang aan het twijfelen om een cricut aan te schaffen. Ik ben graag creatief bezig en vind het geweldig om mijn spullen te personaliseren. Momenteel koop ik ze nog steeds bij andere mensen, maar zou graag zelf nog meer aan de slag willen gaan. De cricut zou hier een enorme hulp bij zijn. Zowel om mijn schoolspullen als mijn persoonlijke spullen te personaliseren 🥰

   • Reply
    Katrien Van Acker
    30 augustus 2020 at 19:07

    Ik zou deze heel goed kunnen gebruiken in de klas. Ik zou ook de kinderen (5de leerjaar) perfect mee aan de slag kunnen zetten. Alweer een aantal doelen bereikt op een toffe manier!

  • Reply
   Marlou
   27 augustus 2020 at 10:47

   Een perfect apparaat en systeem om heel veel lieve mensen om me heen blij te maken met super persoonlijke cadeaus. Hiernaast ook erg handig voor mezelf, mijn gezin en bovenal voor mijn werk!
   Hij zou hier in een gouden mandje terechtkomen!!

   • Reply
    Valerie De Beuckelaer
    27 augustus 2020 at 11:51

    Hoe leuk is dit! 🥰
    Super tof om projectjes mee uit te werken voor de kleuterklas. Zo kan ik zelf verschillende sjablonen ontwerpen en deze gebruiken op een wachttoren, wiskundekastje, taalkastje,…. noem maar op. Ik zou dit super graag willen winnen. Dit omdat ik het echt altijd zou kunnen gebruiken tijdens zowel mijn laatste stage jaar als nadien in een eigen klas.
    🍀🍀🍀

   • Reply
    Roosen Bianca
    27 augustus 2020 at 20:55

    Ik heb 100den ideeën voor mijn klasje, maar geen machine om ze uit te werken, dus eentje winnen zou supertof zijn!!!

   • Reply
    Evelien Van De Kerchove
    27 augustus 2020 at 21:19

    Oh hier grote creatievelingen waaronder mijn dochter en ik zelf in huis. Dit zouden we de max vinden en heel veel plezier met beleven 😊

   • Reply
    Kempenaers
    28 augustus 2020 at 08:33

    Het lijkt me super dit te kunnen winnen! Dan kan ik eindelijk zelf de materialen van mijn kinderen zelf pimpen. En ook in de klas kan ik dan alles op een creatieve manier bewerken.

  • Reply
   Kiara
   27 augustus 2020 at 18:10

   Dat is handig!

   Ik zou ook alvast dochterlief haar spullen personaliseren met naam en een zelfgekozen figuurtje (een ‘Maflingo’ is grote kanshebber).
   Maar ook sommige van mijn eigen spullen!

   Daarnaast zou het zeer regelmatig dienst doen om leuke, originele cadeautjes te maken (of de verpakking te personaliseren).

   Ik hoop mijn creatieve ik wat meer te ontwikkelen. 😎

  • Reply
   Kate Gijsbrechts
   27 augustus 2020 at 18:47

   Wauw, super leuk! Ik ben al lang aan het twijfelen om dergelijke aan te kopen, als leerkracht maar ook als moeder. Ik geef les in het tweede leerjaar en maak zeer graag creatieve spullen voor de leerlingen. Maar ook thuis ben ik creatief bezig voor mijn peutertje. Met bovendien een tweeling onderweg zou dit echt super zijn! Dan kunnen ook ineens de stickers en dergelijke voor de geboortesuiker zelfgemaakt worden :-)!

   • Reply
    jolien van de voorde
    30 augustus 2020 at 20:59

    Ooohhh wat zou ik hier superblij mee zijn! Zowel voor mijn eigen kleine kapoenen alsook voor mijn kapoenen van de klas! Love it om alles te kunnen personaliseren en creatief aan de slag te kunnen en vooral met zoiets in huis! 😍😍 🍀

  • Reply
   Melissa
   27 augustus 2020 at 19:51

   Zou heel fijn zijn om te winnen voor in mijn klasje met bijzondere en buitengewone kindjes! 🤩🤩😍😍

  • Reply
   Jolien Peeters
   27 augustus 2020 at 21:45

   Super leuke winactie!
   Lijkt me een tof apparaat voor gebruik in de klas en thuis. Dit kan labelen veel makkelijker maken.

   • Reply
    Elien Vandierendounck
    30 augustus 2020 at 14:09

    Wat wil ik dit graag winnen! Wat een fantastisch materiaal en een toffe winactie 😍. Zelf ben ik uren bezig met knippen voor mijn kleine en grote projecten voor in mijn klas. Daarnaast ben ik graag creatief bezig met het maken van kaartjes en versiering. Dit zou dus enorm van pas komen. Fingers crossed 🤞

   • Reply
    Danielle Bakker
    1 september 2020 at 20:51

    O dat zou een heel gaaf kado zijn.
    Ben 2 sep jarig🥳
    Spaar al heel lang voor de grotere versie maar elke keer moet ik het geld voor wat anders gebruiken omdat er elke keer dan weer een rekening kom waar ik niet op gerekend heb.
    Dus elke keer beginnen we weer vol enthousiasme opnieuw.
    Dus heel graag zou ik ‘m willen winnen.
    En anders sparen we gewoon vol enthousiasme verder.

  • Reply
   Hanne Nuyts
   27 augustus 2020 at 22:52

   Dit zou een fantastisch toestel zijn om samen met mijn collega’s op school te gebruiken! Wat een toffe win-actie!

  • Reply
   siegrit van den braak
   28 augustus 2020 at 07:52

   Al een lange tijd staat een cricut op mijn wenslijst. Ik hou van creatieve projectjes en heb al allerlei ideeën hiervoor: sinterklaas plaatjes op mijn raam/potjes voor pepernoten, sint slinger, etc (echte sinterklaasfan hier), ikea speel keukentje versieren, naambordje maken, mooie kaarten en slingers maken.. ooh je kan zoveel kanten op met een cricut!!! Het zou geweldig zijn om deze te mogen winnen!

  • Reply
   Sonja Baten
   28 augustus 2020 at 09:13

   Ik sta in het bijzonder onderwijs en geef muzo… het zou zeer fijn zijn dit te winnen om dan samen met onze kinderen hiermee aan de slag te gaan … vele pictô te maken om alles zeer duidelijk te maken…. Dit zou geweldig zijn

  • Reply
   De Bock
   29 augustus 2020 at 23:56

   Ik zou bij onze dementerende bewoners in het WZC prachtige teksten quotes hun namen maken. Spelletjes duurzaam maken, herkenningsnamen op hun stoel etc etc

  • Reply
   Mieke Huyghe
   31 augustus 2020 at 08:39

   Ooh dat zou super zijn voor in men klas. Heb voor het eerst een vast klasje 2de kleuter. Cricut joy zou daar natuurlijk super handig in zijn. Terug leren werken met iets nieuws voor mij is een toffe uitdaging en natuurlijk mijn klas beter personaliseren ja iets speciaals 😊

  • Reply
   Pauline
   31 augustus 2020 at 09:56

   Sinds vorig jaar werd er een nieuw klasje gestart bij ons op de lagere school; de springklas. Ik ben hier trotse juf van! Deze klas vangt kinderen op met moeilijkheden (dat gaat van moeilijk lezen tot dyscalculie tot gedragsproblemen) die toch graag op onze school tussen hun vrienden blijven. Ik maak voor hen gepersonaliseerd materiaal op hun niveau, voor elke leerling wat anders! Daar kruipt heel wat werk in waardoor er minder aandacht gaat naar het opvrolijken van hun spulletjes en de klas. Daar mag al eens verandering in komen, dus deze machine zou zeker een grote hulp zijn. Bedankt voor deze toffe actie!

   • Reply
    Marieke
    2 september 2020 at 06:34

    Oehhh wat leuk, lekker knutselen en freubelen met de kinderen in de klas. Ik neem hem mee naar school.

 • Reply
  Laura
  27 augustus 2020 at 06:56

  Oh wauw! Zo een leuke flessen! Ik zou dit toestel zo goed kunnen gebruiken voor al mijn naaiprojecten! Ik was al lang op zoek naar zo iets om gepersonaliseerde geboorte cadeautjes te maken voor familie en vrienden (dekentje, luiertas, bodytje met naam op,..). Natuurlijk ook super leuk voor de kindjes om hun naam op hun spulletjes te zetten en om het samen te doen! Veel succes iedereen 💓🙋‍♀️

  • Reply
   Noor Knoops
   27 augustus 2020 at 14:39

   Zo leuk! Als leerkracht crea in het BuSO ben ik steeds op zoek naar nieuwe manieren om onze leerlingen zoveel mogelijk zelfstandig aan een opdrachtje te laten werken en/of hun prachtige creaties erin te verwerken. Met deze snijmachine hebben we weer een nieuwe insteek voor onze creatieve projectjes die we veelal zelf sponseren aangezien ons budget erg beperkt is. Duim duim om dit te winnen voor ‘ons mannen’ 🥰

 • Reply
  Anna wienen
  27 augustus 2020 at 07:05

  Gaaf super handig voor ons wekelijks knutselmiddagje..

  • Reply
   Geesje Remmits
   27 augustus 2020 at 08:33

   Wauw det zou helemaal geweldig zijn om te mogen winnen. Ik zou hem graag gebruiken voor mijn kaarten, scrapbooks en andere leuke creatieve projecten. Mijn zus is leerkracht op de basisschool en haar zou ik goed kunnen helpen ermee door alle labels en namen ermee te maken zodat ze lekker snel en makkelijk alles op naam heeft staan. Wij zouden er beide heel blij mee zijn. En komt er iemand zou je dit voor mij kunnen maken dan doen we dat ook. Niks leuker dan samen leuke creaties maken.

   • Reply
    Els Meerschman
    31 augustus 2020 at 14:02

    ‘C’reativiteit
    ‘R’edenen genoeg om iets te maken
    ‘I’deeën
    ‘C’haos adios!
    ‘U’itermate voor mij geschikt 😉
    ‘T’ijdbesparend

    ‘J’olijt van andere collega’s
    ‘O’ngelofelijk wow!
    ‘Y’ou will make my day! 🍀

 • Reply
  Kathleen van den Broek
  27 augustus 2020 at 07:05

  Wauw! Ik zou al niet weten waarvoor ik het niet zou gebruiken! Op naaiprojecten, op bakjes voor de nieuwe keuken eind september, voor spulletjes in m’n klas en m’n zoontje z’n spullen voor bij de onthaalmoeder.. de mogelijkheden zijn eindeloos! Duimen op dus!! 🍀🤞🏼

  • Reply
   Jana Op de Beeck
   27 augustus 2020 at 07:39

   Fantastisch !
   Als juf van het tweede leerjaar lijkt het me super om materialen in de klas te versieren met woorden. Korte teksten op de achterkant van stoelen. Leuke woorden op de bank naargelang het thema.
   Ook met onze dochter van 1.5 thuis zullen de dit nog vaak nodig hebben. Dit is zoveel leuker dan het traditionele stickertje.
   Mijn hoofd slaat alvast op hol van alle ideetjes.
   SUPERTOF!

 • Reply
  Lisa Peeters
  27 augustus 2020 at 07:12

  Als juf bij de peuters zou dit super handig zijn. Ook als mama van twee stoere kerels die graag coole gadgets hebben. Zo kan ik alles perfect pimpen hoe ze het zelf willen! 🤞🏻

  • Reply
   Eugenie
   27 augustus 2020 at 19:32

   Ooh, super tof!!
   Zou ik voor heel wat projectjes thuis én in de klas kunnen gebruiken!!❤
   Fingers crossed!

 • Reply
  Jacqueline van de Manakker
  27 augustus 2020 at 07:13

  Dat zou makkelijk zijn iedereen zijn eigen drinkfles en dus geen gevecht meer, die is van mij. En ja ik denk dat de rugzak, de gymkleding en nog veel meer eraan zou moeten geloven.

 • Reply
  Kathleen Vierbergen
  27 augustus 2020 at 07:20

  Oh wat leuk. Zoals je zelf zegt: een leerkracht kan meteen 100 projectjes bedenken waarbij dit gebruikt kan worden. Ik denk meteen aan nieuwjaarsbrieven, cadeautjes voor moederdag en vaderdag.

  • Reply
   Nathalie Beirens
   27 augustus 2020 at 07:45

   Hier zou dit wel fijn zijn om voor de kids vanalles te maken om hun spullen te personaliseren, maar ook gewoon om leuke en originele cadeaus voor andere te maken. We zouden het hier super vinden….

 • Reply
  Annelies
  27 augustus 2020 at 07:21

  Waaauw dit zou zo handig zijn. Eerst en vooral om de spulletjes van de kids te personaliseren: flesje , lunchbox, … maar ook om te knutselen met de kids.
  Als juf ga ik het ook gebruiken om handige kaartjes mee te maken. Bijvoorbeeld voor het maken van kaartjes in een stellingenspel. Misschien maak ik er wel een heus spel mee 🙂
  Dit zou heel welkom zijn ❤️

 • Reply
  Katja Van Impe
  27 augustus 2020 at 07:28

  Zou het gebruiken vooral voor in mijn crèche.
  De speelgoedbakken pimpen met stickers, wat de kindjes moeilijker kunnen verwijderen.

  Zou er de fluohesjes ook kunnen mee oppimpen voor als we op stap gaan.
  Elk zijn eigen gepersonaliseerde fluohesje….

  Wanneer ik naai zou ik het ook gebruiken.
  Zo hoef ik de stof zelf niet meer te knippen😜

  Laat ons zeggen dat dit prachtige machine mijn beste vriend zou worden.
  😍

 • Reply
  liesbeth
  27 augustus 2020 at 07:28

  Wel dit is een top win actie!!! Wat zou ik deze graag winnen om leuke gepersonaliseerde dingen te maken voor mijn kids.
  Ik heb een diabeetje met adhd, en een pracht meisje (echt meisje) kk zou deze gebruiken om hun spullen en kledij te pimpen zodat het echt bij hun karakter past.
  Wauw ik loop nu al over van de ideeën.

 • Reply
  Elke De Vlam
  27 augustus 2020 at 07:30

  Dit zou super handig zijn! Eerst zou ik er de spulletjes van de kindjes mee personaliseren en een beetje pimpen. Zodat zij helemaal klaar zijn voor school👌🏻 Maar dingen voor in de klas of op school kan dat heel handig zijn. Ik zal het voor verschillende leuke projectjes kunnen gebruiken!🍀🤞🏻

  • Reply
   Patricia
   27 augustus 2020 at 07:44

   Oh wat leuk zeg, ik ben al lang aan het twijfelen om deze of de Silhouette cameo te kopen (wat best wel wat kost) om de naaiprojecten van mijn kleine boefjes te personaliseren. Volgend jaar start de jongste op school, wat zou het dan toch handig zijn als ik zelf naamstickers kan maken.
   En als juf moet ik je niet vertellen dat je hier allerlei materialen kan personaliseren Of benoemen ipv met dymo labels😉

  • Reply
   Jessica Dekimpe
   27 augustus 2020 at 17:31

   Leuke winactie! Wij zouden graag deze winnen omdat mijn jongere zus bezig is met een zaak op te starten .. en deze zou goed van pas komen omdat ze opstart met het personaliseren van spulletjes! Duuuusss let s hope🍀

 • Reply
  Debby Geldof
  27 augustus 2020 at 07:32

  Zou ideaal zijn om alles te pimpen Vr mijn klein meneertje, leuke cadeautjes te maken als je naar een feestje moet!
  Maar ook als kleuterjuf zou ik naar hartelust dingen kunnen pimpen/ontwerpen.
  Door dat het zo makkelijk mee te nemen is kan ik het zo meenemen naar mijn klasje !
  Ideaal dus voor deze enthousiaste kleuterjuf 😍!
  Duimen maar 👍🏼🤞🏻

 • Reply
  Isabelle
  27 augustus 2020 at 07:37

  Zo’n zalige machine zou ik in mijn kleuterklas 1001 toepassingen kennen. Eerste projectje zou een mooie welkom zijn voor op mijn deur! Dus, jaaaaa….deze wil ik heel graag winnen 🤩

  • Reply
   latoya
   27 augustus 2020 at 20:43

   Ik zou dit super graag winnen om de spulletjes van mijn dochtertje te personaliseren. Het is ook een ideaal formaat om mee te nemen naar mijn werk in het woon zorgcentrum om ook daar fijne dingen te maken met en voor onze bewoners. Ook voor hen leuk om opnieuw iets nieuws te ontdekken.

 • Reply
  Kelly
  27 augustus 2020 at 07:42

  Heel erg graag! Voor al mijn naaiprojectjes zou ik instrijklabels maken van mijn zelfontworpen logo, plus maat en wasinstructies. Deze kan ik dan meteen ook maken voor mijn naaivriendinnetjes die net begonnen zijn met naaien. Oja en natuurlijk voor alle schoolspullen voor mijn kleutertje die vanaf vlgnd week naar school gaat. En om zijn kamer te pimpen tot een dinosaurus paradijs. Te veel ideeën al, dus kom maar op met dat apparaat!

 • Reply
  Katleen
  27 augustus 2020 at 07:44

  Wij zijn met vier collega’s voor vier klasjes in het eerste leerjaar. Je kan je voorstellen dat deze fantastische machine voor ons fantastisch veel zou gebruikt worden. Ontwerpen, knippen, lamineren, … is voor ons namelijk een tweede natuur! Dus, heel welkom hier!

 • Reply
  Goele H
  27 augustus 2020 at 07:45

  Met 3 kinderen in huis lijkt dit me wel heel handig om hun spullen op een leuke en originele manier te labelen. Zeker de drinkflessen en brooddozen. Mijn mama is kleuterleidster en droomt al lang van zoiets dus ik ben zeker dat zij hem ook uitgebreid zal uitproberen.

 • Reply
  Pelicaen Sylvia
  27 augustus 2020 at 07:51

  Zoon lucas is een hele lieve, maar helaas vaak ook slordige jongen! Met dit apparaat hoef ik me iets minder zorgen te maken over zijn vergeet/verlies probleempje! 😁😂

  • Reply
   Andrea
   27 augustus 2020 at 12:23

   Ik ben leerkracht van het 2de leerjaar en heb ook 2 zoontjes. Ik zou deze fantastische machine zowel voor thuis als in de klas kunnen gebruiken om alles te labelen en zelf mooie dingen te ontwerpen, zoals de tekst op de drinkbussen van jouw zonen. Ook als snijmachine zou dit super zijn. Nu komt er in de klas heel wat knipwerk aan te pas bij het maken van spelmaterialen, knutselwerkjes,… Ik zou daarom deze graag een proberen, zodat het werk wat sneller gaat.

 • Reply
  Nele
  27 augustus 2020 at 07:51

  Wat een superheld winactie! 😍
  Deze zou mijn dochter wel leuk vinden, zo kan ze haar creatieve uitspattingen nog meer vorm geven. En als zij niet bezig is, zal ik ze wel gebruiken. 😃

 • Reply
  Marjalijn
  27 augustus 2020 at 07:53

  Oeee een snijmachine staat al jaren op mijn verlanglijstje <3 .. ! Heel leuk voor mijn naai projecten. Zo kan ik knuffels en doekjes personaliseren voor kindjes. Ook kan ik voor mijn eigen zoontje zijn knuffel en bekers bestuderen. Wat zal die trots zijn als er op zijn eigen knuffels en beker zijn naam staat <3… Duimen maar ! 🍀

 • Reply
  Stefanie
  27 augustus 2020 at 07:56

  Personaliseren van de brooddoos! Want die verdwijnt graag. 😂

 • Reply
  Miriam Sluimer
  27 augustus 2020 at 07:58

  Wat een mooie snijmachine. Compact en stijlvol.
  Ik ben zelf fan van gepersonaliseerde cadeautjes. Hoe leuk zou dat dan zijn als ik ze zelf kan maken 🙂
  Ook heb ik een echte onderwijsfamilie. We zullen er dus veel gebruik van gaan maken.

  Fingers crossed

 • Reply
  Yasmin Van de Velde
  27 augustus 2020 at 08:00

  Wauw… Ik zou hem gebruiken om de spulletjes van mijn kinderen te labelen en Ik ga volgend schooljaar de kleuter opleiding in avondschool volgen. Dit zou mij als toekomstige juf veel plezier bezorgen. 🍀🍀🍀🍀 Duimen maar!

 • Reply
  Sofie
  27 augustus 2020 at 08:00

  Wauw. Dat zou zo fijn zijn om te gebruiken en zo alle klasspullen en materialen te pimpen.
  Ik zou meteen elke leerling een gepersonaliseerde pen geven! Zalig!

 • Reply
  Sien
  27 augustus 2020 at 08:01

  Ik zou deze heel graag winnen om de spulletjes van mijn kindjes, mijn zus haar kindjes, mijn bff haar kindjes, mijn nicht haar knidjes,…, dus om heel veel spulletjes van vele kindjes te personaliseren 🙂 Spannend!!!

 • Reply
  Kizzy Van Velthoven
  27 augustus 2020 at 08:02

  Ja heel graag, voor zowel thuis als in de klas.

 • Reply
  Suzan
  27 augustus 2020 at 08:03

  Super leuk! Ik ga een gokje wagen. Ik maak zelf kleding en is natuurlijk tof om daar een eigen merkje in te zetten. Ook voor geboortes in de familie en vriendenkring vind ik gepersonaliseerde kadootjes erg leuk.

 • Reply
  Isabel schockaert
  27 augustus 2020 at 08:04

  Ik zou er alles, maar echt alles mee labelen. Ben er deze zomer mee beginnen toen ik het beu was dat mijn man niets terugvind. Ik steek nochthans alles mooi weg in dozen. Bij deze..gelabelde dozen. Maar mijn zoontje heeft er een leuk idee mee. Hij zou graag wat Lego blokjes uit zijn collectie labelen. 🤗

 • Reply
  Kathy van herbruggen
  27 augustus 2020 at 08:05

  Oh jaaaaaa!!! Deze wil ik super graag winnen.
  Geweldig om producten te labelen maar ook om projectjes af te werken.
  Duimen dat ik win!!!

 • Reply
  Kylie
  27 augustus 2020 at 08:07

  Oooh wauw!!
  Deze crea bea zou het gebruiken om hier in huis de chaos in de kasten wat te ordenen en bakjes te pimpen. Verder gaat die zoon van ons bijna naar school en wat is er hipper en makkelijker dan een gepersonaliseerde boekentas, brooddoos en drinkenbus.
  En mijn nooit rustende brein zal nog heel veel creatieve projectjes vinden om hem te gebruiken. Mijn zus zal alsvast eerste klant zijn om haar klas er ook mee te organiseren 😉.
  Duimen maar 🤞🤞🤞

 • Reply
  Sara Vergoosen
  27 augustus 2020 at 08:10

  Zo leuk! Ik zou het gebruiken om de leukste gepersonaliseerde babycadeaus te maken voor de vrienden en natuurlijk ook wat gepersonaliseerde kledij en items voor de 2 dochters.

 • Reply
  Joke verstraeten
  27 augustus 2020 at 08:12

  Waauw, wat een zalige give away!
  Ik ben kleuterjuf en zorgjuf. Ik wil de school zo aangenaam mogelijk maken. Klapdeuren versieren, duidelijkheid brengen (Vb. Pictos op speelgoedbakken), quotes aan de muur. Want samen naar een positievere wereld is toch een noodzaak. Soms een werkpunt, een wereldverbeteraar willen zijn, 🙈😉.

  • Reply
   Joke
   27 augustus 2020 at 08:13

   Ik bedoelde dus klasdeuren 😉

 • Reply
  Sarah pauwels
  27 augustus 2020 at 08:13

  Wat een toffe win actie!
  Ik doe mee voor alle spulletjes van pn dochtertje te personalizeren. Veel over en weer met pennezakjes boekjes drinkflesjes doosjes met oefen materiaal in van psycholoog naar logo kine en bijlesjes. Dus we zouden alsinds vele dingen kunnen opvrolijke…

 • Reply
  Paulien
  27 augustus 2020 at 08:24

  Babycadeautjes 🙂 Lijkt me zo leuk om gepersonaliseerde spulletjes te krijgen.

 • Reply
  Juf Tania
  27 augustus 2020 at 08:25

  Ik zou heel graag op de achterkant van mijn stoelen in de klas positieve spreuken plakken. Zoals bijvoorbeeld ‘jij bent precies goed zo’ of ‘bij twijfel gewoon doen’.
  Met dat machientje komt dat dan dik in orde hè 😉

  • Reply
   lucinda Beems
   27 augustus 2020 at 10:22

   Oo wauwww😍😍,doe graag mee.

   Ben een echte knutselmama en maak alles zelf,ook de versieringen voor verjaardagen voor ons gezin,vrienden,familie en voor bij ons in de straat. Komend jaar de communie feest🥳 van me jongste dochter dus dan zou dit zeer welkom zijn om vervolg daarna nog meer te kunnen maken🤗.

   Ik ga flink duimen om deze mooie prijs te mogen krijgen🍀🍀 zodat ik iedereen blij kan maken met mijn kunstwerken en ook me dochters zullen hier erg blij mee worden🥰

 • Reply
  Desmaele Veronique
  27 augustus 2020 at 08:25

  Dit ziet er veel leuker en makkelijker uit dan de andere, logge, cameo toestellen! Ik waag dan ook graag mijn kans! Als juf en mama zou ik het voornamelijk gebruiken om schoolspullen te personaliseren, maar ook kledij pimpen, cadeautjes maken,… the sit is the limit! 😉

  • Reply
   Desmaele Veronique
   27 augustus 2020 at 08:26

   The sky dus… autocorrect 🤦‍♀️

 • Reply
  Niki van buynderen
  27 augustus 2020 at 08:33

  Oooooh waaaauuuw..
  Deze creabea zou hem heel graag winnen.
  Als opvoedster op internaat zou het iets geweldigs zijn voor onze kinderen op internaat !
  En ons veel creatieve momentjes bezorgen !!
  Wij hopen hem te winnen !!!

  Xxxxxxx

 • Reply
  annelies
  27 augustus 2020 at 08:36

  O wat een zalige wedstrijd! Dat zou ik nu echt leuk vinden!! (En mijn kinderen ook ;-)) Ik duim!

 • Reply
  Els Boeckx
  27 augustus 2020 at 08:36

  Wauw, wat tof is dat!
  Ten eerste zou ik het gebruiken voor de spulletjes van mijn dochter te voorzien van naam, daarnaast knutselt mijn dochter heel graag en dit zou hiervoor ook geweldig zijn!
  We zouden dan samen haar slaapkamerdeur, kasten,… kunnen pimpen. Een leuk activiteit om samen te doen!😃
  Ook zou ik dit perfect op mijn werk kunnen gebruiken.
  Kortom deze Cricut Joy zouden we voor vele dingen kunnen gebruiken! Dit maakt het allemaal wat vrolijker! Super!!

 • Reply
  Patricia Bouthisma
  27 augustus 2020 at 08:40

  Ik zou het gebruiken om veel dingen te personaliseren van onze 4 kinderen, lihkt me super leuk en handig. Wat zien die flessen er mooi uit zeg. Waarmee heb je dat gedaan en blijft het ook goed zitten?
  Verder zou ik er de vele kaartjes en brieven die ik stuur (oa. naar zieken en ouderen) meet opleuken. Ik zie ook mogelijkheden om teksten te maken voor op de muur van de kamer van de kinderen.

 • Reply
  Yasmin Haesebeijt
  27 augustus 2020 at 08:40

  Als mama van 3 geweldige kerels valt er altijd wel iets te personaliseren!

 • Reply
  Jessica
  27 augustus 2020 at 08:40

  Zalig…!!
  Ik zou hem voor zo goed als alles gebruiken!
  Om de kinderkamers te decoreren, items voor school te markeren, een leuke tekst op een aantal neutrale t-shirts zetten, maar… ook de juffencadeau’s personaliseren op het einde van het schooljaar! 😉
  Fingers crossed! 🤞🏻

 • Reply
  Nathalie
  27 augustus 2020 at 08:44

  Oh wat gaaf! Dat zou top zijn voor de spulletjes van de twinboys, om lekker mee te knutselen en echt ideaal voor de kleine spruit die nog veilig in mijn buik zit. Kunnen we het kamertje ook heel leuk mee decoreren. 🥰 Ik zou er wel raad mee weten! 😍

  Leuke blog ook trouwens!

  Liefs

 • Reply
  Kelly Aarts
  27 augustus 2020 at 08:46

  Betere vraag: waar zou ik het niet voor gebruiken? 😂
  Ben juf bij de kleuters, dus heel veel bakken, opbergdozen, kaartjes en dat soort dingen.
  En als moeder heb ik vaak ook aan het eind van het schooljaar van die leuke afscheidscadeautjes voor de juffen personaliseren, of traktaties!
  Of voor mezelf persoonlijk: een leuke sticker voor op de kliko of op de suikerpot (pak nu regelmatig per ongeluk de koffie)
  Of als bedrijfseigenaar: give-aways personaliseren met ons eigen logo. Ideetjes zat! 😅

 • Reply
  Danielle
  27 augustus 2020 at 08:48

  Oh, dit wil ik al zo lang! 😍
  Het lijkt me geweldig om dit te winnen! Helaas ben ik door Corona werkloos geraakt en druk aan het solliciteren, maar helaas alleen maar afwijzingen.
  Het werken en iets om handen hebben mis ik enorm!
  Dit zou mij de nodige afleiding kunnen geven, zeker nu de gezondheid en met medisch traject van onze dochter mij veel zorgen en stress geeft.
  Ideaal om dit als afleiding te hebben! Om alle spulletjes van de kinderen mooi té waarmerken. Om mijn kruidenlade in de keuken te pimpen met nieuwe potjes mét sticker. De mandjes in het voorraadhok van sticker voorzien, zodat ik nooit meer hoef te zoeken in welk mandje het toch zat.
  Om gepersonaliseerde cadeautjes te maken. Projectjes genoeg!

  Dit wil ik echt super graag. Omdat ik op al mijn sollicitaties al een negatieve reactie krijg, hoop ik nu extra extra hard op positief bericht! 😉

 • Reply
  Marian B
  27 augustus 2020 at 08:49

  Top! Er zijn vele mogelijkheden. Ik denk dat ik het als eerst mee naar school neem voor spulletjes in mijn klas. Ook leuk om een tekst o.i.d. op een T-shirt te zetten. Zou er graag mee aan de slag gaan!

 • Reply
  Tine
  27 augustus 2020 at 09:00

  Stiekem hoopte ik al dat je eentje cadeau mocht doen… de voorbije periode heeft mijn creativiteit aangewakkerd en ik hou van originele en gepersonaliseerde cadeautjes geven. Hiermee zou ik echt kunnen gaan experimenteren en iets nieuws ontdekken

 • Reply
  Jutta De Wachter
  27 augustus 2020 at 09:03

  Dit lijkt me zo’n leuk en handig toestel. Het zou me in de grote vakantie wat knipwerk kunnen besparen, want ik maak telkens nieuwe leuke spulletjes voor de leerlingen. Ook thuis voor mijn kindje van nu 7 maanden zou ik leuke gepersonaliseerde dingen kunnen maken. Ik zou dit dus super graag winnen!

 • Reply
  Majella
  27 augustus 2020 at 09:04

  Waauw, mijn eerste klassertjes zouden dit geweldig vinden. In het eerste leerjaar vinden ze hun naam herkennen echt tof. Mijn creativiteit borrelt al als ik die foto’s nog maar bekijk. Ik snuffel onmiddellijk pinterest even af wat ik daar allemaal mee zou kunnen doen.

 • Reply
  Ilse
  27 augustus 2020 at 09:05

  Ik zou deze machine heel graag winnen! Superleuk om dingen te personaliseren voor mijn zoontje Theo die nu zes maandjes oud is. Maar ook leuk omdat wij binnenkort een start-up doen in de koffie en hierbij is het heel handig om al te kunnen stickeren en labelen op kleine schaal. Alweer een kost minder om uit te besteden, altijd zeer welkom bij de opstart van ons eigen bedrijfje!

 • Reply
  Hanne
  27 augustus 2020 at 09:08

  Oh wauw, ik overweeg al heel lang om een cricut aan te kopen, ik zou hem gebruiken voor flexfolie & flockfolie om de kleren van mijn dochter te personaliseren.

 • Reply
  Anne Huydts
  27 augustus 2020 at 09:10

  Wat een gaaf ding! Ideaal om de spulletjes van onze zoon mee te personaliseren, cadeautjes leuker te maken, kaartjes te maken en nog zo veel meer…ik kan niet wachten om hem te proberen 🙂

 • Reply
  Tinne Vandoninck
  27 augustus 2020 at 09:10

  Oh!!! Ik droom al een tijdje om zo’n geweldig toestel te winnen!!! Leuke gepersonaliseerde cadeautjes maken, kind haar snack-en brooddoos labelen,… Ik zou mij er helemaal in verliezen 😱😁😍 universe yes please 🙏😄

 • Reply
  Evi Van Noten
  27 augustus 2020 at 09:10

  Weer een toffe winactie! De mogelijkheden lijken me eindeloos. Uiteraard alles van de kids personaliseren voor het nieuwe schooljaar. In de klas zou ik het ook goed kunnen gebruiken. Ik zou er ook toffe T-shirtjes en truien mee maken voor de kids. En ik keek al eens op pinterest en er zijn oneindig veel mogelijkheden om gepersonaliseerde cadeautjes te maken. Echt een super prijs!

 • Reply
  Nanny Huydts
  27 augustus 2020 at 09:13

  Ooh wat een mega actie!!! Zo leuk om persoonlijke spulletjes te maken voor onze kleinkinderen, hoe gaaf is dat!!! Zou hem heel graag willen winnen. Fingers crossed

 • Reply
  L. Holvoet
  27 augustus 2020 at 09:14

  Waw, dat is eens iets handigs. Ik zou dit gebruiken om strijkapplicaties voor op T-shirts, een pennenzak,… te maken. Nu is dat pietepeuterig werk met een schaartje en flockfolie… Ik ga wel moeten opletten dat mijn tienerdochter er niet meteen beslag op legt want zij is erg bezig met handlettering en dit dan zou kunnen combineren met dit toestel….

 • Reply
  Annelies
  27 augustus 2020 at 09:16

  Ik zou de cricut gebruiken om mijn eigen ontworpen stickers en T-shirt designs uit te voeren thuis. Leuke winactie die ik net op tijd zag op je instagram stories!!

 • Reply
  Wendy
  27 augustus 2020 at 09:18

  Als juf zou ik dit heel goed kunnen gebruiken om het jaarlijkse te knippen materiaal : kaartjes, namen, verjaardagen, versieringen,… veel sneller te laten gaan. Dan kan ik ook eindelijk m’n stoelen pimpen met leuke teksten ! Uiteraard zou k m delen met al m’n collega’s zodat iedereen dit leuke apparaat kan testen!
  Duimen maar 🤞🤞

 • Reply
  Pam Princen
  27 augustus 2020 at 09:21

  Superleuke actie!
  Ideaal om thuis en in de klas alles te personaliseren!
  Ik droom al lang van een cameo, maar heb de stap nog niet durven zetten!
  Van deze machine had ik nog niet gehoord … lijkt me heel interessant! Duimen maar …. 🍀🍀🍀 spannend!

 • Reply
  Hanne
  27 augustus 2020 at 09:22

  Ik wil dit zo graag! Ik zie mezelf hier eerst en vooral eens alles mooi te labelen zodat de kindjes (en de husband :p) een mooi overzicht krijgen en nadien laat ik mij helemaal creatief gaan! Vingers nog nooit zo hard gekruist als voor deze 🤞

 • Reply
  Kelly
  27 augustus 2020 at 09:24

  Wooow, dit zou super zijn om te gebruiken op de buitenschoolse opvang waar ik werk. Voor elk kindje een verjaardagskaartje maken, versieringen voor op de ramen, deuren, muren, labelen van de bakken met speelgoed, labeltjes zetten op de kasten. De tassen en glazen van de begeleiding van een naam voorzien,… Ook handig bij het maken van nieuwe activiteiten en knutselwerkjes en voor tijdens vrij knutselen, onze kindjes knutselen heel graag, maar versieren ook heel graag…
  Ik zie het al helemaal voor mij 🤩

 • Reply
  An Gijsbregts
  27 augustus 2020 at 09:28

  Hoe handig is dat! Hiermee gaan de kindjes nooit nog iets kwijt geraken! HEAVEN! 👏🏻👏🏻 Yes please!

 • Reply
  Eline van den berg
  27 augustus 2020 at 09:28

  Ontzettend gaaf ! Ben momenteel ook aan het kijken naar handlettering , ontzettend gaaf om er mee bezig te zijn en handig voor de kids , zeker met het geen wat ze altijd kwijt raken op school .. daarbij zou ik het waarschijnlijk bij me paarden ook veel gaan gebruiken om alles gescheiden te houden!
  Kortom , het zou heel erg welkom zijn

 • Reply
  Dana
  27 augustus 2020 at 09:29

  Dit is echt DE zaligste winactie ooit! Ik doe heel graag mee! Met een zoontje dat in januari op school start weet ik zo al 100 zaken die ik zou willen personaliseren en maken. Alle spulletjes met naam bekleven, een origineel afscheidscadeau op inze creche, zelf kerstkaartjes maken, ikea kastjes pimpen met quotes… oh please, please, please!!! 🤞

 • Reply
  Charlotte Loquet
  27 augustus 2020 at 09:33

  OK, Lets give it a try 🤞 Ik volg je al lang op IG maar ben eerder een passieve gebruiker die vooral kijkt en maar af en toe zelf iets post. Ook met winacties doe ik normaal gezien niet mee aangezien ik blijkbaar meer geluk in de liefde dan in het spel heb 😉 maar deze zou ik toch niet voorbij willen zien gaan! Ik ben sinds kort stay-at-home-mom en ben volop bezig met ons nieuwe huis te organiseren. Dus bakken en dozen a volonte. Nu zijn ze nog met een standaard witte etiquette, maar hoe chique zou het niet zijn om custom labels te kunnen printen! Ook de spullen van mijn zoontjes Victor (op een paar dagen verschil even oud als Lex) en Oscar zouden er moeten aan geloven! Dus ik hou tenen en vingers gekruist en hoop om binnenkort een Cricut Joy in huis te hebben 😊 X

 • Reply
  Lien
  27 augustus 2020 at 09:40

  Oh wauw 🤩. Met twee kleine kindjes die altijd vanalles achterlaten lijkt me dit superhandig. Alles naam tekenen, zelf t shirts pimpen en hun crèche en schoolgerief pimpen!

 • Reply
  Julie G
  27 augustus 2020 at 09:42

  Waawww 😍😍😍!!!! Schitterende winactie!! 😍 Uiteraard zouden we ons eigen spulletjes ermee pimpen! Maar zeker ook voor cadeautjes te maken voor de vriendjes en vriendinnetjes en kersverse baby’tjes!!! 😍

 • Reply
  Leentje
  27 augustus 2020 at 09:47

  Oh deze zouden we goed kunnen gebruiken!
  Ik zou beginnen met alles te personaliseren voor school.
  Daarna de speelgoeddozen
  De wasmanden..
  Oh, ik heb zoveel ideeën..
  Het zou hier niet veel stil staan 😍
  Wil al zolang eentje aanschaffen..

 • Reply
  De Visscher Anneleen
  27 augustus 2020 at 09:53

  Waaauw zalig zeg! Mijn dochtertje speelt sinds de lockdown in maart kleuterklas thuis, ook al is ze nog maar 4 jaar; Alles hangt thuis vol tekeningen, kronen, knutselwerkjes. Wat zou ze blij zijn als we dit in huis hebben! Zal hier zorgen voor uren knutselplezier samen met mama.

 • Reply
  Katrien
  27 augustus 2020 at 09:53

  Oooh,wat zou ik dit graag winnen!!! Ik droom ook al lang van een Cameo Silhouette. Dit is iets gelijkaardigs. Spulletjes van de jongens personaliseren! Geen ruzie wat van wie is! En er je eigen touch aan geven! CreaBea in the house!

 • Reply
  Rani
  27 augustus 2020 at 10:06

  Dit zou ik supergraag winnen! Niet alleen als vroeg verjaardagscadeau voor mezelf (ik ben in september jarig) maar ook gewoon omdat het superleuk is!!! De dingen die ik hiermee zou doen zijn oneindig… De stoelen in mijn klas personaliseren met leuke quotes, stickers of kaartjes voor vaderdag/ moederdag maken,… Maar ook voor persoonlijk gebruik zoals mijn brooddoos pimpen 😀 Ik duim voor mezelf om dot te winnen 😉

 • Reply
  Jolien Verdonck
  27 augustus 2020 at 10:06

  Om onze 3 bandieten (baby,peuter,kleuter) ook hip te laten zijn… leuke geschenkjes en gepersonaliseerde spulletjes te maken… zonder uren ip het internet te moeten kijken waar ik kan bestellen wat er in hun hoofd zit, waar ik ze mee kan verrassen door het te kunnen maken als ze al in hun bedje liggen… en stiekem ook als me-time voor mezelf 😅

 • Reply
  Delphine
  27 augustus 2020 at 10:09

  Persoonlijke kaartjes voor de mensen waarvan je houdt,
  Turnzakken die niet meer verloren raken,
  Versiering voor de liefste knutselwerkjes,
  Sportschoenen die zo mooi zijn dat de meisjes ze niet meer willen uitdoen,
  Kledij met een persoonlijke toets,
  Ramen die een glimlach toveren op het gezicht van een toevallige voorbijganger…

  Kortom… waarvoor zouden we het niet kunnen gebruiken 😉

 • Reply
  Hanne
  27 augustus 2020 at 10:12

  Wauw wat leuk! Dit is ideaal voor in de klas. Hierdoor kunnen kinderen zelfs zelf hun eigen dingen personaliseren. Ik ben mega fan!

 • Reply
  J.
  27 augustus 2020 at 10:13

  Jaaaaaa..zo graag voor onze school ♡♡♡

 • Reply
  Katrien J.
  27 augustus 2020 at 10:15

  Waw, wat een mooi toestel. Daar zie ik direct wel honderd toepassingen voor: om labels te maken op al die dingen die de kinderen altijd laten rondslingeren, om zelf kaartjes te maken, om mijn knutselruimte makkelijker en overzichtelijker te organiseren (sic!), om de nieuwe schoolspullen van dochterlief (ze gaat al naar het eerste middelbaar!) op te leuken, … Dus: Nathalie, maak gauw een sticker met mijn adres, plak ‘m op de verpakking en stuur dat pareltje maar richting Katrien 😀

  • Reply
   Katrien J.
   27 augustus 2020 at 12:01

   o ja, mijn zelfgemaakte mondmaskers wil ik er ook mee personaliseren 😉

 • Reply
  Leen Dillen
  27 augustus 2020 at 10:18

  Als creatieve mama probeer ik samen met mijn kindjes zo vaak mogelijk te knutselen. Ze vinden het geweldig om mee cadeautjes te maken voor de klasgenootjes of spulletjes te voorzien van eigen labeltjes,… Een gepersonaliseerd cadeau blijft toch altijd een super grote meerwaarde vind ik zelf. Bovendien heb ik ook al heel wat ideetjes in gedachten waarvoor ik deze cricut joy kan inzetten voor ons huwelijk dat nu een jaartje verzet is omwille van corona. Een jaartje extra tijd, is een jaartje langer kunnen werken aan decorations 😉 want we proberen overal het positieve van in te zien ❤

 • Reply
  Tinne Rombouts
  27 augustus 2020 at 10:20

  Wat zou dit een grote hulp zijn om al de spullen van de kids op een super leuke manier te labelen! De dochter gaat naar het eerste leerjaar en daar komen weer heel wat nieuwe spullen bij, dus het zou goed van pas komen. Ook speelgoedboxen zouden op een veel originelere manier kunnen voorzien worden van afbeeldingen zodat mijn kids goed weten waar welk speelgoed moet en dan is er misschien minder rommel in huis of is dat een utopie? 😂 Met de Cricut zou ik misschien ook eens wat creatiever uit de hoek kunnen komen om cadeautjes te maken zeker met een nieuw kindje in de familie en nog eentje op komst! Ik kijk er alvast naar uit!

 • Reply
  Evi
  27 augustus 2020 at 10:25

  Tja waar begin ik… als leerkracht altijd handig, als creatieve duizendpoot altijd gegeerd,… als vroegere silhouette bezitter mis ik zo een machine mega hard…
  Ik heb er echt deze nacht nog over gedroomd en haalde net mijn vinyl en flock materiaal weer boven. Was echt aan het overwegen om het te verkopen want mijn machine is helaas kapot… maar toch… misschien spaar ik opnieuw voor een toestel…
  En 2 sept ben ik jarig🍀🍀🍀

 • Reply
  Laïna
  27 augustus 2020 at 10:27

  NATTE DROOM van zowat elke leerkracht! 💯
  Als jonge kleuterjuf met een fris nieuw klasje, maar zonder veel budget jammer genoeg (want what else is new?), zou ik héél mijn klas een pimpbeurtje geven!
  Alle bakjes, potjes, doosjes, … labelen in dezelfde stijl: daar gaat mijn organisatorisch kantje een sprongetje van maken.
  Maar het lijkt me ook leuk om er grotere projecten mee te doen. Misschien vind ik wel een leuke manier om met behulp van de cricut joy een mooi aangepast aanwezigheids- of ganzenbord te maken!
  De mogelijkheden zijn oneindig.

  Ook thuis zou ik er mee aan de slag willen gaan. Want daar heb ik namelijk ook heel veel potjes en bakjes en doosjes die hoognodig gelabeld dienen te worden.
  Interieur is mijn passie en ik ben dus vaak op zoek naar nieuwigheden om mijn interieur op te frissen. En daarbij ben ik zeker niet vies van wat DIY projectje. Dus wie weet wat voor leuks tover ik nog tevoorschijn met de circut joy!

  En last but zéker not least, komt in januari ook nog eens ons eerste kindje op de wereld 😍
  Natuurlijk zou deze snijmachine dan ook van pas komen. Denk maar eens aan alle spulletjes die ik kan personaliseren! Zo wordt ons baby’tje alvast het hipste kindje van de crèche 😉

  Redenen genoeg dus om aan de slag te gaan met deze super leuke snijmachine! 🍀

 • Reply
  Teresa De Beleyr
  27 augustus 2020 at 10:35

  Ik volg al even je blog en heb telkens met heel veel enthousiasme gekeken naar wat je gemaakt had!
  Ik zag dat je ook een cursus ging volgen en daar ben ik ook razend benieuwd naar! Als mama van 2 super enthousiaste en creatieve meiden zou dat hier enorm welkom zijn! Ik heb op pinterest ook al heel wat leuke ideetjes gevonden! Dankzij jou heb ik in ieder geval een leuk cadeau tip! Maar winnen zou uiteraard helemaal top zijn 🍀

 • Reply
  Kim
  27 augustus 2020 at 10:37

  Als kleuterleidster zou ik hem gebruiken voor het personaliseren en versieren van allerlei materiaal in de klas. Als mama zou ik het gebruiken om de kids een origineel ontworpen brooddoos/ drinkbus te geven, decoratie versieren, ik zou het gebruiken om het feest van onze dochter haar 1e communie (die nu een jaar uitgesteld is), extra speciaal te maken, cadeautjes maken voor familie en vrienden, troostcadeautjes,… zoveel ideetjes!
  🍀🍀🍀🤞🏻

 • Reply
  Kimberly
  27 augustus 2020 at 10:39

  Graag waag ik een kans om te winnen! Wie wil er nu niet zo een handige snijmachine om spulletjes te pimpen? Word je toch vrolijk van en maakt al jouw spullen een beetje leuker 😊
  🍀🤞🍀🤞🍀🤞

 • Reply
  Diederik De Bruyn
  27 augustus 2020 at 10:40

  Om gepersonaliseerde labeltjes te maken voor mijn dochters die zowat alles kwijt raken!

 • Reply
  Elke colpaert
  27 augustus 2020 at 10:45

  Ooh dit zou goed van pas komen hier! 2 kleine kids waarvan er eentje voor het eerst naar school gaat gaan en ik die het kan gebruiken om alles te labelen van mijn schoonspullen!

 • Reply
  Bodil
  27 augustus 2020 at 10:45

  Oh wauw, wat een gaaf apparaat! Die drinkflessen zijn prachtig geworden!
  Ik wil er ook wel heel graag mee aan de slag 😃😅 Uitnodigingen, kaarten maken (echte post is juist in deze tijd zo waardevol, en dan niet alleen handgeschreven maar zelfs handgemaakt. Dat maakt het extra bijzonder!) Maar ook labels inderdaad, organiseren. En ik wil graag leuke briefjes maken voor mijn dochters. Voor mee in de tas naar school, of als verrassing wanneer ze in het weekend voor mij aan naar beneden sluipen. Speurtochten in huis… Zoveel mogelijkheden!

 • Reply
  Laura Asscherickx
  27 augustus 2020 at 10:49

  Leerlingen vinden het altijd leuk als iets gepersonaliseerd is. Zeker in mijn labo’s zou het super leuk zijn als ze hun eigen creaties nog een persoonlijke tag kunnen geven. Laat maar komen!

 • Reply
  Marijke hermans
  27 augustus 2020 at 10:52

  Waaw, wat een winactie!!! Als mama van 3 en als kleuterjuf gaat dit zo vaak gebruikt worden! Waarvoor zou ik het gebruiken? Waarvoor niet… 🤷‍♀️ ik zou het voor zowat alles gebruiken 😅! In de klas en thuis! Namen van de kids of kleuters, symbolen, prentjes, zoveel dingen die je ermee kan! 🍀🍀🍀

 • Reply
  Leysen Evelien
  27 augustus 2020 at 10:52

  Oh zou superleuk zijn om in de klas te gebruiken! Ik sta dan misschien wel in het middelbaar, de leerlingen weten mijn creatieve uitspattingen altijd te appreciëren. Alsof ze even naar die good old days in het lager onderwijs gekatapulteerd worden😀

 • Reply
  kizzy
  27 augustus 2020 at 10:55

  Mijn zoontje zal vanaf volgend jaar naar de peuterspeelzaal gaan, ik zal deze Cricut Joy dan ook zeer vaak gaan gebruiken om zijn spulletjes te personaliseren en te decoreren naar hoe hij het wil.
  Ook lijkt het mij leuk om te proberen om raamstickers te maken voor de feestdagen en de verjaardagen.
  En natuurlijk nig heel veel meer.

 • Reply
  Véronique Tack
  27 augustus 2020 at 10:58

  Wow, ik ben superfan van gepersonaliseerde dingen. Lijkt me ook leuk voor geboortecadeautjes!

 • Reply
  Sara
  27 augustus 2020 at 11:09

  Superleuke winactie! Ik kan me uren bezighouden met het maken van kaartjes, dus daarvoor zou ik het zeker gebruiken. En daarnaast ook voor de organisatie in het huis. Het zou hier dus zeker goed gebruikt worden!

 • Reply
  Lynn
  27 augustus 2020 at 11:11

  Ik zou dit fantastisch vinden om te gebruiken in de klas en zo een gepersonaliseerd cadeautje te maken voor ieder kind voor hun verjaardag!
  Ik zou dit gebruiken in de klas om ieder bakje, kastje, boek,… Te verduidelijken mer wat daar net in zit.
  Ik zou hier zoveel leuks mee doen en dit fantastisch machientje op school zetten zodat iedereen deze zou kunnen gebruiken!
  Ik hoop zeker een kans te maken als beginnende leerkracht!
  Maar… Ik vind het ook fantastisch om zelf kaartjes te maken, mijn verjaardagskaarten in de klas moeten nog aangevuld worden, geen betere mannier om deze zelf te maken met het super coole machientje!
  I love it!

 • Reply
  Anke S
  27 augustus 2020 at 11:14

  Ben zelf een creatieve duizendpoot maar zou dit zo graag cadeau doen aan mijn beste vriendin die kleuterjuf is! Ze is er altijd voor mij ook in de moeilijke periode die ik nu al maanden doormaak. Heb eindelijk de goesting terug gevonden om te DIY’en mede dankzij haar positieve energie! Ik denk dat ze super veel zou kunnen doen met deze snijmachine! X

 • Reply
  Elke
  27 augustus 2020 at 11:20

  Hele leuke winactie!!! Hier zou ik mijn creativiteit als mama én als leerkracht de vrije loop kunnen laten gaan 👏🤞🍀 ik duim 😊

 • Reply
  Sofie V.
  27 augustus 2020 at 11:25

  Gepersonaliseerde t-shirts voor de kindjes (en mezelf), cadeautjes, … en hopelijk vinden alle kinderspullen hun weg dan terug naar huis 😉

 • Reply
  michelle
  27 augustus 2020 at 11:25

  Ik zou hem heeeel graag winnen, dan moet ik mijn vriendinnetje (met zo een machientje) niet meer lastig vallen.
  Heeft zij terug wat meer vrije tijd, of juist niet want dan is ze jaloers op al mijn mooie creaties dat ze ze zelf ook wilt maken 😉
  En dan brengen mijn jongens mss een alles terug mee naar huis. Of dat is mss hopeloos. Maar dan hebben ze toch al mooie namen op hun spullen staan. toi toi voor mezelf dus 🙂

 • Reply
  Dorien
  27 augustus 2020 at 11:29

  Hier al een tijdje aan het twijfelen over de aankoop, dus één winnen zou ideaal zijn.
  Hij zou goed van pas komen in ons 1e leerjaar. En ook thuis met een peuter en een kleuter moet er heel wat gelabeld worden.

 • Reply
  Kirsten vlayen
  27 augustus 2020 at 11:32

  Ik zou de snijmachine gebruiken om mijn crea lessen te pimpen. Ik geef les aan lagere school kids en het zelf knippen is vaak zeer moeilijk en dan krijgen ze niet alle figuren mooi uitgeknipt waardoor het effect op hun spullen minder leuk uitkomt. Met zo een leuke snijmachine zou ik hun werkjes naar een leuke niveau kunnen tillen. Mijn Pomkidoe Facebook pagina toont wat ze zoal creëren.

 • Reply
  Marjan Beets
  27 augustus 2020 at 11:40

  Wat een geweldig win actie… dat is niet niets…
  Dankzij mijn buurvrouw ben ik in de wondere wereld van cricut terecht gekomen. Zij gebruikt dit om allerlei leuke spullen te maken en personaliseren. Ik heb het geluk dat ik soms wat mee mag ‘knutselen’. Voor mij is dit echt een soort van therapie geworden. In Coronatijden ben ik heel hard bevestigd geweest in mijn gevoel van meer onthaasting en rust. Niet zo simpel met een drukke job, man, huishouden en 2 kleine kinderen. Maar in moet tijd voor mezelf maken! Ik ben creatief aangelegd maar had nooit het idee dat ik handig was. Dankzij de cricut eens te mogen proberen bij de buren, heb ik een nieuwe soort van uitlaatklep gevonden.
  Ik zou dus graag deze machine winnen… voor lekker te onthaasten, mooie dingen te maken voor mijn omgeving. Bovendien werk ik in een buitenschoolse opvang waarbij ik ook vele mogelijkheden zie.
  Succes aan iedereen!

 • Reply
  Celine
  27 augustus 2020 at 11:47

  Ik zou deze zó graag gebruiken voor de 3 kids hun spullen voor school te labellen. Maar ook voor thuis, ik droom van mooi uitgesorteerde bakken speelgoed en alles perfect op hun plaats. Met wat extra aanduiding wordt opruimen misschien een feest?

 • Reply
  Marjolein
  27 augustus 2020 at 11:57

  Wauw, wat een leuke win actie. Ik denk er al lang over om mij zo’n toestelletje aan te kopen. Ik ben ook graag creatief bezig en maar veel kleren of gepersonaliseerde cadeautjes. Maar ook voor in de klas kan dit handig zijn. Ik volg je nog niet zo lang op instagram, maat heb er al heel wat ideetjes van opgedaan!

 • Reply
  Ann
  27 augustus 2020 at 12:12

  Mijn zoontje zou de coolste van de klas zijn gepersonaliseerde doosjes en waterfles!

 • Reply
  lies van mele
  27 augustus 2020 at 12:15

  Zou super zijn om de spulletjes van mijn dochtertje te personaliseren wanneer ze start in de creche maar ook voor de werkjes die ik maak als ergotherapeut met de kids op het werk 🙏😊

 • Reply
  Karen db
  27 augustus 2020 at 12:20

  Amai JJJAAA, elke keer als ik een post zie, denk ik “die wil ik ook”. Kleuterjuf en mama van twee, denk dat dat wel van pas gaat komen. Ook fijn om in de klas mee te werken. Heb een tafellichtbak en zou daar ook leuke spelletjes mee kunnen maken (want idd weg met de werkblaadjes, hier ook geen fan van). En natuurlijk drinkflessen, brooddozen enz… labelen maar. Dus kortom zou zo welkom zijn 😍😁.

 • Reply
  Stephanie Keuter
  27 augustus 2020 at 12:25

  Ohhhhh jaaaa deze staat al zo lang op mijn wishlist! Ik heb hem mij alleen nog niet gegund omdat de meer noodzakelijke uitgaven voor gaan helaas.
  Ik zou er van alles mee doen!!
  Personaliseren van spullen vooral van mijn zoontje en nichtjes.
  Personaliseren van cadeautjes! Doe ik nu vaak al maar met dit zou ik net weer andere mogelijkheden kunnen doen.
  En ook superhandig om in huis te gaan organisen. Alles labelen.. dat helpt bij het opruimen en zoeken naar spullen.
  Superleuk veelzijdig en ook nog heel handig!

  Hebben hebben hebben….🤣

  Ik snap wel dat je nu al zoveel reacties hebt gekregen. Iedere creabea wil dit!
  Dus of ik nu win of niet, het komt vast goed terecht 🙏🏻

 • Reply
  Lien Tielemans
  27 augustus 2020 at 12:34

  Oh wat een leuke winactie!
  Deze staat al een tijdje op mijn verlanglijstje, maar ook op die van mijn zussen, mama en enkele vriendinnen! Ik zal er op mijn beurt dus ook best wel wat mensen mee gelukkig maken 😉

  • Reply
   Ellen
   27 augustus 2020 at 12:46

   Wat een gave winactie. Ik zou deze machine heel graag winnen! Superleuk om dingen te personaliseren voor mijn zoontjes. En ook leuk omdat ik een eigen bedrijfje heb . Awash in een Belgisch handmade kinderkleding merk. Bij elke aankoop steun je ook de Ethiopische bevolking. Handig om zelf al te kunnen stickeren en labelen op kleine schaal. Alweer een kost ik minder om uit te besteden, altijd zeer welkom. En ook leuk om kleding te personaliseren.

 • Reply
  Kelly Tobben
  27 augustus 2020 at 12:36

  Ik hou er van om cadeautjes te maken en te geven. En met deze Cricut joy kan ik nóg meer cadeautjes maken en ze nóg persoonlijker maken. Ik heb al wat ervaring met snijplotters maar de Cricut joy heb ik nog niet mogen ervaren. Ik word wel heel enthousiast van alle filmpjes en foto’s dus deze aan mijn collectie toevoegen zou echt een cadeautje zijn ☺️.

 • Reply
  Adelien
  27 augustus 2020 at 12:36

  Hier draait mijn creatieve brein overuren door. De mogelijkheden zijn gewoonweg oneindig.
  Ik hou van labelen en personaliseren, ideaal dus. Ook perfect voor thuis maar ook voor op het werk in de crèche.
  Lijkt mij een fijne en leuke manier om veel liefde in projectjes te steken.

  Leuke winactie 😍

 • Reply
  Stephanie
  27 augustus 2020 at 12:54

  Dit zounik dol graag winnen. Als kleuterjuf lijkt het me geweldig om met de cricut aan de slag te kunnen. Het stond al lang op verlanglijstje maar het kost we wat en meestal gaan de centjes naar andere dingen voor de klas. Het leuke zou zijn dat ik het dan niet enkel voor de klas zou gebruiken maar voor heel de school. Want dit is zo veelzijdig dat je er echt veel mee kan doen voor alle juffen. Een nieuwe leuke creatieve hobby dus hopelijk binnenkort.

 • Reply
  Lobke
  27 augustus 2020 at 12:57

  Oooh zoveel ideetjes! Zou Lou zijn buggy pimpen zodat duidelijk is dat hij ASS heeft, tshirtjes, de koekendozen, kaartjes maken, …
  zoooooooooooveel ideetjes en doe normaal nooit mee met give aways (i never win, veel geluk in de liefde he 🥰) maar deze wil ik echt suuuuuuupergraag winnen

 • Reply
  marleen prinsen
  27 augustus 2020 at 13:10

  zowel m’n dochter als ik zijn zeer handig en het zou hier super goed van pas komen om alles nog meer persoonlijker te maken cadeautje met een leuk zelf gemaakt tintje is extra leuk hé .

 • Reply
  Rebecca
  27 augustus 2020 at 13:15

  Super om te winnen, zodat ik brooddozen en drinkbussen kan pimpen met ons schoollogo!!! Zou een goed kost uitgespaard zijn voor onze school.

 • Reply
  Mieke
  27 augustus 2020 at 13:21

  Ik zou het in de eerste plaats gebruiken om mijn zoon zijn kamer/badkamer te pimpen: kleine reminders op zijn spiegel zetten en een motiverend tekstje aan de aan zijn deur als hij zijn kamer verlaat. Hij heeft wat aanmoediging nodig en ik vond nergens wat ik echt wou “pre-Made” Nu zou ik het zelf kunnen maken 🙂

 • Reply
  Sydney
  27 augustus 2020 at 13:26

  Het zou echt geweldig zijn om de Cricut te winnen! Dit jaar begin ik om de opleiding Signspecialist en dat heeft alles te maken met stickers. Ik zou hem heel goed kunnen gebruiken voor het uitbreiden van mijn portfolio. Het lijkt me ook super leuk om mijn eigen mini sticker shop te beginnen. En daar kan de Cricut heel goed mee helpen. Super leuke winactie!! 🙂

 • Reply
  kempenaers anita
  27 augustus 2020 at 13:27

  doe graag mee aan deze leuke actie, zou er eerst en vooral de brooddozen en drinkflessen mee labelen die ze al eens verliezen op school maar daarna is er nog zoveel wat je er mee kunt doen

 • Reply
  Merckx Margo
  27 augustus 2020 at 13:37

  Oh wow zo een leuke actie.
  Als studente kleuteronderwijs zou ik dit zeer goed kunnen gebruiken om leuke dingetjes mee te maken om te gebruiken op stage. Of om gepersonaliseerde cadeautjes te maken. En ik zou er ook mijn kleren en tassen mee kunnen versieren met een mooie prent o mijn naam op, zodat ik altijd zie wat van mij is.
  😍😍🍀🍀

 • Reply
  Marijke
  27 augustus 2020 at 14:02

  Oooh zoo graag voor mijn kleuterklasje❤ voor die 21 dotjes hun naamkaartje en kenteken 😍😍😍😍

 • Reply
  Evy Ceusters
  27 augustus 2020 at 14:11

  Ik ben al langer op zoek naar zo’n machine om mijn eigen spullen te personaliseren, maar ook de koffietassen op het werk (zeker zeer belangrijk in COVID-tijden!).
  Daarnaast zou ik het ook uitlenen aan mijn schoonzus met 3 kindjes die nu heel wat te labelen heeft voor de start van het nieuwe schooljaar.
  En ik ken nog wel juffen die (op een veilige afstand) aan m’n deur zullen kloppen. Het is dus niet alleen voor mezelf dat ik dit wil winnen. Happy to share!

 • Reply
  Sofie
  27 augustus 2020 at 14:28

  Om zowat ons hele huis te organiseren! Etiketjes!
  En labelen voor de instapper! Fingers crossed!

 • Reply
  charlotte
  27 augustus 2020 at 14:54

  Zou super zijn voor moederdag/vaderdag in de klas. Door corona vorig jaar op een laag pitje, dit jaar mag het wel wat meer zijn!

 • Reply
  Pia Cuypers
  27 augustus 2020 at 14:58

  Ik kocht net allemaal dezelfde leuke stickers om onze Ne z’n ringmappen voor het eerste middelbaar (Ik ben er nog steeds niet goed vandaag mijn klein ventje al 12 is) te pimpen. Wat had het leuk geweest om dit samen met hem te doen.
  Wie weet kan het ,na winst van zo’n geweldig toestel, wel voor de rest van de boeken, agenda, kaftpapier, ..
  Of misschien een projectje in de klas tijdens een les artistieke vorming.
  En tot slot moet ik misschien ook mezelf niet vergeten en verdienen mijn schoolspullen ook wel een leuke versiering. Niet?

 • Reply
  Marjolein Dikmans
  27 augustus 2020 at 15:00

  Wat ontzettend leuk! Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn. Zowel in huis, als cadeautjes, als wenskaarten en voornamelijk met baksels. Bakken is een uit de hand gelopen hobby haha. Ik maak het liefst alles zelf! Dan is dit ideaal om te gebruiken!

 • Reply
  Kato De Kegel
  27 augustus 2020 at 15:25

  Wauw zo leuk! Ik ben student lager onderwijs en ga aan mijn laatste jaar beginnen. Dit zou ik zeker kunnen gebruiken om leuk stage materiaal mee te maken en al zeker voor in de toekomst in mijn eigen klasje te gebruiken.

 • Reply
  Caroline herrygers
  27 augustus 2020 at 15:28

  Wat een gave winactie !!!

  Ik ben zelf een enthousiaste juf in de lagere school. 1001 projectjes tover ik uit men hoed. Na een erg gek schooljaar, door Corona, zou dit een welgekomen leuke oppepper zijn.

  Ook ben ik mama van 2 kids die komen met enorm veel spulletjes die een leuke ‘pimp’ beurt kunnen gebruiken.

  Ik gun het iedereen. Maar ik hoop stiekem zelf eens iets te winnen 🥰🍀👍

 • Reply
  Sofie
  27 augustus 2020 at 15:34

  Ik heb nu een Silhouette Cameo maar die is dringend aan vervanging toe. De cameo is ook een groot en log apparaat en ik heb jammer genoeg geen plaats voor een hobbykamertje.
  Daarom zou ik de cricut graag eens kunnen testen. Lijkt mij super handig, en de mogelijkheden zijn eindeloos 😍

 • Reply
  Sara Declerck
  27 augustus 2020 at 15:39

  Voor een kleuterjuf als ik, is dit een heel handig hebbeding. Aangezien ik van klas naar klas vlinder, is dit handig om mijn spullen te labelen. Ook voor talrijke klasprojecten kan deze Circut Joy goed van pas komen.
  Als mama vind ik dit ook een musthave, aangezien speelgoedbakken vaak ongesorteerd geraken. Zou dus ideaal zijn om dozen e.d. te labelen.

  🍀🤞🏼🍀🤞🏼🍀

 • Reply
  Sofie Vermeiren
  27 augustus 2020 at 15:41

  Zo een machine zou super handig zijn voor mijn drie kleine dames. Vooral de middelste heeft nogal de neiging om haar gerief te laten slingeren 😜
  En stiekem ben ik zelf ook wel fan van labelen ☺️

 • Reply
  Lisa Soenens
  27 augustus 2020 at 15:44

  Dit lijkt me HET toestel voor een juf van het eerste leerjaar! Ik probeer de leerstof steeds actief en speels aan te bieden. Het bedenken en ontwerpen van spelletjes wordt alleen maar leuker met zo’n toestel!

 • Reply
  Sylvia
  27 augustus 2020 at 15:44

  Dit zou ik enorm graag winnen! Ik sta in het onderwijs en zou daarmee heel wat kunnen doen op school: personaliseren van spullen zowel coor mezelf als voor de kinderen, versiering aanbrengen ,…
  Daarnaast naai ik ook heel graag en ook daar zou ik heel wat mee kunnen voor de sweaters op te leuken, pennrnzakken zowel thuis als voor school,…
  Dit zou geweldig van pas komen!

 • Reply
  Sylvia
  27 augustus 2020 at 15:48

  Dit zou geweldig zijn.
  Ik sta in het lager onderwijs en zou dit toestel op vele manieren kunnen gebruiken: personaliseren van spullen; versiering aanbrengen op wanden, boeken; kledij…
  Daarnaast naai ik ook enorm graag en zou dus leuk zijn om sweaters, t-shirts op te leuken, alsook pennenzakken voor zowel eigen kids als op school…
  Zou gewoonweg fantastisch en heel erg welkom zijn! Wil ik al langer! Duimen maar!

 • Reply
  monique cieters
  27 augustus 2020 at 15:55

  om zelf spulletjes in elkaar te knutselen ipv te kopen

 • Reply
  Barbara
  27 augustus 2020 at 15:55

  Ben zelf een grote snijplotter fan maar altijd een gedoe als je dat ergens moet meenemen. Ben leerkracht lager onderwijs en mijn hoofd bruist van de ideeën om er de leerlingen zelf mee aan de slag te laten gaan! Deze zou ideaal zijn om in de klas/op school te gebruiken! Ik ben al aan het wegdromen …

 • Reply
  Juf Lien
  27 augustus 2020 at 16:01

  Wauw! Wat kan je meer zeggen?
  Net een hele week met de Dymo gewerkt om namen en getallen, op de meest saaie manier, te kleven op m´n leerlingen hun materiaal. Ineens zie ik deze winactie. De mogelijkheid om de materialen in de klas op een mooie creatieve manier te labelen, een manier waarop de kinderen zelf gemotiveerd geraken om creatief aan de slag te gaan, de manier om de dagelijkse werking aantrekkelijker te maken, … . Als ik dit zou winnen zouden alle saaie labels zeer snel vervangen worden.
  Verjaardagskaarten, inspirerende quotes, … the sky is the limit!
  Wauw! Wat kan ik nog meer zeggen. Ik ben helemaal klaar om hiermee aan de slag te gaan.

 • Reply
  Flore
  27 augustus 2020 at 16:02

  Waaa! Zo fantastisch! Ik probeer telkens nieuwe dingen uit en ik ben echt benieuwd wat ik hier allemaal mee kan bedenken! Al pas afgestudeerde juf heb je natuurlijk een hoop nodig! Dit zou een fantastische aanwinst zijn! De naamkaartjes maken voor de leerlingen, verjaardagskaartjes, flessen bedrukken! Ik kijk er al ontzettend naar uit en ik denk de kinderen en ouders en collega’s ook!

 • Reply
  Anneloes Kin
  27 augustus 2020 at 16:11

  Oh wow! Ik ben door de jaren heen mijn knutselkoorts een beetje verloren (kinderen, man, leven, …) maar dit zou perfect zijn om weer volop iets voor mezelf te doen! Plus dat het super handig is om al mijn knutselspullen mee te organiseren, natuurlijk!

 • Reply
  Kim Van Roosbroeck
  27 augustus 2020 at 16:17

  Wat zou dit leuk zijn om te gebruiken om het schoolmateriaal voor mijn jongens op te leuken, t-shirts te personaliseren, alsook om leuke dingen te maken voor mijn klas.
  Goh… Maar voor mezelf weet ik ook nog wel enkele leuke dingen om te maken.

 • Reply
  Jill Hoskens
  27 augustus 2020 at 16:21

  Wat zou ik deze kei graag willen winnen 😍😍🍀🍀!
  Ik zou hem gebruiken voor schoolspulletjes, maar ook gepersonaliseerde cadeau’s… Niemand zal meer een gewoon cadeau krijgen van mij 🤭!
  🍀🍀🍀

 • Reply
  Liene
  27 augustus 2020 at 16:24

  Wauw wauw wauw, superenthousiast ben ik! Ik zou eindelijk mijn creativiteit de vrije loop kunnen laten gaan, zowel als crea bea thuis als juf in de klas. Ik doe niets liever dan met zo’n dingen bezig zijn! Ook mijn zus, mama en vriendinnen zouden verwend worden met cadeautjes 🤩
  Fingers crossed!

 • Reply
  Heleen Van de Cruys
  27 augustus 2020 at 16:25

  Oh wauwie weer zo’n leuke winactie! Ik waag weer ‘s mijn kans 😉
  Als juf is dit sowieso superhandig voor labeltjes ed! Maar ook thuis zou ik het veel gebruiken… labeltjes om de pantry te organiseren, de koelkast,… ik heb al zoveel ideetjes! En eigenlijk ook gewoon leukom kleding van de kindjes te pimpen ☺️ 🤞🤞

 • Reply
  Jana
  27 augustus 2020 at 16:28

  Wauw wat leuk! Ik zou dit gebruiken om de spullen in mijn klas eigen te maken en te personaliseren. Als leerkracht investeer je al erg veel in materialen die je zelf aanloopt en dit zou een hele leuke aanwinst zijn!

 • Reply
  Marjan Van osselaer
  27 augustus 2020 at 16:35

  Hoe leuk! Zou wel handig zijn om mijn 3 kapoenen hun spulletjes te personaliseren! En zij zouden dit geweldig tof vinden! Duimen maar! 🤞🍀

 • Reply
  Siri
  27 augustus 2020 at 16:36

  Wat leuk.
  Hier zeker te gebruiken om mijn creatief ei kwijt te kunnen bij het maken van spulletjes voor Eben (palliatief zoontje van 2,5j) en babybroer die binnen 2 weekjes verwacht wordt. Daarnaast geef ik ook les in het buitengewoon secundair onderwijs en daar kan dit zeker ook van pas komen om alles wat te kunnen structureren op een leuke, creatieve manier. En dan nog te zwijgen over de cadeautjes die ik zou kunnen maken voor al die zwangere vriendinnen. Corona zorgde hier alvast voor een echte babyboom…

 • Reply
  Angelique
  27 augustus 2020 at 16:40

  Wauw, ik zou het gebruiken voor mijn job als leerkracht maar ook voor mijn drie kinderen. Lekker creatief bezig zijn brengt me helemaal tot rust!

 • Reply
  Nathalie
  27 augustus 2020 at 16:41

  Hoi,

  Ik hou van zelf creatief te zien en dingetjes te ontwerpen of te personaliseren. Ideaal om dit te verwezenlijken dus!
  Ik zou me er kapot mee amuseren! 🤞🏻Let’s hope!

 • Reply
  Britt verhelst
  27 augustus 2020 at 16:48

  Oh, zo leuk! Dan zou ik Lily naar school kunnen sturen met de mooiste Studio Streep ontwerpjes op haar kledij, drinkenbus en rugzakje ♥️

 • Reply
  Stefanie
  27 augustus 2020 at 16:51

  Wat een leuke actie! Ik doe heel graag mee! Ik (en mijn eigen kinderen maar ook mijn leerlingen) zijn graag creatief bezig. Ze zouden hun werkjes kunnen personaliseren en ik kan de spullen van mijn kids personaliseren. Maar ook leuk om mijn leerlingen iets te laten maken voor hun pete- of metekind uit het tweede leerjaar en hen zo te verrassen en om dingen te maken voor hun afscheid want ik ben juf van het zesde leerjaar. Ideetjes genoeg hoor … fingers crossed.

 • Reply
  Véronique Van de Sompel
  27 augustus 2020 at 16:59

  Keileuke tool 🥰🍀
  Ik zou er veel kaartjes en cadeautjes voor iedereen mee personaliseren.
  Voor mijn kinderen hun schoolspullen en sportgerei te pimpen.
  En voor mezelf als juf oneindig veel mogelijkheden… Please 🙏

 • Reply
  Sanne
  27 augustus 2020 at 17:25

  Wauw, super leuke winactie! Ik doe graag mee voor de spulletjes in mijn nieuwe klas wat op te vrolijken/ labelen. Maar ook voor mijn haakspulletjesdozen thuis is dit ideaal! 🍀

 • Reply
  Hoorelbeke Daisy
  27 augustus 2020 at 17:25

  Zeer leuk artikel! Ik zou het gebruiken om al onze huiswerkmappen van onze leerlingen te personaliseren en voor andere leuke projectjes op school. Ook zou het goed van pas komen om zelf onze doopsuiker te voorzien van een naam. Denk echt wel dat je hiermee je creativiteit de vrije loop kan laten gaan.
  Fingers crossed en een fijne start van het schooljaar gewenst.

 • Reply
  Sanne Laleman
  27 augustus 2020 at 17:33

  Zou superleuk zijn om de spullen van onze 3 kindjes te labelen! In corona tijd bevallen van een tweeling en volgende week terug aan het werk! Zou echt een opkikkertje zijn! 🤞

 • Reply
  Cynthia
  27 augustus 2020 at 17:36

  Potvolkoffie,
  Wat een leuke give away !
  De reden waarom ik super graag zou willen winnen is. Ik heb net een mini zaakje opgestart met baby- en kindertextiel en deze personaliseer ikzelf al met borduren maar dit mini apparaat biedt nog zoveel meer.. De Zuiderse stylen terug naar België brengen is al een grote opgaven, de lekkere korte broekjes met de knappe lange sokken. Hopelijk kan ik dit apparaat binnenkort toevoegen aan mijn collectie vol liefde.
  Liefs,
  M. D’Amore

 • Reply
  Karen
  27 augustus 2020 at 17:53

  Aaaaaaaah ik wil ik wil ik wil ik wil dit zooooooooo graag winnen 🙈🍀 Omdat ik een Crea-bea ben én leerkracht. Ik zou het thuis al direct gebruiken om mijn zoontje zijn speelbakken eindelijk te kunnen ‘bestickeren’ op een coole manier (en ook orde in de chaos te brengen😂) maar ook voor in mijn klas onze broodbak, mappen,…. mooi te versieren. Enfin, ik zou moeten kiezen wat ik eerst ermee zou doen. Ooooh ik duim zo hard voor dit🥰

 • Reply
  Juf Irma
  27 augustus 2020 at 17:53

  Wow wat een mooie winactie. Wat zou ik dit graag willen winnen. Ik denk dat ik er heel veel leuke dingen mee kan gaan doen voor mijn klas. Mijn hoofd begint al te tollen van alle leuke ideeën. Nu maar duimen 🍀🤞

 • Reply
  Margot
  27 augustus 2020 at 17:54

  Oh wauw! Deze zou ik ook wel graag winnen! Als juf in het vierde leerjaar zijn er altijd spulletjes om te pimpen. Oh wat hou ik van een klas in thema & ik vind niet altijd mijn ‘goesting’ dus hoe zalig zou het zijn om het dan gewoon zelf te maken?!
  Ook ben ik fotografe in bijberoep en al lang op zoek om de mensen na hun fotosessie iets gepersonaliseerd te kunnen geven. Zoals een usb stick met hun namen of speciale datum op. De mogelijkheden zijn eindeloos & ik ben nu al aan het dromen!

 • Reply
  Valerie Van den Broeck
  27 augustus 2020 at 17:55

  Super toffe Hove away!
  Toen ik de post zag met je gepersonaliseerde drinkflessen voor de kinderen ben ik het toestel direct gaan opzoeken. Ik probeer altijd gepersonaliseerde kaartjes met verjaardagen en feestdagen te sturen en dit zou het echt nog zoveel leuker maken. Ook voor de kindjes hun spullen en de kleding die ik zelf maak voor hen. Ik vind gewoon gekochte strijkpatchen meestal niet zo mooi en dan zou ik pas echt mijn zin kunnen doen en het heel persoonlijk maken.

  Ook voor op het werk zou ik het kunnen gebruiken. Ik werk op geriatrie en we proberen altijd leuke decoratie op de afdeling te zetten in thema. Omdat we weinig budget hebben om echt origineel te zijn proberen we goedkope dingen te “pimpen” dit zou dus ook op mijn werk echt super leuk zijn.

  🤞🤞🤞

 • Reply
  Dekimpe melissa
  27 augustus 2020 at 17:57

  Hoe super is dit !!
  Graag zou ik deze willen voor voor m’n jongere zus, ze is namelijk net gestart met haar nieuwe zaak.
  baby- en kindertextiel en deze personaliseerd ze helemaal zelf. Past lekker goed samen !
  Laten we hopen 🍀

 • Reply
  Sarah
  27 augustus 2020 at 18:04

  Ik zou het machine gebruiken om meer positiviteit in mijn klas te brengen. Ik zou dan spreuken op de stoelen hangen of leuke quotes aan de muur. Ik vind het een enorm leuk iets, hopelijk is dit binnenkort van mij 😁

 • Reply
  Inda Frey
  27 augustus 2020 at 18:06

  Waarvoor zou ik het niet gebruiken is eerder de vraag! 😀 Dit fantastisch toestel zou de ideale aanvulling zijn voor mijn creatief brein. En ik ken heel wat kindjes (zowel in als buiten de klas) die staan te popelen om hiermee aan de slag te kunnen gaan. 😀

 • Reply
  Miekske Dingens
  27 augustus 2020 at 18:07

  Wat handig! Heel graag voor ons gezinnetje, zo kan ik direct aan de slag om voor ons zoontje zijn spullen te labelen, en ik zou graag ons scrapbook hiermee een extra touch kunnen geven! <3

 • Reply
  Jana
  27 augustus 2020 at 18:07

  Ik zou de deur van de 🚻 op school opfleuren met leuke toiletmopjes 😂.

 • Reply
  Céline Verhelst
  27 augustus 2020 at 18:08

  Wat een fantastische machine!
  Ik zou deze zeker gebruiken in de klas! Ik zou alle stoelen van de leeringen beplakken met positieve quotes! Persoonlijke spullen voor de hele klas is met dit apparaat ook zeer makkelijk! Ik zou naast de passie van schooljuf, deze ook gebruiken om kledij.. te beplakken! Ik zou hier zeer graag mee werken!

  • Reply
   Emily
   30 augustus 2020 at 20:41

   Als kleuterjuf is het altijd leuk om zoveel. Mogelijk dingen te personaliseren. Naampjes figuurtjes. De kinderen vinden dat geweldig.

 • Reply
  Cuypers Marita
  27 augustus 2020 at 18:19

  Zo kan ik de schoolspullen van mijn kleinkinderen personaliseren zoals: kaften, drinkbus, broodtrommel, agenda… En voor mezelf, zou ik graag mijn voorraadbussen willen voorzien van de naam van wat er inzit!

 • Reply
  Vanessa
  27 augustus 2020 at 18:19

  Ooh dit zou zeer welkom zijn aangezien mijn jongste zus net een eigen zaakje heeft opgestart. Zij verdient dit echt!!! Gepersonaliseerde baby-en textielartikelen. Super leuke hebbedingetjes voor jong en oud! Fingers crossed!!

 • Reply
  Ine Lefevere
  27 augustus 2020 at 18:22

  Waarvoor ik het allemaal zou gebruiken, heb je eventjes…

  Ik werk als juf in het buitengewoon onderwijs onmiddellijk heb ik al veel ideetjes om dit te gebruiken in thema’s, spelletjes die we zelf maken leuker aan te kleden dan enkel in een plastieke doos, cadeautjes die ze maken voor grootouders, mama/papa wat te pimpen en zou voor hen ook een goeie fijne motoriek oefening zijn.
  Ook zou ik mijn eigen themadozen pimpen, nu hangt daar een simpel blad op met het thema maar daar zou ik dan met veel plezier een mooie naam op hangen. Is ook leuker om in de zolder die dozen dan zo te zien staan.
  Ik maak soms wat juwelen, dit vooral voor mezelf en om als cadeautje te geven. Het is dan altijd leuker als het cadeautje wat gepersonaliseerder is. Onmiddellijk heb ik daar ook veel ideetjes voor.
  Ook willen we binnenkort graag zwanger worden. Als juf moet ik dan onmiddellijk stoppen met werken. Hoe leuk zou het zijn dat ik dan de doopsuikers zelf zou kunnen maken.

  En ik heb nog veel meer ideetjes maar het moet nog leuk blijven om het allemaal te lezen 😉.

  Laten we hopen dat ik win, dan stuur ik graag wat foto’s door☺️.

 • Reply
  Sofie Verstuyven
  27 augustus 2020 at 18:32

  Wat zou dit superleuk zijn voor in mijn klasje! Leerlingen hun schriften personaliseren en creatief mee aan de slag gaan. Zalig! Dit zou keurig zijn.

 • Reply
  Elke De Pooter
  27 augustus 2020 at 18:38

  Voor alles in de klas 👍👍👍

 • Reply
  Britt Claessens
  27 augustus 2020 at 18:39

  Super leuke winactie! Ik ben volop aan het ontspullen dus zoiets om mijn dozen te labelen zou super handig zijn. Wij gaan elk jaar met de kinderen naar Think Pink in Antwerpen. De volwassenen kopen een T-shirt om te steunen en ik maak er jaarlijks voor de kinderen zodat zij hem ook kunnen versieren. Ik denk dat ik hiermee ook wel leuke ontwerpen zou kunnen verzinnen. Het lijkt me ook wel leuk om bijvoorbeeld een verjaardagskroon extra te versieren. Ik werk als kinderverzorgster in een crèche dus daar lijkt het me ook wel handig om leuke dingen te maken in thema voor de kinderen.

  • Reply
   Mieke
   28 augustus 2020 at 21:16

   Voor superleuke quotes doorheen heel de school.

 • Reply
  Jessica Dekimpe
  27 augustus 2020 at 18:43

  Leuke winactie! Wij zouden graag deze winnen omdat mijn jongere zus bezig is met een zaak op te starten .. en deze zou goed van pas komen omdat ze opstart met het personaliseren van spulletjes! Duuuusss let s hope

 • Reply
  Kate Gijsbrechts
  27 augustus 2020 at 18:49

  Wauw, super leuk! Ik ben al lang aan het twijfelen om dergelijke aan te kopen, als leerkracht maar ook als moeder. Ik geef les in het tweede leerjaar en maak zeer graag creatieve spullen voor de leerlingen. Maar ook thuis ben ik creatief bezig voor mijn peutertje. Met bovendien een tweeling onderweg zou dit echt super zijn! Dan kunnen ook ineens de stickers en dergelijke voor de geboortesuiker zelfgemaakt worden :-)!

 • Reply
  Caroline Goevaerts
  27 augustus 2020 at 19:13

  Binnenkort starten we met een hoevewinkel. Hoe leuk zou het zijn als we gepersonaliseerd e potjes kunnen meegeven.

 • Reply
  Inge Stroobandt
  27 augustus 2020 at 19:20

  Oh.
  Deze zou ik supergraag winnen!
  Eerst en vooral voor mijzelf.
  Met een baby in huis, wil ik voorbereid zijn om alles zo goed als mogelijk te labelen.
  En heb al veel ideetjes borrelen om dingen van hem te personaliseren.
  Maar ik zou het ook supergraag willen gebruiken op mijn werk.
  Ik werk bij personen met een meervoudige beperking en nu hebben we meer dan ooit dingen nodig om hem bezig te houden.
  Ik zou ze supergraag zaken zelf laten ontwerpen voor eventueel een kaartje om die hen dan zelf te laten opsturen.
  Nu hebben we ook meer dan anders bij de collega’s personalisatie nodig en dit zou een handig hulpmiddel zijn.
  Je ziet, het zou hier zeker en vast op en top gebruikt worden!

 • Reply
  Latifa
  27 augustus 2020 at 19:21

  Als creatieve duizendpoot en leerkracht in het basisonderwijs lijkt me dit een ideale machine om veel projectjes/knutselwerkjes te maken. Verder zou dit ideaal van pas komen om mijn klas op een leuke manier te personaliseren. 🤩🤩 Wie weet mag ik dit binnenkort allemaal waarmaken als ik dit zou winnen.. 🤭

 • Reply
  Nicolle Bosman-Bruggeman
  27 augustus 2020 at 19:37

  Ik vind het leuk om kleertjes te naaien voor mijn dochters (2 jaar en 8 weken). Ik zou het heel gaaf vinden als ik deze nog meer kan personaliseren met allerlei leuke ontwerpen!😁

 • Reply
  Lotte Verslype
  27 augustus 2020 at 19:46

  Ik werk op een klein opstartend schooltje met weinig middelen. Met dit apparaat zouden we heel wat dingen kunnen opfrissen en versieren op een leuke manier. Ook thuis in mijn dagelijks leven ben ik op zoek naar nieuwe manieren om creatief bezig te zijn. Dit zou een leuke aanvulling zijn!

 • Reply
  Lieselot
  27 augustus 2020 at 19:51

  Wauw wat een fantastisch mooi cadeau!

  Waarom wil ik dit winnen?
  Hoh, waar moet ik beginnen?

  Als juf ga ik graag eens anders en creatief aan de slag.
  Mijn collega’s en ik doen namelijk alles voor die kids hun lach! 🥰

  Ik hoop dat ik binnenkort een mama mag wezen.
  En dan is het toch fijn dat iedereen die originele uitnodigingen mag lezen! 👶🏼

  Mijn vriendjes en familie wil ik hier ook mee verrassen.
  Ik hoop dat de leuke kaartjes dan nog in hun brievenbus passen! 😁
  Met het personaliseren van een cadeautje,
  hoop ik op een bravootje! 👏

  Mijn living, mijn klasje, mijn toilet, mijn bureau, mijn keuken,… nog wat meer opfleuren… 💩
  Dat zal dan zeker ook wel eens gebeuren!

  Natuurlijk hopen veel mensen op het winnen van de cricut joy,
  Het wordt duimen!! Hiephoi!!! 🤞

  Groetjes aan alle zoetjes,
  Lieselot

 • Reply
  Jolien De Ploey
  27 augustus 2020 at 19:58

  Oh, zou ideaal zijn voor de spulletjes van onze jongens. Net voor de eerste keer in het klasje gaan kijken en de juf kreeg al een klein paniekaanvalletje, dat ze ze niet uit elkaar zou kennen. En daarboven is het natuurlijk vooral een cadeautje voor mezelf, ik vind het super fijn om creatief bezig te zijn

 • Reply
  Jill D’Haen
  27 augustus 2020 at 20:02

  Wat een leuke win actie ! Ik zou er de speelgoed bakken van de kindjes mee labelen en de school spulletjes. En Mijn zus zou deze mee goed kunnen gebruiken voor in haar kleuterklas.

 • Reply
  Myrthe Deferme
  27 augustus 2020 at 20:08

  Hoe leuk, deze winactie! Al een hele tijd ben ik aan het kijken naar soortgelijke snijmachines voor in de klas. Mijn eerste leerjaar zou het fantastisch vinden als ik gepersonaliseerde stickers op de stoelen kan plakken, maar ook zelf stickers of wat dan ook kan maken! Ik zou er in ieder geval heel erg blij mee zijn!

 • Reply
  Sanne
  27 augustus 2020 at 20:12

  Dit lijkt me heerlijk om met te werken!!! Ideaal om te gebruiken voor allemaal leuke projecten in mijn klas. Cadeautjes geven doe ik ook super graag dus daarvoor kan ik het ook gebruiken. Het ideale cadeau om te winnen voor mijn dertigste verjaardag! 😇

 • Reply
  Marjan Van Minnebruggen
  27 augustus 2020 at 20:25

  Waaw, wat een win actie. Hier droom ik al lang van. Ik zou het zeker kunnen gebruiken in mijn klasje 🙏

 • Reply
  Kitty Verstricht
  27 augustus 2020 at 20:26

  Wat een superactie! Ik was al aan het kijken hoe ik zo van die leuke quotes op de stoelen van mijn bijzondere leerlingen kon kleven! Onze kinderen hebben vaak last van een laag zelfbeeld of faalangst… wat groeimindset quotes op hun stoelen, kan ze hopelijk helpen in het draaien van hun gedachten. Het zou een geschenk uit de 1000 zijn ❤.
  Bovendien zit ik zelf ook nog graag achter de naaimachine en zou ik geboortecadeautjes nog leuker kunnen maken.

 • Reply
  Annemie Lathouwers
  27 augustus 2020 at 20:26

  Om gewoon ALLES te labelen 🙈 of alles te personaliseren, te leuk gewoon 👍🤞

 • Reply
  katrien adams
  27 augustus 2020 at 20:32

  Na een opruimactie kan ik het speelgoed reorganiseren en alle bakjes pimpen met deze set! waarschijnlijk krijg ik hier maar niet genoeg van dn zullen ook de brooddozen, drinkenbuseen en fruit/koekjesdozen ook een beurt krijgen

 • Reply
  Tina Eeckhout
  27 augustus 2020 at 20:38

  Ik zou het heel graag gebruiken om mooie spulletjes te maken voor mijn schatten van kids, maar ook om in mijn klas te gebruiken, nu ik naar het eerste leerjaar verhuisd ben.

 • Reply
  Nathalie
  27 augustus 2020 at 20:51

  Wauw! Wat een fijne giveaway! 🤩 Zelf leerkracht van het 3de leerjaar en mama van een kleine meid die naar het eerste leerjaar gaat en een grote meid die naar het eerste middelbaar gaat.
  Zou ideaal zijn voor mijn klas, maar ook voor mijn etherische olieflesjes waarmee ik mijn eigen blends maak.
  Ik ben fan 😍

 • Reply
  Leen Van Loey
  27 augustus 2020 at 20:57

  Ik zou dit leuk machientje super leuk kunnen gebruiken in mijn klasje van 2B.
  De leerlingen zijn verzot op gepersonaliseerde spulletje en hoe leuk zou het wel niet zijn om hen die zelf te laten ontwerpen en snijden in de klas! 🤩

  • Reply
   Ine voet
   27 augustus 2020 at 21:10

   Wauw wauw wauw!
   Hoe tof is dit?
   Op dit moment laat ik de mama van een een leerling uit mijn klas heel erg veel uitsnijden, maar wat een gemak zou het zijn als ik dit zelf zou kunnen?
   Ik een klas kan je dit altijd gebruiken.
   Ook thuis, met 2 kinderen, is er steeds wat te personaliseren.
   Ik HOU van cadeautjes geven! En wat is er leuker dan een gepersonaliseerd pakje te geven.
   OH, ik ben nu al fan!!!

 • Reply
  Marion
  27 augustus 2020 at 21:05

  Dit zou super handig zijn! Ik ben zelf leerkracht lager onderwijs en wij werken met planborden. Hiervoor moet ik enorm veel materiaal maken. Printen, snijden, lamineren, snijden, personaliseren. Deze machine zou alleen daarvoor al een enorme hulp zijn.

  Mijn man is onlangs begonnen met het ontwerpen van stickers, geboortekaartjes, noem maar op. Momenteel doet hij alles met de hand, zeer tijdsrovend. Hierdoor kunnen we jammer genoeg niet veel klanten aannemen.

  Deze machine zou echt zo goed van pas komen!

 • Reply
  Elke Schraepen
  27 augustus 2020 at 21:08

  Niet enkel om de spulletjes van mijn eigen kids te personaliseren, maar ook om mijn klasje die extra final touch te kunnen geven. De leerlingen zouden dit ook super geweldig vinden en dan moet ik niet steeds meer gaan aankloppen bij een vriendin die voor mij stickers en dergelijke maakt. Dan kan ik het gewoon zelf doen! En ook een beetje voor mijn verjaardag op 8 september. Dan heb ik al een geweldig cadeautje voor mezelf!🥰

 • Reply
  Kelly Roelants
  27 augustus 2020 at 21:10

  Oh super leuk!
  Ik zou dit voor veel dingen willen gebruiken. Voor lekker creatief te zijn met mijn kleutertje, om te gebruiken voor mijn stageplaats, voor leuke kaartjes en kadootjes mee te maken,…😍
  Ik kan het dus goed gebruiken. 😉

 • Reply
  Kelly Van Acker
  27 augustus 2020 at 21:13

  Dit lijkt me zo tof. Alleen al om al mijn eigen spullen te doen, omdat ik terug ga studeren om leerkracht te worden.

 • Reply
  Myrthe
  27 augustus 2020 at 21:16

  Oeh…dit is echt een perfecte giveaway! Voor de kids maak ik altijd leuke lunchboxen, die ik graag zou willen personaliseren…. bovendien frobel ik graag (mijn insta-naam is niet voor niets @food_frobel_fun) en dit is echt perfect voor toffe waxinelichthouders, vaasjes en dergelijke in Halloween/Sint/kerst-sfeer 😍

 • Reply
  Krisha
  27 augustus 2020 at 21:21

  Wat een zaaaaalige winactie!
  Ik twijfel al heel lang om eentje aan te schaffen maar het is er nog niet van gekomen. Als juf zou ik hier heel blij mee zijn. En mijn graadscollega ook. Want nu moet ik haar altijd lastig vallen met al mijn projectjes. Zij heeft wel een toestel. 🙂
  Maar ook voor thuis zou deze mama het toestel supergraag willen gebruiken. Eindeloos veel ideeën. Niet altijd evenveel tijd om ze uit te werken met 2 kids in huis. Maar ik maak er graag tijd voor als ik het met zo een prachtig toestel zou kunnen doen. DUIMEN!

 • Reply
  Tim
  27 augustus 2020 at 21:32

  Voor mijn lessen maak ik heel vaak kaartjes, een spelbord, een sticker… Wat zou het handig zijn om zo’n hypermodern en handig toestel aan de slag te kunnen ! Ideaal voor mijn leerlingen en mezelf! Heel graag waag ik dan ook mijn kans en hoop ik op veel chance! 🙂

 • Reply
  Liesl
  27 augustus 2020 at 21:40

  Wat een leuke giveaway seg! De cricut staat al lang op mijn verlanglijstje. Het prijskaartje heeft me tot de dag van vandaag nog tegengehouden.
  Momenteel ben ik al een tijdje aan het experimenteren met de tekenapp op mijn ipad. Deze tekeningen zou ik nu graag willen omzetten in leuke stickers. Deze zou ik dan gebruiken op mijn spullen te personaliseren, mijn klasje wat op te fleuren,…
  Ook maak ik in mijn vrije tijd graag mijn eigen wenskaarten. Deze cricut zou hierbij ook zeker goed van pas komen! 😊 Duimen maar 🤞🏼

 • Reply
  juf C
  27 augustus 2020 at 21:44

  Wauw dit zou zeer fijn zijn!
  Interesse voor zowel persoonlijk gebruik als projecten in de klas!
  stickers voor op de trap, labelen drinkbus,…

 • Reply
  Marie Maes
  27 augustus 2020 at 21:45

  Hallo Nathalie, leuke actie!!
  Mijn collega heeft zo’n machine en ik ben er nog niets anders dan jaloers op geweest! 😱 Ik ben dan ook laaiend enthousiast over deze leuke win-actie!
  Ik denk meteen aan het labelen van materialen (uit de klas, maar ook persoonlijke), decoreren (zowel in de klas als thuis), kleren pimpen, doopsuiker maken voor het kindje van mijn beste vriendin .. Thé list goes on and on… er zijn dan ook 1001 mogelijkheden!
  Fingers crossed! 🤞🏼 Xoxo Marie

 • Reply
  Yelina
  27 augustus 2020 at 21:50

  Wat een fantastisch product!
  Ik ben momenteel leerkracht in opleiding en ben heel de tijd op zoek naar origineel materiaal om mee aan de slag te gaan tijdens stage. Deze snijmachine zou mij daar heel goed bij kunnen helpen.
  Alsook bij het ontwikkelen van leuke afscheidscadeautjes voor op het einde van een stage/schooljaar.

 • Reply
  Matthieu
  27 augustus 2020 at 21:50

  WoW, WoW, super leuke winactie! Dit zou een super mooie extra zijn voor mijn vriendin haar baby boutique, ze is namelijk net gestart en ze gaat er helemaal voor ! Dit zou een super leuk extraatje zijn voor mijn vriendin haar nieuw zaakje ! Ik zie alvast dat haar zussen haar steunen en ik zeker en vast ook ! Hopelijk wint ze dit want dit is wel een super leuke personalisatie bij haar algemeen personaliseren.

  🙏🏽🤞🏼

  Mvg,
  Matthieu

 • Reply
  Hetty
  27 augustus 2020 at 21:58

  Wat een toffe winactie.
  Deze zou ideaal zijn voor mijn 2 jongens die niet zo zorgzaam zijn voor hun spelen (lees: sloddervossen eerste klas).
  De kans is dan net iets groter dat hun spullen terugkomen en ik bespaard blijf van nieuwe aankopen.
  Blijft dit ook op huid kleven? Voor het geval ze kwijt zouden zijn en ze hen kunnen terugbrengen? #just kidding!
  Duimen maar voor alles nog leuker te maken en voor leuke en originele cadeautjes te maken. Thumbs up!

 • Reply
  Magalie Heyndrickx
  27 augustus 2020 at 21:59

  Wat een geweldige winactie!
  Super handig om alles te personaliseren. Zowel voor de kindjes al voor leuke cadeautjes te maken! Zal hier zeker goed van pas komen!

  Groetjes
  Magalie

 • Reply
  Eveline Vervaeke
  27 augustus 2020 at 22:11

  Dit is een super cadeau! ik zou die voornamelijk gebruiken om kinderkleertjes die ik zelf naai met leuke hippe tekeningen te bedrukken. En dan inderdaad iedere hype volgen om een flesje, brooddoos of kistje te voorzien van de laatste beestjes of figuurtjes… en vindt mijn dochter ze niet meer cool, dan maak ik gewoon nieuwe 🙂

 • Reply
  Debbie
  27 augustus 2020 at 22:12

  Oh my! Toffe winactie!! Ik zou deze voor vanalles inzetten, zowel werk als privé. Aangezien ik leerkracht ben van 3-4jarigen zie ik spelletjes verschijnen, toffe symbooltjes, labels voor wiskundekastje of tussendoortjeskast,…. Privé, als mama en tante, om de outfits van de mini’s te pimpen, hun spulletjes toe te eigenen met hun eigen label, persoonlijke cadeautjes maken, om de agenda op te fleuren,…. Heel veel dingen dus eigenlijk… 😅
  🤞🍀

 • Reply
  Deborah
  27 augustus 2020 at 22:15

  Oh hoe fijn zou dit zijn. Niet alleen omdat mijn zoontje nu naar school gaat, maar ook voor mijn kids van de klas.

 • Reply
  Joke Van Haeren
  27 augustus 2020 at 22:26

  Dit zou super zijn. Staat al langer op het verlanglijstje. Wat zou ik hier mijn klasje en onze school mee kunnen pimpen. Massa’s ideeën zijn er al… Maar nog te kort aan budget. Dus stiekem hopen op… Fingers crossed.

 • Reply
  Esther rood
  27 augustus 2020 at 22:27

  Wouw n cricut, kei gaaf ding is dat ! Ik ben gek op personaliseren en organiseren met alles labelen! En voor mijn hobby scrappen kan Ik m ook goed gebruiken 😄

 • Reply
  Kathleen
  27 augustus 2020 at 22:35

  Omg. Hoe tof zou dit zijn om te winnen.

  Ik zou hier echt alles mee kunnen pimpen.
  Leuke quotes
  Brooddozen van mijn zoontje
  Uitdeelkadootjes
  Sleutelhangers

 • Reply
  Sarah
  27 augustus 2020 at 22:48

  Als moeder van vier kan ik misschien mijn dochters hun namen op hun voorhoofd kleven zodat ik steeds meteen de juiste naam zeg?

  Ohja en als leerkracht heb je waarschijnlijk wel een beeld v mijn kleuter(yoga)jufmateriaalkot 😅 Dan kan ik de Cricut, naast mijn lamineermachine, inbindmachine en nietjesmachine in mooie gepersonaliseerde boxen steken… The struggle is real!

  • Reply
   kids & bokes
   28 augustus 2020 at 00:09

   Hoe tof zou dit zijn Om te winnen !
   Met kids & bokes leveren wij gezonde lunchboxen op school. Op deze manier proberen we de kinderen op een leuke, kleurrijke en vooral gezonde manier kennis te laten maken met gezonde & gevarieerde voeding.
   Als we dan met de Cricut joy de lunchboxen nog meer kunnen personaliseren kan dit niet anders dan slagen!
   Fingers crossed 🤞🤞🤞

 • Reply
  Myrthe
  27 augustus 2020 at 23:00

  De naam Cricut Joy zegt natuurlijk al meer als genoeg 😍 Het zou me zoveel plezier geven om hiermee een simpel lokaal om te toveren in een gezellig en warm klaslokaal waar ieder kind zich thuis voelt en graag vertoeft. Mijn eerste project zou alvast bestaan uit het maken van quotes voor op de stoelen van de leerlingen met motiverende en ludieke Growth Mindset quotes!

  Als talenleerkracht zou het ook perfect zijn om iedere les in een creatief jasje te steken (spel- en werkvormen, quotes, literatuur, …).

  Kortom: dit zou HET ideale 1 september cadeau zijn voor mij en mijn schatten van leerlingen.

 • Reply
  Joëlle
  27 augustus 2020 at 23:01

  Wauw! ❤️ Als juf zou ik allereerst de namen van de leerlingen op hun brooddozen en koekjesdozen voorzien. Want elke dag zijn er wel verloren dozen die van niemand zijn.😉 En voor de rest lijkt het mij een leuk hebbeding.

 • Reply
  Juf schaap
  27 augustus 2020 at 23:03

  Jaja, ook ik ben juf en zou hem wel willen. Ik zou hem echter in leraarszaal zetten. Wij willen dit jaar extra aan teamwork besteden. Gemotiveerd blijven, elkaar positief beïnvloeden, aanmoedigen,… Onder vrouwen is dit niet altijd even makkelijk 😜. Onze man in het team kan dit staven. Er is een werkgroep opgezet onder #oneteam om elke maand iets leuks op poten te zetten. Een groepsactiviteit, een complimentje,… Maar geef nu toe – wat een kei leuk geschenk zou dit zijn. Iedereen kan het gebruiken en delen/leren van elkaar.
  Cross our fingers🤞

 • Reply
  Inja Deckx
  27 augustus 2020 at 23:04

  Wauw, als startende leerkracht zou dit heel leuk zijn. Nu al 1001 ideeën, nu de machine nog…
  Zou ideaal zijn om alles te labelen, zowel voor mij als voor de kids in de klas. Maar natuurlijk ook om verschillende spulletjes te pimpen. Ik zou hier heel graag mee aan de slag gaan!!

 • Reply
  Jessie
  27 augustus 2020 at 23:22

  Wat een leuke winactie! Ik ben al lang aan het twijfelen om deze te kopen. Het lijkt mij een heel interessant en bruikbaar voorwerp. Ik zou het voor heel wat leuke dingen kunnen gebruiken zoals mijn klasje, de keuken te organiseren, uitnodigingen te maken, een DIY te volgen,… Ik heb al verschillende leuke projecten gezien die ik heel graag eens zou willen uitproberen. Ik zou hier echt mijn ontspanning in kunnen vinden. Op naar een nieuwe hobby!!!

 • Reply
  Kay-Leigh Stevelinck
  28 augustus 2020 at 00:27

  Waarvoor ik het zou willen gebruiken?
  Waarvoor niet?
  Ik zou alle bakjes, potjes en doosjes in de klas direct opnieuw labelen!
  Ik wil al lang gordijnen aan mijn speelgoedkast maar vind niets passends. Met dit toestel zou ik dus zelf leuke tekeningen ontwerpen en op de gordijnen zetten.
  Met de start van het nieuwe schooljaar is het altijd moeilijk om decoratie te vinden die bij je jaarthema past en die je ook eenvoudig aan muren of deuren kan bevestigen. Hiermee zou dat probleem ook al van de baan zijn!
  En natuurlijk ook persoonlijk materiaal labelen om zo het goede voorbeeld te geven aan de leerlingen. Een drinkbus met je naam op is toch net iets specialer, niet? 😊
  Fingers crossed want door alle leuke dingen op te noemen heb ik alleen nog maar meer zin gekregen om er mee aan de slag te gaan 🙈

 • Reply
  Kim
  28 augustus 2020 at 01:26

  Ik kan uren, dagen, … bezig zijn met het onderwerpen van klasmaterialen, nieuwe spelletjes, … . Ik verander regelmatig van klasthema omdat ik er graag mee bezig ben. Eens verzonken in “maak”modus, blijft mijn andere werk liggen. Ook mijn dochtertje is graag creatief bezig en houdt van stickers maken en kaarten ontwerpen. Verder zou ik dit heeel graag inzetten in de klas om zo mijn kids te stimuleren in hun eigen creativiteit.
  Aangezien er hier wel wat sloddervossen in huis wonen, kan ik het ook gelijk gebruiken om leuke eigen stickertjes te maken om hun spullen te voorzien van naam. Ik kan zo nog wel even doorgaan. Één ding is zeker… het machientje zal zich hier en in mijn klasje niet vervelen 😀🙈

 • Reply
  Elke
  28 augustus 2020 at 02:13

  Wauw een super leuke machine om op school met het ganse team te gebruiken. We zijn een creatief team die voor o.a. voor schoolfeesten een decor knutselen, onze schoolpoort regelmatig versieren, enz.
  Nu zouden we graag onze gang willen aanpakken met bewegingsopdrachten voor de kinderen die er eventjes nood aan hebben. Sprongetjes maken voor op de grond, handjes tegen de muur om te ‘pushen’ enz. Met behulp van deze machine zouden we stickers uit vinyl kunnen snijden.

 • Reply
  Milena
  28 augustus 2020 at 02:45

  Wat een leuke actie!
  Ik zou het eerst de brooddoos en drinkbus van mijn zoontje personaliseren met het symbool van de klas en zijn naam, want hij start volgende week in de eerste kleuterklas. Daarna zou ik het gebruiken voor in mijn klas (dozen labelen, verjaardagT-shirt maken,…), ook super leuk om cadeautjes mee te maken. De mogelijkheden zijn oneindig! Ik ben nog even thuis met bevallingsverlof en zou me goed kunnen bezighouden met die machine!

 • Reply
  Birgitt
  28 augustus 2020 at 04:33

  Super leuke give-away! Aangezien ik nu toch thuis zit tijdens mijn zwangerschap, zou ik zowat alles aan pakken + nog maar net verhuisd + 2 lagere schoolkinderen die absoluut wel wat gepimpte spulletjes kunnen gebruiken. Ik heb nog hopen flex- en vinylfolie liggen waar ik nu niets mee doe, die zou ik al meteen opgebruiken! Love it! 👌🍀

 • Reply
  Joke
  28 augustus 2020 at 06:16

  Super give away. Ik was al gaan kijken om er eentje te bestellen. Maar eentje winnen zou zo fijn zijn. Alles naar hartelust kunnen pimpen. Dit dan helemaal naar de zin naar mijn jongens. Of voor onze bewoners iets leuks maken. Zo veel variatie en mogelijkheden. Ik denk dat îhet niet snel moet opbergen. Nu denk ik ook gewoon om mijn keuken en de speelkamer te pimpen met leuke stickers. De ideetjes blijven komen gewoon.

 • Reply
  Lynn Depuers
  28 augustus 2020 at 06:52

  Wat een leuk toestelletje is dit 😍 ik zou hier zoveel mee kunnen doen. De klas pimpen, mijn klasmaterialen personaliseren, maar ook de wielerhelm van mijn vriend en ik 😍🍀🍀

  • Reply
   Evi Marynissen
   28 augustus 2020 at 07:51

   Wauw wat een mooi toestel! 🥰 Dit zou super handig zijn voor mooie gepersonaliseerde spulletjes te maken. Dit voor mij, mijn kinderen en voor in mijn klasje te gebruiken. Mijn collega’s op school zouden hier ook wel gebruik van maken. 😊

 • Reply
  Jacqueline Jacobs
  28 augustus 2020 at 06:53

  Nieuwsgierigheid komt naar boven. Alles wat er met is en ik voor school kan gebruiken, krijgt mijn belangstelling. Daarnaast krijgt mijn eigen creativiteit dan ook weer een nieuwe uitdaging.

 • Reply
  Ilse
  28 augustus 2020 at 06:56

  Dat lijkt me een fantastisch toestel om te gebruiken voor de klas en om andere dingen mee te ontwerpen 🤩

 • Reply
  Elise Bakx
  28 augustus 2020 at 07:24

  Ik zou het snijmachine super graag willen gebruiken! Dit zou bij al mijn voorbereidingen die ik voor school moet maken, mijn (knip) werk erg verlichten. Als toekomstige kleuterjuf zou dit echt een goede aanvulling zijn! Ook zou ik er andere mensen rondom mezelf er blij mee willen maken door ze af en toe een gepersonaliseerd cadeautje te geven! Dat zullen ze vast heel leuk vinden!😊🍀🤞🏼

 • Reply
  Marlien
  28 augustus 2020 at 07:29

  Hallo! Als volleerde prullemie zou ik dit toestel heel goed kunnen gebruiken voor allerlei knutselprojectjes. Als ondersteuner op de klasvloer is het dan weer heel handig om de spullen van mijn leerlingen te personaliseren. En hé, ik ben jarig vandaag! Wat zou dit een fijn cadeautje zijn! 😊

 • Reply
  Sara Engels
  28 augustus 2020 at 07:31

  Wauw, wat zou het fantastisch zijn om dit te winnen! Ik ben er zeker van dat iedereen van ons schoolteam dit in gebruik zou nemen.
  Cijfers voor de kapstokken, letters voor de manden, T-shirts om de verjaardagen te vieren op school, raamversiering, tekst voor onze lees- en fietstassen,… Wat zouden we hier veel mee kunnen doen. 🧡

 • Reply
  Sandy Broos
  28 augustus 2020 at 07:43

  Ik zou het gebruiken om spulletjes van ons gezin te personaliseren. Eventueel ook wat leuke cadeautjes mee maken voor de oma’s en opa’s. Een echte creatieve bezigheid lijkt me.

 • Reply
  Anneleen
  28 augustus 2020 at 07:51

  Oh, wat zou ik het geweldig vinden om dit te winnen! Eerlijk gezegd nog nooit gedaan, maar ik hou van creatief bezig zijn in de klas dus ik ben er zeker van dat ik dit goed zou kunnen gebruiken… Ik zag al heel leuke dingen passeren die hiermee gemaakt werden en de ideetjes beginnen dus al binnen te komen: houten knutselwerkjes bekleden, mooie quotes op de school verspreiden, allerhande materialen personaliseren,… Misschien wordt het wel een nieuwe hobby? Ik zou deze dan ook met plezier delen op school. Degene die dit wint mag heel blij zijn, echt een heel leuke give away! 🤗 Fingers crossed 🤞

 • Reply
  Anneleen
  28 augustus 2020 at 08:12

  Hoe zalig is dat!
  Het zou alles in de klas zoveel vrolijker maken….
  101 toepassingen dan ik al direct bedenken.

  Zou graag eens winnen, ik heb nog nooit gewonnen.

 • Reply
  Charlotte Keuppens
  28 augustus 2020 at 08:13

  Super fijn! Dit staat al jaren op mijn verlanglijstje! Ik zou het vooral gebruiken in mijn allereerste klasje voor materialen te decoreren en om samen met de kinderen te experimenteren. Ook maak ik af en toe zelf kaartjes, wat zou het daar handig voor zijn! 🤞🏼🤞🏼🤞🏼

 • Reply
  Pieke Verbeke
  28 augustus 2020 at 08:17

  Wauw, dit is echt wat ik zoek. Ik heb vaak van die kleine projectjes die ik opstart voor mezelf of vrienden en familie. Onlangs begonnen met het schilderen op schoenen voor mijn nichtjes en neefjes. Maar dit zou een leuk volgend projectje zijn! Ook voor in de klas kan ik al zeer veel ideeën bedenken om hiermee te doen. 😍

 • Reply
  Marlies Jacobs
  28 augustus 2020 at 08:23

  Wat zou dit als leerkracht een handig hulpmiddel/leuk hebbedingetje zijn! Ik droom al jaren van motiverende quotes op mijn stoelen, maar vind er geen beginnen aan… Ook leuk dat het gewoon geschikt is om voor ELKE gelegenheid iets te maken. Wie houdt er nu niet van een gepersonaliseerd cadeautje? Ik in ieder geval wel! =)

 • Reply
  Axelle Janssens
  28 augustus 2020 at 08:26

  Amai dit zou ik graag winnen. Zo kan ik leuke dingen maken voor mijn 6de leerjaar én voor mijn kindjes Stans en Odilon 😍! Mijn creatieve vingers beginnen te kriebelen😊!

 • Reply
  Wendy oude Lansink
  28 augustus 2020 at 08:28

  Graag! Zou hem willen gebruiken om het kippenhok te pimpen, de auto te versieren en iedereen er een beetje van laten meegenieten door mooie kaartjes te maken, posters en verrassingen 🙂 Zou geweldig zijn te winnen 🙂

 • Reply
  Leonie M
  28 augustus 2020 at 08:34

  Wat een toffe actie! Bij ons thuis zou hij goed van pas komen voor mijn hobby maar ook voor de spulletjes van mijn dochter. Daarnaast zou ik hem veel willen gebruiken voor mijn werk op de basisschool en de buitenschoolse opvang =). Veel leuke doelen dus waar hij bij van pas gaat komen! 🥰

 • Reply
  Dzhayran Che
  28 augustus 2020 at 09:06

  Wat een leuke actie!! Ik wil dit al heel graag voor mezelf kopen om leuke, creatieve dingen mee te maken! Mijn zus en ik zijn aan het studeren voor leerkracht en we hebben ook samen een study/leerkracht pagina en dit zou ons heel goed van pas komen om te kunnen gebruiken! + ze is ook bijna jarig in september en ik zou het haar als cadeau willen doen! 🤭 ❤️

 • Reply
  Noor noor
  28 augustus 2020 at 09:11

  Wahahah dit moet ik hebben, winnaar of niet. Ik zie mezelf al helemaal doorslaan en alles in huis onderstickeren en de hele familie trakteren op gepersonaliseerde cadeaus en ook maar meteen juffenbedankjes voor de komende 10 jaar eruit draaien. Hoppaaaa

 • Reply
  Doris
  28 augustus 2020 at 09:32

  Meteen toen ik las over deze snijmachine kwam er bij mij een storm aan ideetjes van wat ik hiermee allemaal zou kunnen doen. Ik ben een creatieve duizendpoot en doe niets liever dan dingen zelf maken, dit gaat van trouwdecoraties, naar dingen voor in mijn buitengewone klas tot dingen voor ons zoontje. Ik vind het fantastisch om dingen zelf te kunnen maken en te personaliseren. Niets gaat boven unieke zelfgemaakte dingen.

  Ooh dit zou ik zo graag winnen 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

 • Reply
  Willem de Wal
  28 augustus 2020 at 09:42

  Ik zou dit apparaatje gebruiken om leuke cadeautjes voor mijn familie en vrienden te personaliseren,

 • Reply
  Els
  28 augustus 2020 at 09:55

  Wat een geweldig toestel ! Als juf en mama kan ik wel honderd dingen verzinnen wat ik ermee zou doen 😍
  Kaartjes voor de klas , labels aan de kapstokken , mappen , knutsels voor ouders en voor mijn meid thuis alles mooi labelen . Zalig ! Ik duim .🤞

 • Reply
  Melissa
  28 augustus 2020 at 10:07

  Wauw! Altijd al gedroomd van zo’n apparaat, maar vond het toch wat duur… Ik heb al veel ideetjes om vanalles te pimpen in de klas, te labelen thuis, gepersonaliseerde kaartjes en geschenkjes te maken… duimen maar!

 • Reply
  An-Sofie
  28 augustus 2020 at 10:25

  Wauw! Dat lijkt me super! Ik zou de machine vooral gebruiken om mijn klasje te pimpen. Ik heb superveel ideeën, maar 1 van de ideeën is: mooie quotes maken om op de stoelen van de leerlingen te kleven. Op die manier tover ik elke dag een lach op hun gezicht zodra ze de klas binnenkomen. Fingers crossed!

 • Reply
  Sofie Van Nevel
  28 augustus 2020 at 11:15

  Waw…. lijkt me super om dit te winnen. Genoeg DIY projectjes thuis en in de klas die wel een extra touch qua personalisatie kunnen gebruiken. Zou een meer dan welkom geschenk zijn.

 • Reply
  Elke
  28 augustus 2020 at 11:21

  Zo leuk, ik begin onmiddellijk te fantaseren over zelfgemaakte en gepersonaliseerde verjaardagskadootjes, babygeschenkjes. En hoe fijn zou het zijn als ik mijn kindjes naar school kan sturen met hun drinkfles, waarop hun eigen ontwerp staat. Ik ben fan 😅

 • Reply
  Saskia Struijlaart
  28 augustus 2020 at 11:23

  Waarom ik het nodig heb, waarom ik niet zonder kan! Ik ben een moeder van 4 fantastische (jonge) kinderen, vrouw van een fantastische man en juf van al 13 jaar weer een fantastische klas. Ik werk 4 dagen, denk mee in de GMR, ben coach van het hockeyteam, groepsmoeder van 2 klassen en sociaal mens voor vrienden en vriendinnen. Organisatie is een must in ons leventje, zonder structuur is er geen ruimte voor plezier en lol, dat wat echt belangrijk is in het leven. Dit apparaat geeft me weer een stukje tijd terug, het ontzorgt, dat is voor een druktekakker als ik, ook wel eens fijn 😉

 • Reply
  Nele
  28 augustus 2020 at 11:53

  Als beginnende leerkracht lijkt het me geweldig om enkele motiverende spreuken op de achterkant van de stoelen te kunnen kleven. De snijmachine zou vooral op school gebruikt worden. Een agenda oppimpen, een sticker maken voor de leerling die doorzet, een attentie voor de ouder die in de klas komt helpen, … 😍

 • Reply
  Joke Verberckt
  28 augustus 2020 at 12:03

  Wauw, super leuke winactie!
  Ideaal om allerlei DIY projectjes in ons nieuwe huis uit te werken. Of om mijn potjes en doosjes te voorzien van mooie labels 🤩.
  Ik ben er zeker van dat mijn nicht, leerkracht van beroep, vaak aan mijn deur zal staan om ook gebruik te maken van dit TOP-toestelletje! 😉

 • Reply
  Peggy De Winter
  28 augustus 2020 at 12:29

  Ik hou van organiseren – personaliseren – pimpen – …
  Dit soort toestel staat dan ook al zo lang op mijn verlanglijstje dat het als een geschenk uit de hemel zou komen.
  Het zou dan niet alleen voor mezelf gebruikt worden, ik weet nu al dat het een uit-de-hand-groeiende hobby gaat worden 😉

 • Reply
  Babs
  28 augustus 2020 at 12:30

  Hoi Nathalie, wat een leuke winactie 🙂 Ik zou de cricut gebruiken voor o.a. het volgende: afscheidskaartjes en mokken met een mooie spreuk voor de verzorgsters van onze crèche, een gepersonaliseerd rompertje voor de baby van een vriendin, verrassingskaartjes om te versturen naar mijn ouders en vrienden in tijden van Corona, een T-shirt met Boss Lady op voor een bossy vriendin. Daarnaast drinkbus en bentobox labelen voor ons zoontje dat binnen een paar maanden naar de instapklas gaat, en een aantal spullen in huis labelen met de woorden “leg mij op de juiste plaats terug” voor mijn man 😀 Vooral cadeautjes maken en labellen dus. Vele groetjes!

 • Reply
  Jari
  28 augustus 2020 at 12:44

  Wat een fijne actie! Ik zou de circut voor vele dingen kunnen gebruiken. Eerst en vooral in mijn klas waar ik mijn leerlingen een plezier kan doen door hun materialen te personaliseren en een fijn gepersonaliseerd verjaadagscadeautje te geven! 🤩
  Persoonlijk zou ik de circut gebruiken voor kaartjes, drinkflessen … en zoveel meer DIY-projecten 😄
  Alvast bedankt! 😁😊

 • Reply
  Sien Reumers
  28 augustus 2020 at 12:55

  Handen vol werk en zeker met de start van het nieuwe schooljaar. Over een week zitten er 24 zenuwachtige 7-jarigen voor mijn neus. Niets fijner dan hen op een persoonlijke en warme manier welkom te heten in het tweede leerjaar.
  Laat 1 september maar komen, en die automatische snijmachine ook.

 • Reply
  Linda
  28 augustus 2020 at 13:32

  Oh wat een gaaf ding is dit zeg!! Die zou bij mij helemaal van pas komen om mijn zelfgemaakte kleding voor onze dochter nog leuker en persoonlijker te maken!!!

 • Reply
  Hajar
  28 augustus 2020 at 13:41

  Ik ben stagaire leerkracht lager onderwijs, daarnaast doe ik vrijwilligerswerk bij kindjes ik een asielcentrum. Ik geef ook arabische en islam lessen aan kinderen. Dit toestel zou mij erg helpen voor al de activiteiten die ik doe!

 • Reply
  Xaviera Jamie
  28 augustus 2020 at 14:01

  Ideaal en alles in no time gesneden! Fijn voor zowel thuis als op school en ik loot heel graag mee!

 • Reply
  Yoni
  28 augustus 2020 at 14:30

  Ik zou het super vinden om hiermee aan de slag te kunnen. Mijn klasje is een cactusklas 🌵 maar daar ontbreekt op vele plaatsen nog leuke stickers voor om dit verder aan te kleden. Ik zou er op de achterkant van de stoelen ook motiverende quotes opzetten. Mijn pennendozen hebben ook al wat afgezien maar met een leuke, frisse look zou dit enorm leuk zijn! De klasdeur is nog eentje uit de jaren stilletjes, die zou een toffe make-over krijgen. Ook in mijn vrije tijd knutsel ik erg graag. Hoe leuk zou het zijn als ik verjaardagcadeautjes en geboortedozen zou kunnen personaliseren. De ideetjes💡 stromen door mijn hoofd! Oneindig veel mogelijkheden! 🤩

 • Reply
  Britt
  28 augustus 2020 at 15:42

  Wauw, dit zou zeker van pas komen. In mijn auti-klas is het nodig dat alles heel duidelijk is. Met mooie stickers zou dit wel veel fijner zijn!

 • Reply
  Lotte Delahaut
  28 augustus 2020 at 16:01

  Wat een handig hebbedingetje! Aan de reacties te zien wordt de kans al heel klein dat ik het win 😀
  Ik sta dit schooljaar in een type-2 klasje waar structuur en duidelijkheid heel belangrijk is. Ik kan wel dingen blijven opsommen waarvoor ik dit kan gebruiken.
  Ook voor thuis lijkt het me super handig. Met 3 kindjes is er altijd wel iets dat een label kan gebruiken om te voorkomen dat het kwijtgespeeld wordt. Duimen duimen duimen dat ik mag winnen 😉

 • Reply
  Sanne
  28 augustus 2020 at 16:17

  Hallo

  Wat een leuke tool! Als ik hem in mijn bezit zou krijgen, zou ik mijn klasje de final touch kunnen geven die nog ontbreekt, mijn lieve collega’s gepersonaliseerde koffiekopjes en fluovestjes geven én ik zou voor mijn prachtige zoontje met ASS de wereld begrijpelijker kunnen maken door onze communicatie te visualiseren.

  Duizend ideeën, nu alleen nog de uitwerking 🙂

 • Reply
  Van Assche Daisy
  28 augustus 2020 at 16:50

  Ik zou dit graag winnen voor mijn zoon die in zijn laatste jaar kleuteronderwijs zit. We zien op Pinterest en Facebook vaak prachtig materiaal die met dergelijk toestel gemaakt werden. Hij heeft al enkele malen aangegeven dat zo’n tof, nuttig toestel één van de eerste dingen gaat zijn, die hij wil aankopen als hij zijn eigen klas heeft. Maar hoe een leuke verrassing zou het niet zijn, dat hij dit nu al heeft, om materiaal voor zijn laatstejaarsstage te kunnen maken.

 • Reply
  Cobi
  28 augustus 2020 at 18:45

  Ik zou graag de waterflessen van mij en de kids personaliseren en ik zie leuke cadeau mogelijkheden 😂

 • Reply
  Sharon
  28 augustus 2020 at 19:02

  Wat een GE-WEL-DIGE winactie.
  Ik kan het niet onder stoelen of banken steken dat ik reuze enthousiast ben om deel te nemen.

  Ik ben Sharon, 27 lentes jong en sinds 2017 een gepassioneerd kleuterjuf.
  Spijtig genoeg ben ik ondertussen ook al drie jaar werkonbekwaam door (chronische) ziekte. Ik heb dus in feite maar erg kort kunnen genieten van mijn job als juf.
  Dit “ziek” zijn, heeft mijn leven echt helemaal op zijn kop gezet.
  Voor lange tijd stonden pijn, verdriet & angst centraal.
  Angst om nooit meer mijn grote passie, het lesgeven, te kunnen beleven.
  Het begin van deze zomervakantie was voor mezelf een keerpunt.
  Ik besloot die grote angst opzij te zetten & kies vanaf heden resoluut voor hoop.
  Zo ben ik gestart met een onderwijs account op Facebook & Instagram.
  Stap voor stap haal ik zo de “juf” in mezelf weer naar boven.
  Hoewel dit proces ontzettend beangstigend & confronterend is, geniet ik van elke stap die ik zet. Want elke stap vooruit is een stap richting mij grote droom. Opnieuw voor de klas staan.
  Daarnaast trok ik deze vakantie mijn stoute schoenen aan en nam contact op met een gemeenteschooltje in de buurt. Vanaf september zal ik hier vrijwillig (aangezien werken door het ziek zijn momenteel nog niet lukt) zorg geven aan jonge kinderen.
  Ik kijk hier reikhalzend naar uit!
  Op mijn eigen tempo toch weer wat kunnen betekennen in “onderwijsland”.

  Deze give-away zou dat extra duwtje in mijn rug zijn.
  Om te blijven geloven in mijn dromen & stappen te zetten in de goede richting.
  Ik zou het ontzettend fijn vinden om dit toestel te gebruiken om thuis leuke materialen voor te bereiden.
  Zowel voor de vrijwillige zorg-lesjes als toekomst gericht materiaal voor een eigen klasje.

  Ik gun deze winactie elke gepassioneerde leerkracht van harte toe.
  Vanaf heden tel ik mezelf hier ook weer bij.
  Ik ben kleuterjuf, in hart & ziel. Wat is jouw superkracht?

  Liefs,
  Sharon

 • Reply
  Katrien
  28 augustus 2020 at 22:38

  Whaw! Hier ben ik al een tijdje naar op zoek, maar deze kosten handenvol geld omdat dit meestal industriële machines zijn.
  Ik heb veel vinyl liggen waar ik nu handmatig sjablonen uitsnij op een Snijlat met een snijdende. Deze quotes hang ik op de stoelen van de leerlingen of kunnen we gebruiken om met textielverf de tekeningen te stempelen op een eigen t-shirt. Deze machine zou mij heel veel tijd besparen 😍 Eigenlijk benieuwd hoeveel die kost…
  Zou een gelukkige juf zijn mocht ik winnen😍

 • Reply
  Daphne
  29 augustus 2020 at 05:15

  Waarvoor zou ik het niet gebruiken!! Teveel ideen!! Ik naai graag, dus zou de kleding van mijn dochter kunnen voorzien van leuke tekstjes, maar ook om de maten in de kleding te maken, schoolspullen te personaliseren, cadeautjes te maken, kaarten.. ik kan zo nog 100 dingen bedenken! Net als alle anderen die hier reageren haha. Ik gun iedereen zo’n aparaat om zich heerlijk creatief te uitten! Hetgeen waarmee ik compleet mezelf kan zijn, de zorgen kan loslaten en kan genieten.

 • Reply
  Marieken
  29 augustus 2020 at 07:42

  O maar wat een coole machine!
  Die zou ik in mijn vijfde leerjaar zeker willen uittesten. Leuke quotes, kaartjes,…
  Xx, Marieken

 • Reply
  Sanne
  29 augustus 2020 at 08:10

  Wauw al zo veel reacties! Dat wordt dus moeilijk kiezen voor de berichtpost(st)er 😊. Zo een snijplotter.. Wauw dat staat al een hele tijd op mijn lijstje met ‘musthaves’. Eindelijk een gemakkelijke manier om te labelen! Ik ben onderwijzeres (jep, nog één
  😁) en label er op los, het hele jaar door… Dat zou net wat leuker en praktischer kunnen met deze machine. Ik zet me hier dus, kwijlend, bij in deze lange rij in de hoop opgemerkt te worden. Bedankt alvast voor het initiatief! Juf Sanne

 • Reply
  Kimberly
  29 augustus 2020 at 08:20

  Dit is wel heel gaaf om te winnen. Ik ben net mijn eigen website gestart in onderwijsmaterialen, dus dit zou daar super voor zijn. Daarnaast heb ik thuis 2 boefjes, waarbij ik voor hen ook genoeg kan bestickeren en niet te vergeten in mijn eigen klas. Dit apparaat zal in mijn handen niet stil staan!

 • Reply
  Eveline
  29 augustus 2020 at 08:54

  Hallo,

  Als startende leerkracht wil ik mijn klasje helemaal naar mijn hand zetten. Dit snijmachine zou een hele grote hulp zijn en zal vooral rust brengen in mijn hoofd. 😊 De ideeën stromen nu al binnen in mijn hoofd.

 • Reply
  Marlies Vissers
  29 augustus 2020 at 09:04

  Ik ben student lager onderwijs en ik zou heel graag deze winactie winnen omdat het super handig is om mijn stages mee voor te bereiden. Als student heb je niet altijd tijd om kaartjes te maken enzovoort. Dit zou echt super leuk zijn! 🍀🍀🍀👩‍🏫

 • Reply
  Daly Van Ende
  29 augustus 2020 at 10:11

  Hey,

  Ik ben net gestart in een klas met 8 kindjes met ASS (autisme). De klas is nog één en al chaos, dus dit zou zeker rust brengen bij de kinderen.
  Verder knutsel ik nogal graag voor de klas, maar even goed voor mezelf. Ik naai ook verschillende dingen, dus het zou wel leuk zijn om hiermee mijn eigen naaisels te pimpen!

  Hoe dan ook: IK DUIM KEI HARD!!

  Liefs,
  Daly

 • Reply
  Gryson Stephanie
  29 augustus 2020 at 10:16

  Hallo, Ik heb 2 schatten van kindjes, Fleur (geboren op 17/03/17) en Senne (geboren op Valentijn dit jaar). Deze snijmachine zou handig zijn om al hun spullen en kleren voor school te personaliseren met naam of figuren. Als ik alles met dit apparaat kan snijden, zou dit veel tijd besparen en zou alles ook supermooi zijn.

 • Reply
  Ilke
  29 augustus 2020 at 11:14

  Hier droom ik al jaren van😍 eigen gepersonaliseerde kleding maken voor mijn dochtertje. Binnenkort ook een klein boefje hier rond lopen, zalig om een eigen touch te kunnen geven aan hun kleding. En niet te vergeten hun kledij en andere materialen te kunnen labelen🙈 als leerkracht ook TOP om leuke spulletjes te kunnen maken voor op school, dit zou me (heel) veel tijd kunnen besparen🤩

 • Reply
  Elien
  29 augustus 2020 at 14:45

  Ik zou hem graag door de kinderen zelf laten gebruiken. Zo kunnen ze zichzelf helemaal laten gaan bij dingen te maken.

 • Reply
  Tamara
  29 augustus 2020 at 20:24

  Wauw deze Cricut Joy is een plezier voor iedereen die graag creatief bezig is. Leuk inpakken van cadeautjes is iets waarvoor ik zeer graag tijd vrij maak en met deze Cricut Joy zou ik ze nog meer kunnen personaliseren.

 • Reply
  Veerle
  29 augustus 2020 at 23:21

  Deze vakantie gerekend op enkele vriendinnen om wat projectjes te maken. Wil er eentje aanschaffen zodat ik hen er niet meer moet bestormen. Hoe leuk die uitjes samen ook leuk zijn :p maar in de corona-tijd gaat dat afspreken wat minder gemakkelijk.
  Ben een manusje van alles (juf 3e leerjaar, mama van 2 kleine dochtertjes, pilates-lesgeefster, etc), projecten nog genoeg dus om te maken <3 en nóg leuker als je het kan winnen (gedaan ook dat uitstel- en twijfelgedrag 😉 )

 • Reply
  Pamela
  30 augustus 2020 at 09:03

  Een droom voor vele leerkrachten en mama’s.
  Werkgerelateerd ben ik ondersteuner en zou ik vele andere collega’s hiermee kunnen helpen om op een creatieve manier meer structuur te brengen in hun klas.
  Mijn andere passie is reizen en dit hemels toestel zou m’n creatieve projecten gelinkt aan mijn reizen zeker ten goede komen 🌍🌈❤️.

 • Reply
  Jana Vandendriessche
  30 augustus 2020 at 10:42

  Waauw! Ik zou héél graag winnen voor onze school.
  We starten dit jaar met “ijsbergrekenen”: een didactische aanpak waarbij zo veel mogelijk afgestapt wordt van de handboeken en zo veel mogelijk concreet én speels geleerd wordt. Hiervoor maken we gigantisch veel spelletjes, waar veel lamineer- en knipwerk aan te pas komt. Dit zou dus echt wel een gigantische hulp zijn voor het volledige team (al zullen we ervoor in de rij moeten staan! :D). Duimen maar!

 • Reply
  Lotte
  30 augustus 2020 at 11:30

  Oouh wat een fantastisch ding 😍 ik zou hem voor alles gebruiken, zowel thuis als in de klas maar ook gewoon om mijn hoofd eventjes leeg te maken. Als ik creatief bezig ben kan ik alles even vergeten. Dit toestel zou voor mij pure me-time zijn en dat kan ik wel gebruiken, juist mama geworden en bijna terug aan het werk in de onthaalklas 🥰

 • Reply
  Sarah
  30 augustus 2020 at 18:43

  Om de klasje nog mooier te maken voor mijn 23 welpjes. Zo zou ik ook de drinkflessen en dergelijke van deze vaak kansarme kindjes kunnen personaliseren en hun oogjes doen stralen!

 • Reply
  Lies D.V.
  30 augustus 2020 at 20:40

  Omdat ik ga beginnen in een nieuwe kinderopvang
  voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar (nieuwe locatie enzovoort) zou het iets geweldig zijn om persoonlijke dingen te kunnen maken en meegeven aan de kinderen. Het is een leuk extraatje en hopelijk voelen zij zich hierdoor nog meer welkom en is het een leuke opening voor de opvang

 • Reply
  Sofie Bert
  30 augustus 2020 at 20:50

  Ik ben al een tijdje aan het kijken om me zo eentje aan te schaffen… Zoveel redenen om het te doen, maar de kostprijs houdt me tegen… Als mama van 3 jongens, meter van een superfijn klein meisje, tante van een stoer klein jongetje en juf zou ik deze zeker kunnen gebruiken… Na meer dan 19 jaar lesgeven in dezelfde school de sprong gemaakt naar een nieuwe school in de buurt om meer tijd te hebben voor mijn kinderen en mezelf, zou ik deze machine een prachtig cadeautje vinden om in mijn nieuwe me-time mijn creatieve kant nog meer op te zoeken… Ik duim alvast voor mezelf… Maar zo’n topcadeautje aan de start van het nieuwe schooljaar gun ik eigenlijk iedereen 🙂

 • Reply
  Roselien
  30 augustus 2020 at 20:52

  Omdat het geweldig zou zijn om dingen te personaliseren voor in de klas! Eigen spulletjes en spelletjes te maken maar ook door de kinderen te kunnen verrassen met zelfgemaakte kleinigheidjes! Ik duim alvast! 👍🤞

 • Reply
  Kathleen De Bruyne
  30 augustus 2020 at 21:35

  Ik zou dit graag winnen omdat ik als zorgjuf de materialen en werkjes van de kinderen graag wat minder saai maak. Ik ben ook muziekjuf en zou het leuk vinden om met dit apparaat instrumenten op te fleuren.

 • Reply
  Femke
  30 augustus 2020 at 22:01

  Wauw ik zou denken dat ik droom! Zoiets leuk kunnen winnen.. echt zoals in een fairythale! Nu nog unicorns 🥰 ik zou het gebruiken om pakjes te maken voor alle lieve vriendjes en vriendinnetjes! Ik doe nu niks liever! Ook voor leuke materialen voor in mijn nieuwe klas! Zalige actie! Te mooi om waar te zijn… maar maak me niet wakker en laat mij toch hopen en dromen 🤞

 • Reply
  Griet meerman
  30 augustus 2020 at 23:06

  Waaauw!!! Wat zou dit handig zijn.
  Ik geef les in het buitengewoon onderwijs. En in mijn klasjes zou dit zeker van pas komen. Mijn leerlingen zouden dit super vinden. Maar niet alleen zij. Als mama van drie zoontjes kan dit ook handig zijn. Dus wie weet…

 • Reply
  ille dries
  30 augustus 2020 at 23:54

  Oh ik ben zo een crea bea en als ergotherapeute bij kinderen en volwassenen met een beperking komt dit zeker van pas. Zo kunnen we op het werk hun spullen personaliseren en mooie cadeautjes maken voor bv moederdag

 • Reply
  wendy
  31 augustus 2020 at 01:00

  Wat je zelf personaliseert, personaliseert je meestal beter! En met veel meer liefde erbij! 🙂

  Ik zou het gebruiken om cadeautjes een persoonlijker touch te geven (altijd een mooie herinnering om te houden later)

  en natuurlijk zou ik het ook kunnen gebruiken om de drinkbussen en brooddozen te personaliseren… Want die durven soms wel eens niet meer naar huis te komen omdat ze niet meer weten welke van hen was.. tss!

 • Reply
  Nathalie Buttiens
  31 augustus 2020 at 06:41

  Deze zou ik heel graag willen winnen en staat al een tijdje op mijn verlanglijstje. Ik zou de Circuit Joy goed kunnen gebruiken bij mijn creatieve projecten, die steeds anders zijn. Zo maak ik aanzoek cadeaus, kaarten, schilderijen, foto´s, etc. Ik ben een creatieve duizendpoot. Deze Circuit Joy zou zeker ´´Joy´´ in mijn leven brengen.

 • Reply
  Els reniers
  31 augustus 2020 at 08:18

  Hallo, ik wil enorm graag de achterkant van de klasstoelen versieren met inspirerende quotes! Dit zou ideaal zijn en mijn hele schoolteam zou mee kunnen profiteren!
  Wij zouden enorm dankbaar zijn…

 • Reply
  Laura Verspecht
  31 augustus 2020 at 09:10

  Super leuke winactie! Mijn zus is begonnen aan de opstart van een haar eigen zaak: gepersonaliseerd baby – en kinder textiel! Wauw ✨ Het zou dan ook super leuk zijn mocht ze deze mooie actie winnen! 🤍

 • Reply
  Juf Lore
  31 augustus 2020 at 09:31

  Heel toffe winactie! Als startende leerkracht zou ik graag experimenteren met vanalles en nog wat 🥰 Dit lijkt mij enorm leuk om mee aan de slag ge gaan! Dus fingers crossed 🤞

 • Reply
  Jolien Buysse
  31 augustus 2020 at 09:52

  Oh zalig. Naar zo iets was ik opzoek om vilten vormpjes te maken. Dan kan ik die gebruiken voor de wobbelyoga. Vilt blijft er dan aanhangen en zo kunnen de kids nog leukere mandala’s maken 😍🤞

 • Reply
  Jana
  31 augustus 2020 at 10:53

  Ooh wat een leuke winactie! 😍🍀 Ik zou dit super graag winnen om leuke materialen en spelletjes te maken voor in de klas 😍 ik en mijn kleutertjes zouden je super dankbaar zijn 😍

 • Reply
  Marjorie
  31 augustus 2020 at 12:51

  Ik ben een startende leerkracht en deze cricut lijkt mij heel leuk om verschillende materialen in de klas te kunnen personaliseren of op te leuken. Het lijkt mij ook heel handig om de materialen van de leerlingen te labelen zodat deze niet verwisseld worden wat in deze tijden toch heel belangrijk is. Ook voor het creëren van een krachtige en aangename leeromgeving lijkt mij deze ideaal om zo de leerlingen een zo leuke en leerzame ervaring te bezorgen. 🍀🤞🏻

 • Reply
  Miet Debergh
  31 augustus 2020 at 13:18

  Wauw, wat een superleuke winactie! Zo kan ik het speelgoed, de kasten, speelgoedbakken … van de kast pimpen met lettets, cijfers, woorden en symbolen! Hele compacte machine dat ik toch niet zal kunnen verstoppen voor mijn collega’s! 😉 ze zullen in de rij staan met de vraag of ik ook iets van hun klas wil personaliseren. Weliswaar met 1,5m afstand natuurlijk😉. Ik ben ook trotse mama van een dochtertje van 6 maand en zou ook heel graag spulletjes voor haar pimpen! Het zou een superleuk cadeau zijn voor mijn verjaardag op 4september. Duimen maar🍀🍀🍀🍀

 • Reply
  Veronique Huysentruyt
  31 augustus 2020 at 15:15

  mijn mama en ik maken veel 3D wenskaarten, dit zou super zijn om deze te mogen winnen en zou heel goed van pas komen

 • Reply
  Greetje
  1 september 2020 at 06:44

  Oooh wat een droom! Deze zou ik supergraag winnen! Ik ben al jaren aan het twijfelen en opzoeken enzovoort. Ik zou mijn creativiteit de vrije loop laten! Stickers voor op de deuren van de slaapkamers, gepersonaliseerde fluovestjes voor onze kids (verder uniform dus dan kunnen ze zo toch wat opvallen) en leuke persoonlijk verjaardagscadeaus maken…. ja dat is duidelijk, ik heb dit nodig! 😂

 • Reply
  Yannice
  1 september 2020 at 20:15

  Oh wat zou ik deze graaaaaag winnen!! Ik heb ein-de-lijk leren naaien en geef mijn vrienden, neefjes, nichtjes,… super graag zelfgemaakte dingen. Als deze nog gepersonaliseerd kunnen worden met naampjes, leuke teksten,… zouden zij (en ik) nog gelukkiger zijn! 🙈

 • Reply
  Nikki
  1 september 2020 at 22:20

  Super leuk! Ik zou dit heel erg goed kunnen gebruiken voor mijn net gestartte kaartenbedrijfje 🙂
  Ik vind het ook leuk om mijn vriendinnetjes zelfgemaakte spulletjes te geven 💓

 • Reply
  Jeanine
  2 september 2020 at 12:37

  Er schieten direct allerlei ideeën door mijn hoofd. Door Corona worstel ik met de traktatie voor mijn dochter haar verjaardag. Hoe leuk zou het zijn om iets persoonlijks te geven aan alle klasgenootjes!

 • Reply
  Cynthia
  2 september 2020 at 13:03

  Super,
  Ook al heb ik al een keertje meegedaan voor mezelf als beginnende baby boutique en ik net zie hoeveel steun ik hier krijg van mijn zussen omdat ook zij dit willen winnen voor mij vind ik super lief ! Dit zou een super exta’tje zijn voor mij… super speciale give away

 • Reply
  Charlotte Dona
  2 september 2020 at 13:49

  Wat ontzettend gaaf! Ik zou hem graag gebruiken voor mijn studieprojecten en voor het maken van leuke woondecoraties. Supergave winactie!

 • Reply
  Christa De Boeck
  2 september 2020 at 14:18

  Een leuk apparaatje om cadeautjes voor de verjaardag van mijn familie en andere feestjes mee te pimpen. Als fervent knutselaar en voorzitster van een hondenclub zou dit ook zeker van pas komen om allerlei leuke dingen mee te maken 🙂 Ik zie het al volledig zitten om hiermee aan de slag te gaan !

 • Reply
  Julie Geebelen
  2 september 2020 at 15:18

  Lijkt me super handig om origineel uit de hoek te komen met cadeautjes! Zelfs het kleinste geschenk kan hiermee iets heel speciaals worden!

 • Reply
  emmy
  2 september 2020 at 15:30

  Oh deze ziet er super handig en compact uit (ik kende enkel de silhouette). Zou wel fijn zijn om dit te winnen om zo spulletjes te personaliseren voor zoonlief!

 • Reply
  Stef Nagels
  2 september 2020 at 23:29

  Ik zou hem cadeau doen aan mijn mama, haar enige hobby maar waar ze echt vol voor gaat, is wenskaarten maken, en deze staat al lang op haar verlanglijstje, dus ik denk dat ze hier héél content mee zou zijn!

 • Reply
  Geertrui
  3 september 2020 at 21:25

  Amai, er hebben al veel mensen meegedaan! Toch waag ik nog een kansje! 😀 Ik doe mee om spelletjes te maken voor in m’n vijfde leerjaar én voor m’n dochter die na de herfstvakantie voor’t eerst naar de kleuterklas gaat. Brooddoos, drinkbus, rugzakje, kleren, … labelen. Ik kan dan ook mijn brooddoos wat pimpen. 😀 In december bevalt een vriendin en in januari m’n zus. Ik wil graag ook een gepersonaliseerd kadootje geven. Tadaaaa: de cricut joy!

Leave a Reply