Unicorns & Fairytales
mamma latte - unicorns & fairytales
Fashion fashion mama moederschap outfit inspiration Webshoptips zwangerschap

Leuke zwangerschapskledij en badpakken bij Mamma Latte

Het verborgen pareltje op de grens van Ekeren en Brasschaat: Mamma Latte. Hét winkeltje waar je moet zijn als je zwanger bent, voor zwangerschapskledij, producten , borstvoedingsadvies of draagadvies. Els staat steeds met haar vrolijke zelve beschikbaar voor iedereen.

 

Mamma Latte

Mamma Latte is een winkel die ik bezoek als ik veel tijd heb. Ik blijf er altijd een uur staan kletsen en kiezen. Toen ik zwanger was van Vince was ik op zoek naar een goede BH, een beetje steun en leuke tips. Ik kreeg van mijn vroedvrouw de raad om naar Mamma Latte te gaan, de winkel van Els. Els is een lieve, vrolijke vrouw met een gouden hart. Ze is eerlijk en zal je nooit een product of kledingstuk aansmeren om te verkopen. Na de zwangerschap heeft ze mij bijgestaan met raad en daad.  Ze moedigde me aan op te dragen (draagdoek) en gaf ze me tips over borstvoeding. Toen we wilden overschakelen op flessen ging dit niet van een leien dakje. Ook daar heeft ze mij mee geholpen en door de speciale flesjes die ze had, wou Vince plots toch drinken.

Lees hier waarom Mamma Latte mijn reddende engel was.

 

Leuke kledij en badpakken

Maar goed, nu ben ik voor de tweede keer zwanger en ben ik uiteraard weer naar haar gegaan. Ik kocht enkele leuke zwangerschapskleedjes en ook een tankini. Je weet wel, een bikini maar ook geen bikini en ook geen badpak. Ze hielp me en gaf eerijk haar mening. Nu kan ik zorgeloos genieten van een weekje aan zee of in het zwembad. Ze heeft enorme leuke merkjes zoals Mamalicious, Noppies, Esprit, Pomkin, Seraphine, Ripe en vele andere merkjes. Ik kon enkele leuke kleedjes niet weerstaan. Ze zijn ook te dragen na de zwangerschap dus dat is dubbel goed meegenomen! Nu combineer ik ze met een leuke riem of bandje en dan accentueert dat de zwangere buik. De volgende kleedjes / jumpsuits heb ik niet kunnen weerstaan en er zijn er meer hoor. Hier al enkele pareltjes (van kledij). Ze zijn van Mamalicious.

zwangerschapskledij - unicorns & fairytales

zwangerschapskledij - unicorns & fairytales

zwangerschapskledij - unicorns & fairytales zwangerschapskledij - unicorns & fairytales

zwangerschapskledij - unicorns & fairytales zwangerschapskledij - unicorns & fairytales

 

Workshops

Ook heeft ze in haar winkel vaak workshops. Die kunnen over borstvoeding gaan, maar ook over draagdoeken, dragen, babymassages en meer. Hou zeker haar website eens in de gaten of spring gewoon eens binnen. Zal ze leuk vinden! En jij ook, trust me!

 

Wat vind je van mijn kleedjes? Kan ik toch nadien ook dragen? 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply