Unicorns & Fairytales
zindelijk worden - unicorns & fairytales
Boeken moederschap My life Ontwikkeling

Zindelijk worden met potjesmuziek

Het zindelijk worden was bij Vince niet zo’n groot probleem eigenlijk. Daar zijn we blij om. Binnenkort is het weer de beurt aan Lex en dan kunnen we de boekjes en potjes weer bovenhalen. Met ‘Potjesmuziek’ gaat de zindelijkheidstraining alvast gepaard met leuke geluidjes.

Zindelijk worden

Voor sommige kinderen is zindelijk worden iets van niets en voor andere kinderen lijkt het maar niet te lukken. Geduld is hier een mooie zaak. Ook trucjes, leuke boekjes en ongelukjes horen daarbij. Ik schreef een heel ABC over zindelijkheidstraining. Klik op de tekening om naar de blog te gaan. Hopelijk heb je er veel baat bij.

zindelijk worden - unicorns & fairytales

Leuke boekentip

Leuke boekjes horen bij zindelijk worden vind ik. Als de kinderen zich in iets kunnen herkennen is dat altijd fijn. Dit boekje is hilarisch. ‘Potjesmuziek’ is een leuk geluidenboekje over zindelijk worden van Guido Van Genechten (uitgeverij Clavis). Dat is niet zijn eerste boek over zindelijk worden trouwens. Hoogdringend is zijn ander prentenboek dat wij hier thuis hebben. Potjesmuziek is leuk! Het is voor kinderen vanaf 2,5 ongeveer en ze ontdekken de verschillende plasjes van dieren die er een concert van maken. Ze kunnen er geen genoeg van krijgen. Zelfs Lex vindt het hilarisch!

zindelijk worden - unicorns & fairytales

Wij kunnen nog even wachten tot we opnieuw beginnen met Lex maar als je graag wil weten hoe dat bij Vince ging dan kan je onderstaande blogposts lezen. Veel succes! 

Zindelijkheidstraining, waarom ik er tegenop zag

zindelijkheidstraining

Hebben?

Wie graag dit boekje ook heeft, of de andere boekjes over zindelijkheid kan die hier vinden…

XOXO Nathalie

 

 

 

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply