Unicorns & Fairytales
workshop bullet journal - unicorn & fairytales
Boeken Personal Winactie & Give away

Win een workshop Bullet Journaling

Een van de dingen op mijn to do lijstje is een bullet journal beginnen. Toen ik een workshop won via Tine van Vanillemeisjes was ik helemaal in de wolken. Jammer genoeg stond ik die dag meer dan een uur in de file waardoor ik de workshop miste. Maar dankzij Tine en Veerle mag ik nu gewoon zélf een workshop organiseren. En dat is natuurlijk fijn.

 

Workshop Bullet Journaling

Je gaat merken dat je binnenkort boeken naar je hoofd geslingerd krijgt die gaan over Bullet Journaling. Het is helemaal hip en hot de laatste tijd. Maar ook leuk. Vooral voor mensen die hun leven willen organiseren en oplijsten, doelen hebben en graag met pen en papier werken. Zoals ik dus. Ik heb voor het bloggen en dagelijkse leven nog steeds een papieren agenda en ik kan gewoon niet werken met de agenda op mijn telefoon. Ik zie vaak mensen hun telefoon nemen wanneer je vraagt om een datum af te spreken. Mij zal je steeds mijn agenda tevoorschijn zien toveren. Ik zou ook nier anders willen. Dat is nou het enige dat ik nog niet digitaal doe…

Maar wat is dat nou? Wel, je gaat nog wel enkele blogs te zien krijgen over hoe en wat want eigenlijk hoort er een hele strategie achter. Ik kan je alvast zeggen dat het een erg leuke en doeltreffende methode is. Je kan er veel in kwijt en niet onbelangrijk: je kan het helemaal naar jouw hand zetten. Er bestaan wel richtlijnen maar geen verplichtingen. Leuk leuk!

workshop bullet journaling - unicorn & fairytales

Wil jij samen met een vriend(in) mee de workshop volgen?

Tijd om elkaar eens te ontmoeten? Ik organiseer een workshop Bullet Journaling op 13 april bij een vriendin thuis in Brasschaat (Antwerpen – België). Veerle van Quillet komt die workshop geven. Je krijgt stickers om het te personaliseren.  Jij moet een leuk blanco boekje meenemen (denk aan Hema, Action, … ) en dunne zwarte (en gekleurde) stiftjes. Wij zorgen voor hapjes en drankjes. De werksessie zal 2 uur duren en natuurlijk maken we er een leuke avond van 19u tot 21u. Dus wil jij mij eens ontmoeten én een leuke bullet journal maken? Laat het dan even in de comments weten. Ik kies 2 winnaars uit volgende week. Jij en een vriend(in).

Let wel op: als je meedoet aan de winactie dan zeg je ook toe voor de workshop bullet journaling : 13 april – Brasschaat – 19u-21u.

workshop bullet journalingl - unicorn & fairytales

Hoe kan je deze workshop bullet journaling winnen?

 1. Volg Quillet en Unicorns & Fairytales op Facebook
 2. Laat weten met wie jij mee wil komen doen
 3. Deel deze blogpost eventueel op jouw eigen sociale media (niet verplicht)

 

Winnaar:  Ineke (jij mag iemand meenemen) 

 

XOXO Nathalie

Uitgelichte afbeelding via Shutterstock

 

 

You Might Also Like...

7 Comments

 • Reply
  Liesellove
  24 maart 2017 at 09:33

  oh deze wil ik zo graag winnen want ik zou dat zoo graag starten! Wie ik meebreng? Mss Evy Saerens? 🙂

  • Reply
   Nathalie
   24 maart 2017 at 20:00

   Hoi! Ik heb wel de datum moeten veranderen… check zeker 🙂

 • Reply
  Ineke
  24 maart 2017 at 10:13

  Ooooh graag!! Uuuhm wie wil ik meenemen.. is moeilijk vind, mss wel mijn vriendin Maaike De Bruyne als leerkracht 1ste leerjaar zal ze dit ook wel tof vinden :D.

  • Reply
   Nathalie
   24 maart 2017 at 20:00

   Hoi! Ik heb wel de datum moeten veranderen naar 13 april :-)))

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  24 maart 2017 at 11:52

  Ik wist niet dat daar workshops voor waren. Leuk zeg!

  • Reply
   Nathalie
   24 maart 2017 at 20:00

   oh ja… hihihihi

 • Reply
  Louise
  24 maart 2017 at 21:47

  Super leuk! Ik wil al kei lang een journal beginnen. Ik zou graag de workshop volgen met het getalenteerde zonnetje Eva Beeusaert ☺♥

Leave a Reply