Unicorns & Fairytales
wobbelturnen - unicorns & fairytales
Activiteiten & workshops Diary My life Spelen

Diary 97 | Op kamp en wobbelturnen!

De eerste week van de tweede maand van de zomervakantie zit er weeral op. Je kinderen bezighouden tijdens de vakantie blijkt soms niet altijd even gemakkelijk. Alhoewel dat we al veel leuke dingen gedaan hebben. Ik moet natuurlijk geen opvang zoeken want ik ben leerkracht en ben sowieso vrij in de zomermaanden. Maar toch ga je op zoek naar leuke dingen voor je kinderen. Wij schreven Vince in voor een kamp van Ideekids en wonnen een sessie wobbelturnen.

Wobbelturnen

Zoals ik al zei deed ik mee aan een wedstrijd bij Lobke en won ik een sessie wobbelturnen voor Vince. We moeten daarvoor helemaal naar Buggenhout maar dat hield ons niet tegen. Ik wou al lang eens weten waar al die ‘fuss’ rond was. Ik vond een wobbel wel leuk maar vroeg me toch af waarom al die mensen zo’n interesse hadden in de wobbel.

Wel, het is écht wel leuk. Je kan er veel meer mee doen dan ik dacht. Wist je dat er zelfs wobbelturnen bestaat? Frauke van de webshop Lots of little geeft wobbelturnen, ook op verplaatsing. De kinderen werden ingedeeld in twee leeftijdsgroepen en deden verschillende oefeningen. De groep van Vince was mét ouders en dat maakte het eigenlijk nog leuker. Een fijne activiteit om samen met je kind te doen.

Ook voor scholen en sportclubs lijkt media echt leuk…ik ben dus echt blij dat ik kennis heb mogen maken met het wobbelboard.

wobbelturnen - unicorns & fairytales wobbelturnen - unicorns & fairytales wobbelturnen - unicorns & fairytales wobbelturnen - unicorns & fairytales wobbelturnen - unicorns & fairytales wobbelturnen - unicorns & fairytales wobbelturnen - unicorns & fairytales wobbelturnen - unicorns & fairytales

Op kamp met Ideekids

Vince ging voor de allereerste keer op kamp met Ideekids. Hij zat in de groep van 3 tot 5 jaar en we kozen het thema ‘op berenavontuur’. Hij ging samen met zijn vriendje Robin, dat maakte de overstap al minder moeilijk. We deden dit op aanraden van onze vrienden. Ze hadden een heerlijke week, dat zag ik aan Vince. Elke dag gingen ze spelen, knutselen, dansen, snoezelen, verhaaltjes lezen en noem maar op. Zo had Vince een supertoffe week en ook mama had het iets minder druk (papa moest de hele week werken). We kregen nadien een vrolijk vermoeid ventje terug (en soms minder vrolijk omdat hij zo moe was). Volgend jaar doen we dit zeker opnieuw.

De kampen van ideekids vind je hier, moest je interesse hebben.

 

Kennen jullie het wobbelboard en wobbelturnen al? En zijn jullie kinderen al eens op kamp geweest? Hoe was jullie week? 

XOXO Nathalie

 

 

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply