Unicorns & Fairytales
wobbelturnen - unicorns & fairytales
Activiteiten & workshops Gezondheid / Health moederschap Ontwikkeling Op stap Spelen Winactie & Give away

Win een gezellige namiddag WOBBELTURNEN, samen met je kind

Je kan nog steeds meedoen aan de winactie om je eigen wobbelboard te winnen, maar om het nog leuker te maken (en om je al wat inspiratie te geven) kan je nu ook een namiddag ‘wobbelturnen samen met je kind’ winnen. Op 23 mei is het zover en organiseer ik samen met Frauke, de oprichtster van het wobbelturnen, een sessie samen met je kleuter. Om het nog leuker te maken wordt deze namiddag gesponsord door maar liefst 3 partners: Danone, Lidl en mijn school, Campus Kajee.

Wobbelturnen

Voor wie nog niet weet wat wobbelturnen is: bewegingsopdrachten op en met behulp van het wobbelboard. Turnen met de wobbel dus… Het wobbelboard is een ware hype en niet enkel onder de kinderen maar ook scholen maken graag gebruik van een balance board. Het is immers goed voor allerlei facetten van de ontwikkeling: motoriek, evenwicht, coördinatie, fantasie enz… Een gegeerde prijs, een leuk speelgoed en nog eens duurzaam ook. Maar goed, we hadden het dus over wobbelturnen. Dit kan voor kleine kinderen maar ook voor grote kinderen en zelfs volwassen mensen. Of wat denk je van een verjaardagsfeestje (voor kinderen tussen 4 en 8 jaar). Frauke trekt met haar set wobbelboards door het ganse land om op verplaatsing sessies te geven. Ook aan scholen, kinderdagverblijven en noem maar op.

Lees ook: wij gingen op kamp en deden aan wobbelturnen

Heb je trouwens al meegedaan aan de winactie om een Wobbelboard of een Wobbel 360 te winnen?

wobbelturnen - unicorns & fairytales

wobbelturnen - unicorns & fairytales

We maken er een gezellige namiddag van

Wil jij ook kennis maken met het wobbelturnen? Heb jij een kind tussen 2 en 4 jaar en wil jij SAMEN met je kind iets doen én ben je bereid om op 23 mei (in de namiddag vanaf 14u30)  naar Schoten (het is te doen in Campus Kajee)  te komen? Wel, dan heb ik goed nieuws want jij kan een sessie wobbelturnen, gegeven door Frauke, winnen. Bovendien komt er een vriendin die wondermooie foto’s gaat nemen van deze namiddag. Je kan ze dan gratis downloaden! Ook tover ik graag met wat hulp van Danone en Lidl wat (gezonde) lekkernijen op tafel én komt er iemand mooie foto’s maken. Ik mag 6 winnaars trekken en zelf gaan we ook meedoen! Leuk om elkaar te ontmoeten. Ik ga ook nog 6 reservepersonen trekken die op de reservelijst staan moest er iemand afbellen.

wobbelturnen - unicorns & fairytales

 1. Volg Unicorns & Fairytales via Facebook en/of Instagram
 2. Bekijk je agenda en zorg dat je zéker vrij bent en kan komen, het zou niet leuk zijn als iedereen afbelt op het laatste nippertje omdat het toch te ver is. 
 3. Laat weten waarom jij zou moeten winnen
 4. Delen van dit bericht is zeker een pluspunt maar niet noodzakelijk.
 5. Tag iemand in de comments op facebook, maar zorg dat je hier reageert.

 

Meedoen kan tot en met 24 april 2018. 


XOXO Nathalie

 

 

You Might Also Like...

7 Comments

 • Reply
  Elke
  17 april 2018 at 07:05

  Ik zou heeeeeel graag met Louise een keertje mee komen wobbelturnen🤞🤞 onze sportieve griet zou dat fantastisch vinden(en de mama die LO geeft is eigenlijk ook heel nieuwsgierig) dus wij duimen dat we mee komen mogen turnen!!!

 • Reply
  Stephanie Van Gastel
  17 april 2018 at 07:14

  Ooooh, dit is echt iets voor Alixe. Ik zie haar snoetje al stralen en haar voetjes trappelen. Alixe is zot van de wobbel bij haar neefje, maar zelf hebben we er helaas nog geen. Pleaaaase! 🙂

 • Reply
  Michelle Fatima
  17 april 2018 at 09:23

  Jaaa ik wil wél met bollie. Niet alleen om het wobbelen maar dat ik je weer eens kan zien. Ik dacht gisteren nog aan je en dat ik je heb gemist. Tis zo gezellig samen. Maar goed. Ik ga wel eerst ff kijken of dat bereikbaar is met de bus vanaf hier.

 • Reply
  Lien
  17 april 2018 at 20:35

  Dit zou een super aanvulling zijn op onze Jim (3 jaar) z’n kiné voor z’n grove motoriek (en evenwicht) en dan kunnen we eindelijk eens proberen of de wobbel iets voor ons is. Voor wat extra intensieve mama-zoon tijd maken we zeker graag plaats in onze agenda op woensdagnamiddag. Schoten is voor ons in de buurt dus dat is zeker een pluspunt.

 • Reply
  Jennifer Van Litsenborg
  18 april 2018 at 00:37

  Waauuw!! Weer zo’n leuke actie!! Deze keer niet voor ons. Noah is nog geen 2 (18 maanden nu). Maar hij heeft wel al zijn wobbel waar hij al heel fijn mee speelt. Van klimtuig tot autobaan, stoel en schuifaf, leuk om hun creativiteit te zien. Als hij oud genoeg is, willen we ook wel eens zo’n sessie wobbelturnen meedoen. Thanks voor de post.

 • Reply
  Anke
  21 april 2018 at 11:30

  Ella, die 2 dagen later 4 wordt, en ik willen dolgraag meedoen en zijn zeker vrij dan! Very willing and able dus! Ze is heel actief en vrolijk en altijd in voor iets nieuws uit te proberen. Ze houdt van turnen. En zo hebben wij nog eens een moederdochtermomentje zonder afleiding van de onze jongste dochter van 1,5. En dat wobbelboard, daar heb ik al lang mijn oog op laten vallen. Lijkt me superleuk om jou ook eens te ontmoeten want er is zovele herkenbaar in jouw verhalen:-).

 • Reply
  Nady Van Hees
  21 april 2018 at 17:57

  Aaah, ik zou dit graag eens uittesten. Viktor is jarig in juni en mag dan al 6 kaarsjes uitblazen en dit zou mss wel een tof idee zijn voor zijn verjaardagsfeestje. Hij oefent thuis veel op z’n balanceboard dus is al wel wat ervaren en mss ook wel wat te oud voor jullie lesje in mei… Moest je toch nog plaats hebben, wij komen graag!😉 Groetjes Nady en Viktor!

Leave a Reply