Unicorns & Fairytales
lots of little - unicorns & fairytales
Fashion fashion kids Webshoptips Winactie & Give away

Webshoptip : Lots of Little & win 45 euro shoptegoed

Webshoptips kan je nooit genoeg hebben denk ik. Lots of Little vond mij en ik vond er “Lots of things!”. Deze webshop is van Frauke en ze hebben er enkele leuke merken. You will love it for sure!

 

Lots of little ?

Deze mini concept store heeft allerlei leuke merkjes van binnen -en buitenland. Het Koreaanse merk Lulu en Lala is één van mijn favorieten. Je zal er Lex binnenkort wel in zien schitteren. Blij was ik te zien dat ze dus hier in deze webshop verkocht werden. Zo weet ik ze te vinden. Dat is trouwens een leuke eigenschap van Lots of Little: ze hebben merkjes die ‘anders’ zijn en die je niet overal vindt. Ik heb een superleuke outfit voor Vince: een short van Pocopato en een gestreepte top van Krijtwit en voor Lex een toffe Romper van Krijtwit.

lots of little - unicorns & fairytales

Achter de schermen…

Wie ben je? 

Ik ben Frauke, 28 jaar, mama van een energieke peuter Briek en een paar maanden oude meisjesbaby Lilie, en ook plusmama van een tiener. Van opleiding ben ik kinderpsychologe, en altijd een bezige bij.Naast de webshop werk ik ook nog in het onderwijs. Als kind al kleedde ik mijn poppen aan met babykleertjes uit de winkel, die ik met mijn spaarcentjes kocht. Eenmaal ik zwanger was van mijn eerste kind, genoot ik enorm van het uitzoeken van kleertjes en spulletjes. Meer en meer begon ik leuke webshops te ontdekken en nieuwe merkjes.Na de geboorte van mijn dochter was het hek helemaal van de dam ;-).  Ik dacht er voordien al aan om een webshop te starten, en toen ik na enkele maanden op professioneel vlak zoekende was naar nieuwe oorden, heb ik de sprong gewaagd.

Wat maakt jouw shop uniek? 

Ik wil vooral inzetten op duurzame merken. Kledinglabels die bij de productie oog hebben voor het milieu, maar ook oog voor de gezondheid van de kleintjes die de kledij dragen. Biokatoen, geen schadelijke kleurprocessen. Kledij die gemaakt wordt in sociaal aanvaardbare omstandigheden en zonder kinderarbeid. Unieke merken en kleinere labels die moeilijk te vinden zijn in België samen onder 1 dak brengen is mijn doel.

lots of little - unicorns & fairytales

Vertel wat meer over je shop en hoe je op de naam kwam

Lots of Little is een mini concept store met vele (Lots) leuke, unieke, exclusieve kleertjes voor alle lieve, stoere, en hippe mini’s (Little) van 0 tot 6 jaar.  De meeste merken die er verkocht worden zijn net als de mini mensjes die ze gaan dragen, klein en uniek: vandaar de ‘Little’. Klein: kleinschalige bedrijfjes waar er nog handwerk is i.p.v. bandwerk.
Uniek: omwille van het feit dat ze nog niet, of slechts beperkt in Belgie te verkrijgen zijn of uniek omwille van hun design.

De ‘Lots’ staat dan weer voor het feit dat er een erg gevarieerd aanbod is qua stijlen.
Van monochroom tot super kleurrijk, retro tot raw cut, romantisch tot super stoer, speels tot een tikkeltje chiquer.
Ook erg leuke pyjama’s, mooie kousen en ondergoed, vind je in onze webshop terug.

lots of little - unicorns & fairytales

Heb je toekomstplannen? 

De webshop uitbreiden met andere unieke merkjes. Misschien nog een ander assortiment aanbieden dan enkel kledij. Op regelmatige basis pop-up store openhouden.

Weetje? 

Elk cadeautje gaat mooi verpakt de deur uit.Ik moet mezelf een beetje intomen om me niet helemaal te verliezen in het aankopen van mooi cadeaupapier, leuke stickertjes etc. Zelf vind ik online bestellingen toekrijgen en uitpakken heel leuk, dus ik hoop dat de klant ook met een fijn gevoel zijn Lots of Little cadeautje kan uitpakken

 

Homesale!

Je kan Lots of Little ook bij jou thuis halen als je in een straal van 30km woont van Buggenhout. Maak er een leuke en gezellige avond van samen met vriendinnen! Samen shoppen voor de kinderen met hapjes en drankjes, dat is zeker een match.

lots of little - unicorns & fairytales

Win 45 euro shoptegoed!

Omdat we jullie natuurlijk graag verwennen en deze webshop in de kijker zetten, verloten we een shoptegoed van maar liefst 45 euro! Daar kan je zeker mee shoppen bij Lots of Little. Hoe maak je kans?

 1. Volg Unicorns & Fairytales op Facebook en/of Instagram
 2. Like Lots Of Little
 3. Laat ons weten wat jouw favoriete item is uit de webshop
 4. Sharing is caring maar niet verplicht!

lots of little - unicorns & fairytales

<<<<< Meedoen kan tot en met volgende week dinsdag 30 mei. Nadien zal de winnaar hier via dit blogbericht bekend worden gemaakt >>>>

 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

38 Comments

 • Reply
  Jenny Hisi-post
  23 mei 2017 at 07:12

  Oh wat een leuke shop! Niet goed voor mijn portomonnee ? Tenzij is het shop tegoed win ? Ik werd gelijk verliefd op het Krijtwit T-shirt stripes! En de flamingo kniesokken ?? Ik maak dus graag kans!

  @post4jenny on instagram (actie gedeeld)

 • Reply
  elisabeth maria martina
  23 mei 2017 at 07:41

  te gek voor kleine quinn
  https://www.lotsoflittle.be/a-47822313/vestjes-jasjes/froy-dind-hoodie-sea-grey-summer-jacquard/

 • Reply
  Nele Van Asch
  23 mei 2017 at 08:01

  Woow wat een leuke webshopt!
  Na uren uitpluis plezier toch veel te verliefd op deze: Lala Rabbit suit grijs zou onze jongen geweldig mee staan!

 • Reply
  Anna
  23 mei 2017 at 08:22

  Ik doe graag mee…!

  Ik vind deze geweldig : Little Hedonist Sweater Ceacilia Taupe of Peach

  Facebook: An Na

 • Reply
  Marianne V
  23 mei 2017 at 09:20

  De favoriet is de Malinami trui egels groen. Maar met een bon van 45 euro gaat de Malinami hoodie vosjes ook in het winkelmandje! 😉

 • Reply
  Sharon de Ridder
  23 mei 2017 at 10:27

  Dat konijnenpakje is zó zoet!

  https://www.lotsoflittle.be/a-47752702/6-12-maand/lala-rabbit-suit/

 • Reply
  Inge Stroobandt
  23 mei 2017 at 12:06

  https://www.lotsoflittle.be/a-47858112/longsleeves-truien/malinami-hoodie-bear/
  Supermooi pulletje!

 • Reply
  Stephanie Vandervorst
  23 mei 2017 at 13:36

  Fijne webshop, de roze lala rabbit suit is suuuuuper schattig. Ik ben fan, ik ben verkocht!!!

 • Reply
  Jamey
  23 mei 2017 at 16:10

  Wat een super schattige konijnenpakjes!

 • Reply
  Rick Pelkmans
  23 mei 2017 at 19:42

  M’n favoriet is de Froy & Dind jumpsuit grey jacquard. Fingers crossed!

 • Reply
  Marian B
  23 mei 2017 at 20:11

  Leuke webshop! Ik doe graag mee. Mijn favoriet is de Little Hedonist Sweater Ceacilia Taupe of Peach. Zou mijn meisje er graag in zien rond rennen!

 • Reply
  Lisa
  23 mei 2017 at 20:33

  Super leuke wedstrijd
  De Pocopato romper Hi zou geweldig zijn voor het zoontje van mijn nicht!

 • Reply
  Sterre Tijl
  23 mei 2017 at 21:18

  Wat een gave shop! Zo veel te kiezen, maar nu springt het shirt van Little Hedonist (Grey) eruit!

 • Reply
  Lynn
  23 mei 2017 at 21:39

  Het lala-rabbit-suit is zooooo ontzettend schattig dat ik meteen weet wat ik zou kiezen mocht ik die mooie bon winnen!! 😀

 • Reply
  Annelies
  23 mei 2017 at 22:43

  Moh veel te veel. De body’s alleen al vind ik fantastisch. Maar als ik dan 1 iets moet kiezen gaan we eens zot doen & voor de rabbit suit gaan ? grote zus zal denken dat we eindelijk een konijntje in huis hebben als Nena het draagt ??

  Xxxx

 • Reply
  GRYSON WIM
  24 mei 2017 at 08:40

  De dress SOPHIA in antique White vind ik super voor mijn kleine Fleur. Deze prinses heeft me op 17 maart voor de allereerste keer opa gemaakt. Wat zou ik haar graag zien zitten in deze stijlvolle jurk…. een prinsesje waardig !

 • Reply
  Liesbet Rombaut
  24 mei 2017 at 10:09

  Ik vind de Kokacharm pyjama’s heel erg leuk.

 • Reply
  Els Wanders
  24 mei 2017 at 11:53

  Leuk, ik zou dan gaan voor een twinning setje voor broer en zus.
  MTAF T-shirt star pale green voor Niek, en MTAF star coral dress voor Lisa.
  En voor Niek dan ook nog die mooie Malinami trui erbij met de egels erop in een maatje groter, kunnen we er extra lang van genieten :).

 • Reply
  marijke boulet
  24 mei 2017 at 12:10

  Leuke actie , ik doe mee ! 😉 Foto met de jongen met oranje broek en gestreepte ( wit – blauw ) blouse is leuk https://www.unicornsandfairytales.be/briannephew/

 • Reply
  Ruben Bourdeaux
  24 mei 2017 at 21:04

  De webshop was nog maar enkele dagen gestart en ik kocht al de eerste kleertjes voor mijn kersvers geboren neefje. Leuk om zien dat er alweer nieuwe stukken toegevoegd zijn aan de collectie. Ik kom sowieso nog regelmatig langs op Frauke haar webshop om een cadeautje te shoppen.
  Zezuzulla Lion pressure-free pants en de Zezuzulla body Lion zouden wel eens nieuwe aankopen kunnen worden.

 • Reply
  Ghijselings
  25 mei 2017 at 08:41

  De salopette van Little Hedonist is supermooi 😉

 • Reply
  Goele H
  26 mei 2017 at 01:16

  Ik ben helemaal verliefd op de Malinami T-shirt uiltjes.

 • Reply
  Evi Huys
  26 mei 2017 at 01:19

  De Malinami trui egels groen is mijn favoriet, zo een leuk kleurtje.

 • Reply
  Andy E
  26 mei 2017 at 01:20

  Deze steekt er voor mij persoonlijk bovenuit:
  https://www.lotsoflittle.be/a-47859540/4-5-jaar/malinami-t-shirt-whale/

 • Reply
  Julie
  27 mei 2017 at 14:13

  Wat een mooie spulletjes! Ik ben helemaal gek van het konijnenpakje, maar ook al die heerlijke salopetjes. 1 iets kiezen is wel heeeeel moeilijk ???

 • Reply
  De vleeschauwer Ellemieke
  27 mei 2017 at 21:02

  Mijn Senneke is grote fan van de hoodie forest van Malinami.
  Hij zag ook leuk ondergoed en een hoodie van zijn favoriet diertje, de panda.
  Teveel leuks om op te noemen!

 • Reply
  Carmen Donckers
  27 mei 2017 at 21:36

  Absoluut deze: https://www.lotsoflittle.be/a-47858115/3-4-jaar/malinami-hoodie-bear/ Mijn zoontje heeft ook hetzelfde tapijt in zijn kamer, is hij lekker assorti :-).

 • Reply
  kempenaers
  28 mei 2017 at 16:26

  doe graag mee voor mijn kleinzoontje voor één van de mooie hoodies

 • Reply
  brants
  28 mei 2017 at 16:30

  zou leuk zijn voor mijn kleinzoontje, de hoodies vind ik heel mooi

 • Reply
  Linda Post
  29 mei 2017 at 18:39

  Wauw ik doe heel graag mee met deze leuke actie. Shoppen voor mini me is altijd leuk, maar ik zag ook al wat leuks voor mezelf 🙂 De ‘Krijtwit romper big dot’ vind ik wel erg schattig. Heerlijk voor Fenna met dit warme weer!

 • Reply
  Inge
  30 mei 2017 at 00:33

  Ik doe ook graag mee met deze actie! ?
  Ik ben helemaal verliefd geworden op de pyjama met de sterren. Altijd een zwak gehad voor sterretjes en mijn zoontje ook ?⭐ En voor baby 2 zitten er ook leuke dingen tussen op de webshop ?

  https://www.lotsoflittle.be/a-47964822/pyjama-s-homewear/kokacharm-pyjama-stars-grijs-of-peach/

 • Reply
  b vermeiren
  30 mei 2017 at 10:05

  Schattig en stoer tegelijk: mooie webshop! Voor mijn fairy : Froy & Dind Butterfly Jersey Icecream <3

 • Reply
  melissa
  30 mei 2017 at 11:11

  Wat een superleuke actie. alweer 😉 Ik waag graag een kansje voor: Malinami hoodie grijze beren. Die is echt zo superstoer! Ik volg beide fb-pagina’s en jou uiteraard ook via ig. liefs melissa

 • Reply
  Jenny Hisi-post
  2 juni 2017 at 21:22

  Is er al een winnaar ?

  • Reply
   Frauke Molen
   21 juni 2017 at 20:10

   Ja hoor er is een winnaar… Nathalie zou het hier bekend maken…

   • Reply
    Jenny
    22 juni 2017 at 13:57

    Oh leuk. Nog niet gezien, we wachten het af ?

   • Reply
    B VERMEIREN
    23 juni 2017 at 14:49

    Spannend…

Leave a Reply