Unicorns & Fairytales
VTech speelgoed - unicorns & fairytales
cadeautips Fantasie My life Spelen

5 Cadeautips van VTech: waarom wij fan zijn

Ik ben ambassadeur van VTech. Dat ik daar heel blij mee ben heeft verschillende redenen. Het is nog één van de kleurrijke speelgoeditems die ons huis mogen binnenkomen. Dat heeft verschillende rekenen. Bovendien zijn er weer nieuwigheden die ik graag aan jullie wil laten zien.

VTech speelgoed

Waarom mag het VTech speelgoed nog ten huize D. binnen? Het is kleurrijk en het maakt geluid en meestal is het speelgoed dat je ofwel liefhebt ofwel haat. Nog voor ik ambassadeur werd van VTech hadden we de Toet Toet auto’s en sporen en enkele badspeelgoedjes. Ik was er toen al fan van. Ja, het heeft allerlei kleurtjes en ik denk niet dat er iets is van VTech speelgoed dat geen geluid kan maken. Maar… je kan het ook wel afzetten. Thank god for that want als je veel van die autootjes en diertjes hebt dan kan je je wel voorstellen wat er gebeurt als die allemaal tegelijk aanstaan?

VTech speelgoed - unicorns & fairytales

Ten tweede is het duurzaam. Ja, het is van plastic, maar wel veilig plastic en het gaat niet zomaar stuk. Duurzaam in de zin van: je kan het echt wel héél lang gebruiken. Net zoals Lego en Playmobil. Dat gaat ook van generatie naar generatie. Omdat het merendeel van de sets binnen Toet Toet auto’s, Vrolijke Vriendjes en Zoef Zoef dieren en nu ook de nieuwe Bla Bla Blocks in elkaar past kan je het VTech speelgoed makkelijk uitbreiden en aanvullen. Geen verloren cadeaus dus…

VTech speelgoed - unicorns & fairytales

Ten derde prikkelt het de fantasie. Net zozeer dat blanco houten speelgoed dat doet, doet dit kleurrijke speelgoed dat ook. Tenminste als niet heel je huis wemelt van het kleurrijke speelgoed in elke hoek. Je kan beter speelgoed opbergen en af en toe andere dingen aanreiken.

VTech speelgoed - unicorns & fairytales

Ten vierde hebben ze al twee keer meegewerkt aan het goede doel en speelgoed geschonken aan minder bedeelde kinderen én een benefiet om geld in te zamelen. Toch niet onbelangrijk dat ze hiervoor openstaan.

VTech speelgoed - unicorns & fairytales

lees ook: dingen waarop je moet letten bij het aanbieden van speelgoed

 

Leuke nieuwigheden, mijn top 5

Er zijn binnen VTech speelgoed enkele leuke nieuwigheden die ik maar al te graag laat zien aan jullie. Indien je nog geen Sinterklaascadeau hebt of wanneer je op zoek gaat naar cadeautjes voor onder de Kerstboom bijvoorbeeld.

1. Bla Bla Blocks

VTech speelgoed - unicorns & fairytales

Helemaal nieuw bij VTech en een nieuw gegeven dat bouwen leuk maakt. Deze Bla Bla Blocks kan je stapelen maar je kan er ook mee leren. Door de blokken in het daarvoor bestemde ‘huisje’ te stoppen wordt het plaatje of de letter luidop gezegd. De kinderen worden aangemoedigd om de woorden en/of letters na te zeggen. Liever geen gepraat tijdens het bouwen? Dan zet je het af. Er zijn verschillende sets beschikbaar en zo wordt dit ook weer VTech speelgoed dat je kan aanvullen en sparen.

 

2. Piratenboot en dierenboot 

VTech speelgoed - unicorns & fairytalesVTech speelgoed - unicorns & fairytales

Schip Ahoy! Er zijn boten aangekomen. Zowel bij de Vrolijke Vriendjes (piratenboot) als bij de Zoef Zoef dieren (dierenboot). Ideaal om te spelen en de fantasie te gebruiken. Leuk voor peuters en kleuters. Je kan diertjes ergens in stoppen, laten praten, draaien aan het roer en noem maar op. Nog goed voor de motoriek ook 😉

3. DigiArt Magisch tekenbord 3 in 1

VTech speelgoed - unicorns & fairytales

Tekenen je kinderen graag? Dan is dit wel iets voor hen. Je kan het bord gebruiken op 3 manieren: magisch/whiteboard waar je kan leren tekenen, het krijtbord waar je met krijt op kan tekenen en je kan het ook als tafel gebruiken zodat je kinderen letters leren schrijven. Ze kunnen uit meer dan 150 letters, cijfers, vormen, dieren en voorwerpen kiezen. Het is stevig en duurzaam zodat het lang meekan. Gebruik je het niet meer? Schenk het dan aan een kinderopvang, andere kinderen of de school van je kind?

4. Disney collectie 

VTech speelgoed - unicorns & fairytales

VTech speelgoed is ook een samenwerking aangegaan met Disney waardoor er nu enkele leuke dingen zijn met de Disney figuurtjes. Onder andere dit treinstation. Maar er is meer. Minnie’s ijssalon, figuurtjes en games voor de Storio !

5. Kidi Superstar Light Show 

VTech speelgoed - unicorns & fairytales

Voor kinderen die graag zingen en dansen is er deze microfoon. Heel leuk dat ze het ook in het zwart hebben voor stoere jongens en meisjes die liever geen kleurtjes hebben. Door op de ‘Muziek Magie’-toets te drukken kan je de stem van de oorspronkelijke zanger of zangeres zachter maken of verwijderen. Er zijn ingebouwde liedjes maar je kan ook een externe muziekspeler aansluiten, zodat je mee kunt zingen met je favoriete muziek. Leuk detail: er is een roterende discolamp. Ideaal voor een sleepover of verjaardagsfeestje? Deze microfoon kan nog veel meer zoals je stem vervormen, muzische spelletjes en activiteiten en muziekeffecten…

 

Nog meer cadeautips

40 cadeautips die GEEN speelgoed zijn

10x speelgoed om kinderen te leren programmeren

speelgoed dat de motoriek, inzicht en zintuigen stimuleert

 

Pin it

VTech speelgoed - unicorns & fairytales

 

Kennen jullie VTech speelgoed? Wat vind je daarvan? Volg je ons al via Instagram

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply