Unicorns & Fairytales
houten speelgoed Lidl - unicorns & fairytales
Fantasie kids musthaves Spelen

Cadeautip | Houten speelgoed Lidl

Ik zag ze online voorbijkomen en kon het niet laten toch eens een kijkje te gaan nemen: het houten speelgoed van Lidl. Ook al hebben we al zoveel, het leek me een ideaal cadeautje om te geven tijdens Sinterklaas of misschien om de adventskalender binnenkort mee te vullen. Kijk je even mee?

Keukens, werkbanken en accessoires

Wij hebben reeds een keuken en een werkbank maar dit zou het ideale cadeau zijn voor mijn 2,5 jarige kapoen. Hij heeft al veel plezier gehad aan het houten keukentje dat wij hebben. Wij hebben ons keukentje gepimpt. Dat kan je met dit keukentje (dat er erg op lijkt) dus ook wel. De werkbank is een geweldig cadeau voor kinderen die graag met schroeven en materiaal bezig zijn. Ik ben fan van de accessoires voor in het keukentje. Dat kan je altijd wel gebruiken denk ik.

 

houten speelgoed Lidl - Unicorns & Fairytales houten speelgoed Lidl - Unicorns & Fairytales

houten-speelgoed-lidl-1

 

Treinsets

Vince is dol op treinsets. Het houten speelgoed van Lidl bestaat uit enkele leuke uitbreidingen op de treinsets. Je kan ze ook combineren met het andere leuke speelgoed natuurlijk. Dan maak je er meteen een hele stad van.

houten speelgoed Lidl - unicorns & fairytales

 

Speelsets

Nou ja, what’s not to like about this? Je kan dit makkelijk combineren met speelgoed en kleine poppetjes dat je al hebt zoals Playmobil, Lego, Little People, kleine autootjes en andere leuke dingen. Wij hebben de garage en de politietoren omdat we al een poppenhuis en boot hebben. Maar qua prijs zijn ze echt heel leuk dus dit is weer een ideaal cadeautje. Is het niet voor nu dan kan je het later ook nog kopen…

houten speelgoed Lidl - unicorns & fairytales

 

Puzzels

Altijd heel fijn zijn puzzels. Je hebt hier de keuze uit 3D puzzels en gewone houten puzzels.

houten speelgoed Lidl - unicorns & fairytales  houten speelgoed Lidl - unicorns & fairytales

Educatief speelgoed

Leuk is om ook enkele stuks educatief speelgoed te hebben. Ideaal voor juffen en meesters! Die zijn altijd op zoek naar spullen voor de klas. Maar ook gewoon voor thuis heel leuk. Wij hebben de steekvis.

houten speelgoed Lidl - unicorns & fairytales

 

Speeltonnen

Oh dit is ook zo leuk. Met de platte blokjes speelt Vince enorm graag. Dan maakt hij samen met papa torens. Het speelgoed in de tonnen kost nog geen 10 euro en je hebt verschillende inhouden. Een superleuk cadeau!

95e1131e5a07dd5fc080d0d79a171a33

 

Autootjes enzo

Heel fijn, daar spelen kinderen graag mee. Autootjes en werkvoertuigen. Passen ook ideaal bij de speelwerelden. Wij hebben hier alvast enkele van gekocht. We gaan die in de Adventskalender steken.

houten speelgoed Lidl - unicorns & fairytales 38fde5074a7df169820d8f9d2a5097ac

 

Dit kochten wij nog…

houten speelgoed Lidl - unicorns & fairytales houten speelgoed Lidl - unicorns & fairytales houten speelgoed Lidl - unicorns & fairytales houten speelgoed Lidl - unicorns & fairytales

Waar te koop?

Er is natuurlijk nog veel meer leuk houten speelgoed. Dit zijn slechts voorbeelden en enkele van mijn favorieten. Ze zijn te koop in alle winkels van Lidl in België en Nederland en ook online te verkrijgen. Maar ze zijn snel uitverkocht dus wees er snel bij. Sommige stuks zijn ook enkel online te verkrijgen. Wij kochten online enkele dingen aan en na twee werkdagen hadden we ze in huis.

 

En? Wat denk je hiervan? Leuk houten speelgoed? 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Fien
  10 november 2016 at 20:38

  oooh…artikel net te laat gelezen…heel veel leuk speelgoed is al uitverkocht 🙁

  • Reply
   Nathalie
   10 november 2016 at 21:51

   Ja inderdaad, ik zag het ook net…

 • Reply
  Linda
  11 november 2016 at 00:42

  Die auto’s zijn echt gaaf, die heb ik hier niet gezien.

  • Reply
   Nathalie
   11 november 2016 at 07:44

   Oh nee? Je moet eens gaan kijken op de Belgische lidle site

Leave a Reply