Unicorns & Fairytales
Muurstickerstunter.nl - unicorns & fairytales
Interieur Webshoptips

(VLOG) Pimp je muur met muurstickerstunter | webshoptip

Ben je op zoek naar iets om je muur mee op te fleuren? Heel hip zijn leuke muurstickers. Hoewel ik vroeger de moeite deed om alles zelf te schilderen is het best handig om gewoon een leuke sticker uit te kiezen. Ik koos er eentje van muurstickerstunter! 

Bij muurstickerstunter heb je de keuze uit verschillende ontwerpen. Van bloemen tot teksten, disneyfiguren enz… Er is veel mogelijk. Mijn voorkeur ging naar de paardenbloemen. Ik vond het wel leuk dat ik de blaadjes kon laten wegvliegen. Er was nog wel een kaal plekje in Vince zijn kamer dan kon opgevuld worden. Ook wou ik een klein tekstje. Ik koos ervoor om een eigen tekst te maken: Be your own hero. Later ga ik er een batmanmaskertje bijhangen.

Muurstickerstunter.nl - unicorns & fairytales

De stickers kwamen toe in een veilige koker zodat ze niet beschadigd konden worden en waren supergemakkelijk op de muur te kleven. De paardenbloem was een stickervel en moest je rechtstreeks op de (schone) muur kleven en de tekst was via transferpapier. Beiden van stevige kwaliteit.

Muurstickerstunter.nl - unicorns & fairytales

Ook kan je de stickers gemakkelijk terug van de muur verwijderen. Ik maakte bij de paardenbloem een foutje. Eigenlijk had ik eerst de onderkant moeten kleven zodat ze zeker mooi tegen de grond kwamen. Ik trok hem er zonder problemen af en kon hem weer op een andere plaats kleven. Ik testte twee stickers uit van muurstickerstunter.nl. Kijk je mee wat het geworden is? Ik maakte het filmpje met de laptop daarom is alles in spiegelbeeld. Binnenkort, met mijn nieuwe camera, zal dit probleem opgelost worden.

De tekst was ook vrij gemakkelijk. Eerst goed wrijven op de letters met je vingers of een stevige kaart. Vervolgens de doorschijnende folie eraf trekken en zorgen dat de zwarte letters erop blijven zitten. Tenslotte kleef je de letters samen met het doorschijnende vel op de muur, druk je ze stevig aan en trek je de folie er weer af. Tadaaaa…

Muurstickerstunter.nl - unicorns & fairytalesMuurstickerstunter.nl - unicorns & fairytalesMuurstickerstunter.nl - unicorns & fairytalesMuurstickerstunter.nl - unicorns & fairytales

Wat vinden jullie van het resultaat? Welke muursticker vinden jullie mooi? 

Muurstickerstunter heeft een vernieuwde website! Wil jij ook een muursticker? Gebruik bij je bestelling de code muurstickerstunter2015 en krijg 10% korting op je bestelling!

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

10 Comments

 • Reply
  Sas
  6 augustus 2015 at 13:00

  Ziet er erg tof uit!

  • Reply
   Nathalie
   8 augustus 2015 at 08:13

   thanxxxx

 • Reply
  Sylvie
  6 augustus 2015 at 14:41

  Wat leuk! Past heel mooi in het kamertje, lekker stoer!

  • Reply
   Nathalie
   8 augustus 2015 at 08:14

   Thanx!

 • Reply
  Eilish (artisticstateofmind)
  6 augustus 2015 at 16:49

  Ik vind muurstickers zó leuk!

  • Reply
   Nathalie
   8 augustus 2015 at 08:13

   Ik ook nu!

 • Reply
  Sanne | PS:blog
  6 augustus 2015 at 20:42

  Super leuk! Ook de foto’s, leuk gedaan en toffe sticker! Past mooi in het kamertje x

  • Reply
   Nathalie
   8 augustus 2015 at 08:13

   Bedankt Sanne!

 • Reply
  Rosie
  7 augustus 2015 at 19:57

  Wauw heel erg mooi zeg! Wat een leuk kamertje! Het leuke aan muurstickers is dat je echt zo’n kamertje compleet veranderd in no time. En als je er weer zat van bent haal je het weg 😀 tof!

  XX

  • Reply
   Nathalie
   8 augustus 2015 at 08:13

   Klopt, dat maakt het echt af hé!

Leave a Reply