Unicorns & Fairytales
Lijstjes

Tuesday’s Tag: 20 questions

Vandaag een TAG die ik zag bij  healthy mommy . Ik wacht al lang niet meer op een nominatie maar neem ze gewoon lekker over. Doet me terugdenken aan vroeger. Toen gingen er via mail ook vragenlijstjes rond. Wil dat toch wel lukken dat ik lijstjes echt wel leuk vind? Ik ben ook nieuwsgierig en voor de mede-nieuwsgierigen onder ons: hier 20 antwoorden op 20 vraagjes. Over mij ja… 

Favoriete kleur: Vind ik een enorme K*vraag. Dit staat ook in elk vriendenboekje (ik ben leerkracht dus ik vul er af en toe wel eens in…) Ik heb geen favoriete kleur. Soms hou ik van pasteltinten, vooral bij babyspullen, maar ik hou ook van bruintinten qua kledij en zwart-wit bij sommige interieurs dus… Sorry can’t answer that!

Favoriete nummer:  elke maand een ander nummer. Maar ik heb wel een nummer dat in mijn hart zit door een heel bijzonder persoon. Toen hij overleed werd dit gedraaid op zijn begrafenis (had hij overigens zelf gekozen). Smile van Nat King Cole

Droomberoep: Ik heb mijn droomberoep al gevonden: lerares. Moest ik nog iets anders kunnen doen dan zou ik graag grafisch ontwerper worden, of architect of een eigen winkeltje bezitten…
Waar zie je, jezelf wonen? In de buurt van waar ik nu woon maar dan in een iets groter huis zodat we er nog een baby bij kunnen plaatsen 😉

Wat doe je met je vrije tijd? Die steek ik gewoon vol: na het extra werk voor school : met baby Vince bezig zijn, sporten, bloggen, naaien, lezen, TV-series verslinden en noem maar op! Soms zou ik willen dat er meer uren in een dag zaten….

Favoriete manier van reizen: Ik ga graag op reis maar het reizen naar de bestemming haat ik, op welke manier dan ook. Ik ben bang in een vliegtuig en zit niet graag te lang in een auto, bus, tram, trein… Bummer…

Favoriete kledingwinkel: Wijnegem Shopping Center? 🙂 Stad Antwerpen? Ik heb niet echt 1 favoriete winkel…

Wie zou je graag zien bij een concert? Kiesza 

Favoriete theesmaak: Dat is weer moeilijk want ik ben wel fan van verschillende smaken. Maar doe maar een tropical smaak dan…

Spaar je iets? tijdschriften Flow, Ouders van nu en boeken. Ook geld , maar dat brengt tegenwoordig niet veel meer op . Waarschijnlijk ook stof onder de zetel.

Ik kan niet slapen zonder? Pyjama.

Wat zou je doen met 1 miljoen? Een groter huis kopen en de rest op een spaarrekening zetten en niet te gek doen. Mijn mama en papa eens goed verwennen en een familiefeest geven.

Favoriete make-up merk: MAC.

Favoriete ‘treat to eat’: Crème Brulée. Hmmmmm….heerlijk!

Wat is je favoriete seizoen? Zonder twijfelen de zomer! Drankjes, licht buiten, warmte, zonnestralen, zee, strand, …. zucht….

Slaap je met de deur open of dicht? Open… Liefst zelfs met de gordijnen ook helemaal open. Ik ben een bangerik!

Waarom ben je gestart met bloggen? Omdat ik tijdens mijn zwangerschap weer opzoek was naar iets leuks, een boek aan het lezen was waar men het had over bloggen en omdat ik graag schrijf. Een boek zit er nog niet in dus ik dacht… waarom niet bloggen?

Heb je een abonnement op een tijdschrift? Nee, al zou ik het beter kunnen nemen.

Wat was je aan het doen om 12 uur, gisteravond? Slapen!

Favoriete parfum: Amor Amor van Cacharel… al enkele jaren nu.

Voor deze TAG nomineer ik Mamaliefde & Mama Kletst .

Have fun!

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Nanda
  17 december 2014 at 08:44

  Ohhh! Woon je in de buurt van Wijnegem? *JALOERS* 😉 Leuke tag!

  • Reply
   Nathalie
   18 december 2014 at 12:03

   yes!!!!!

 • Reply
  Iris
  22 december 2014 at 14:03

  Wat leuk ingevuld zeg!

  • Reply
   Nathalie
   22 december 2014 at 17:15

   Thanx!!

Leave a Reply