Unicorns & Fairytales
Zara - unicorns & fairytales
Fashion fashion kids Musthaves outfit inspiration

Spring mood by ZARA

Wat hou ik toch ook van Zara. Ik zou ze bijna vergeten tussen al de andere kidsfashion blogjes die ik regelmatig schrijf. Zij blijven toch in mijn top 10 lijst staan. Ze hebben een ‘Spring mood’ collectie en daar ben ik helemaal fan van! 

 

De Spring Mood collectie geeft me inderdaad een lentegevoel en kriebels om meteen mijn winkelkarretje vol te laden. Ik zou me blauw betalen moest ik niet iemand thuis hebben die me van tijd tot tijd even tot de orde roept. Voor dit seizoen zijn prints met boompjes, palmbomen, fruit helemaal in en ook een salopette mag niet in de wardrobe ontbreken. Zachte kleuren en leuke combinaties. Je vindt het in vele collecties terug. Helemaal fan ben ik van het vestje met de dino stekels. Jammer genoeg is de maat van Vince al uitverkocht. Nou, geniet en kijk zelf maar eens.

This Spring Mood collection gives me some good spring vibes. I want to put everything is my shopping cart. Good that I have someone at home who keeps me in place sometimes. I would be pour I guess from buying too much clothes. This season you’ll spot palm trees, fruitprints and soft colors everywhere. Also the salopette is a musthave for your kids’ wardrobe. I love the cardigan but the size I need isn’t available anymore. Well, enjoy and see for yourself. </>

You can shop everything here.

 

Zara - unicorns & fairytales

Zara - unicorns & fairytales

Zara - unicorns & fairytales

Zara - unicorns & fairytales

Zara - unicorns & fairytales

Zara - unicorns & fairytales

 

Wat vinden jullie van deze collectie? What do you think of this collection? 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply