Unicorns & Fairytales
speelgoed lidl - unicorns & fairytales
kids musthaves Musthaves speelgoed voor kinderen van 1 jaar Spelen

Cadeautip | betaalbaar speelgoed bij Lidl en korting bij bol.com!

Vandaag is een nieuwe actie online gegaan bij Lidl. Na de succesvolle houten speelgoed actie van vorige weken komen ze weer met iets leuks. Vooral de accessoires vind ik heel fijn. Zowel voor jongens als voor meisjes! Vanaf 17 november in de winkels maar alvast online te reserveren en te bestellen.

 

Poppen en accessoires

Voor wie kinderen heeft die gek zijn op poppen is dit een te gekke actie. Je kan een sprekende pop krijgen in een roze of blauwe versie en een badsetje. De pop kost 15 euro en het badsetje 7 euro. Wie dus niet zoveel centjes kan uitgeven is hier bij het juiste adres! Jouw poppenprins of poppenprinses zal heel blij zijn.

speelgoed lidl - unicorns & fairytales speelgoed lidl - unicorns & fairytales

Auto’s en garages

Liefhebbers van auto’s, vrachtwagens, werfvoertuigen en garages zijn hier ook aan het juiste adres. De prijzen variëren tussen de 8 en de 15 euro per stuk. Ik denk dat ik al weet welke Vince graag zou hebben… Over onze woning zijn ze aan het bouwen…

speelgoed lidl - unicorns & fairytales speelgoed lidl - unicorns & fairytales

 

Bestuurbare voertuigen

Natuurlijk is het ook altijd leuk dat de voertuigen vanzelf kunnen bewegen door middel van een besturingssysteem. Je kan een racebaan vinden, werkvoertuigen en een helikopter. Dit is ideaal voor wat oudere kinderen. Maak snel je keuze!

 

speelgoed lidl - unicorns & fairytales

Te verkrijgen in de winkel van Lidl vanaf 17 november en nu al online speelgoed te bestellen!

 

 

Slim kopen: kopen met korting !

Ik heb al heel wat leuke dingen die ik hier heb gezien gekocht om bij te houden voor speciale gelegenheden. Zowel voor Sinterklaas, Kerst als voor verjaardagen. Want ze komen ook niet meer in voorraad. Zie je dus iets leuks dan raad ik je aan om het te kopen en bij te houden tot die speciale dag.

Wat ik ook vaak doe is kopen met korting. Desnoods sla ik wat cadeaus in zoals ik al eerder zei. Je hebt nu allerlei superleuk speelgoed (Lego, Duplo, VTech, Babyborn poppen en meer) aan mooie kortingen op bol.com. Ga erheen via onderstaande afbeelding, je bent er zo!
Sint keuze 2016
 

 

 

XOXO Nathalie

 

 

 

 

 

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply