Unicorns & Fairytales
Fashion fashion kids fashion mama fashion musthaves

5x leuke sokken voor kinderen én volwassenen

Bummer, de zomer is voorbij en de herfst staat weeral voor de deur! Tijd om weer sokken te dragen. Je gaat het niet geloven maar wij hebben SUPERVEEL sokken. Teveel eigenlijk. De kinderen hebben twee dozen vol en ook wij hebben twee mandjes vol met sokken. Gelukkig want we verliezen ze steeds. We hebben dus ook veel “weessokken”. Er zijn enkele merken die ik toch wel in de kijker wil zetten want ze zijn ontzettend leuk. Voor jullie, 5 leuke merken van sokken voor kinderen en volwassenen.

Sokken

Sokken kan je nooit genoeg hebben en tegenwoordig is het helemaal hip en trendy om je sokken te laten zien. Zeker bij kinderen. Dus laten we dan maar gewoon de leukste sokken aantrekken. Nu maar zorgen dat ze niet verdwalen in de was.

TIP (die ik zelf eigenlijk zou moeten doen) : hangt met een wasspeld een apart waszakje aan je wasmand en doe daar de sokken in, zo blijven ze bij elkaar. Je kan het zakje dan gewoon meewassen. Doe hetzelfde voor je lingerie.

Happy Socks

Sokken waar je instant Happy van wordt. Heel het gezin trouwens want ze hebben voor iedereen sokken. Van klein tot groot. Voor kindjes en mama’s en papa’s. In alle kleurtjes. Ook leuk ondergoed trouwens!

Shop ze!

sokken - unicorns & fairytales sokken - unicorns & fairytales sokken - unicorns & fairytales sokken - unicorns & fairytales

MPDenmark

Leuke sokken, ook met glitter! Voor klein en groot ! Ze hebben een hele ruime keuze uit kousenbroeken, lange en korte sokken voor kinderen en vrouwen. Voor meisjes die kleedjes willen dragen is dit echt the place to be.

Shop ze!

sokken - unicorns & fairytales

sokken - unicorns & fairytales

sokken - unicorns & fairytales

Ubang

Ik ben al heel lang fan van de sokken van dit merkje. Krokodillen, hagedissen, unicorns! Allemaal leuke prints in allerlei groottes. Je kind vindt ze fantastisch, I promise!

shop ze! 

sokken - unicorns & fairytalessokken - unicorns & fairytales

Mini Dressing

Zo schattig zijn deze sokken! Ze hebben er steeds erg leuke en originele. Vooral voor meisjes vind ik ze geweldig maar natuurlijk kan dit ook voor jongens. Vosjes en beertjes, allemaal even schattig!

Shop ze!

sokken - unicorns & fairytales

Lillster

Stoere sokken. Ze zijn lekker dik zodat ze warm zijn in de winter. Ideaal dus. In allerlei kleurtjes! Met een sportieve look. Je kan ze ook vinden bij de leuke Belgische webshop (met Scandinavische toets) HYGGE.

Shop ze!

sokken - unicorns & fairytales

 

Wat vind je van deze leuke sokken? 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply