Unicorns & Fairytales
Fashion fashion kids Musthaves Webshoptips Winactie & Give away

Webshoptip | Little Pop Studios & WIN

Little Pop Studios, een webshop met leuke monochrome musthaves en kledij. Dat moest ik eens beter bekijken! Little Pop Studios, a webshop with monochrome musthaves and clothes. 

 

Ik was al lang fan van de “bat” kledinghanger van Little Pop Studios en eindelijk kan ik zeggen dat ik er eentje thuis heb!  Het staat ook gewoon zo leuk. eigenlijk koop je die hanger meer om kledij te showen. Tegenwoordig is kledij een leuke aankleding van je interieur. In de kinderkamer dan toch. Bij ons alvast wel. Op Instagram is het helemaal “in” om je kledij op een leuke manier te showen.

I’ve been a long time fan of the “bat” coat hanger and now I have one hanging in my closet! It’s a kind of extra something to show of your clothes. You could say clothes are a part of your interior and especially in a child’s room. Nowadays, showing of your clothes on Instagram is the ‘Bees Knees’!

Little pop studios

 

Ik kreeg er ook een organisch broekje bij. Helemaal in hetzelfde thema want ook daar kwamen de vleesmuisjes terug. het was een verrassing en ik was er superblij mee. Ik zocht ook enkele leuke andere kledingstukken uit die er goed gingen bijpassen en … ik denk dat ik geslaagd ben. Ik was er zelf helemaal fan van.

I also got the organic pants. As you can see, it’s entirely the same “bat” theme. I got it as a surprise and made me very happy. I was looking for some other pieces that would go with it and I guess I succeeded. They’ve got one more fan!

little pop studios 2

broekje/pants – Little pop Studios
schoenen/shoes – Britisch Knights
Shirts – PsBeYou
Cardigan – Yporqué

 

We gingen meteen even op stap in zijn nieuwe outfit en hij kreeg leuke complimentjes. Ook oma en opa vonden Vince er fantastisch uitzien. Geef toe, dat doet toch wel iets?

With his new outfit we took Vince to the park and people were telling us how cute he looked. Even Grandma and Grandpa said he looked great. Admit it, always nice to hear, no?

IMG_1687

IMG_1697

IMG_1690

Maar Little Pop Studios heeft niet alleen leuke kledij, ze hebben ook leuke dekentjes en art prints. Neem zelf een kijkje in de webshop.

Little Pop Studios also have cute blankets and art prints. Take a look here in the webshop.

Little pop Studios 3

 

<<<<<< WIN WIN WIN >>>>>>>

Maak kans op het geweldige broekje dat Vince aanheeft! Je kan meedoen op 3 manieren. Ook maak je op instagram tegelijk kans om het kapstokje te winnen. Florence and the boys , een nieuwe webshop in België, geeft het graag weg aan één van mijn lezers. Dubbel zo leuk dus!

Want a shot at winning the “bat” pants? Participate in 3 ways. Using Instagram you even get a chance at winning the “bat” hanger also. Florence and the Boys, a new Belgian webshop, willingly donates it to one of my readers. Double the fun!

 

BLOG

• Laat me weten dat je het broekje wil winnen en in welke maat. Laat een leuke comment na.
Let me know if you’d like to win the pants and what size. Leave a nice comment.
INSTAGRAM

• Follow Nathalieke7 en Little Pop Studios
• Laat ons weten in welke maat je het broekje wil winnen
• Tag een vriend in de comments
• Delen voor een extra kans mag (moet niet) en doe je met #nathalieke7loveslittlepopstudios

•Follow Nathalieke7 and Little Pop Studios
•Tell me what size you’d like
•Tag a friend in the comments

You can share for an extra chance (not mandatory) #nathalieke7loveslittlepopstudios
FACEBOOK

• Like & share Unicorns & fairytales  & Little Pop Studios
• Laat even weten welke maat je graag zou winnen
•Let me know what size pants you’d like to win.

*** meedoen kan tot en met dinsdag 22 december. Nadien wordt de winnaar via IG en Facebook bekend gemaakt *** 

***you can participate until Tuesday december 22. Then the winner gets announced via IG and Facebook***

 

Veel succes! Good luck!

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

11 Comments

 • Reply
  Nicole
  15 december 2015 at 10:45

  Wat een superleuk broekje! Hier maak ik graag kans op in maat 86 🙂

 • Reply
  Iris
  15 december 2015 at 15:39

  Wat een gave broek, mijn inner-hipster staat te juichen! Ik doe graag mee voor maat 92

 • Reply
  Nikki - Sukhi.nl
  15 december 2015 at 18:55

  heeeeel erg schattig <3 en ook echt stoer! 😀

  Leuke tip 🙂

  Gr, Nikki
  http://www.Sukhi.nl

  • Reply
   Nathalie
   15 december 2015 at 21:21

   Thanx 😉 Wat een leuke producten heb jij!

 • Reply
  Liesbet Rombaut
  15 december 2015 at 21:17

  Deze website kende ik nog niet. Ik doe graag mee voor maatje 86!

 • Reply
  An
  15 december 2015 at 22:03

  Papa zorgt voor de bescherming van de vleermuizen dus Warre zou geweldig blij zijn met een vleermuizenbroek, in 98 of 104 graag.

 • Reply
  Sonja
  16 december 2015 at 08:08

  Boys only, girls allowed? Ik vind dat dit broekje prima bij beiden Kids gedragen kan worden, dus ik duim voor dit geweldige broekje in maatje 92 (en die hanger is ook echt fab!)

 • Reply
  Sybile Giese
  16 december 2015 at 13:42

  Ik waag mijn kans!! Maatje 3-6 maand… Als mommytobe kan je niet genoeg kleertjes hebben voor de komst van de baby 🙂 het geslacht is nog een verrassing maar zowel boys/girls kunnen het dragen 😉

 • Reply
  Silvanna
  18 december 2015 at 09:03

  Super cool! Ik doe mee! Sidney draagt als het goed is de maat 2Y.

 • Reply
  Tine Vanhaevre
  19 december 2015 at 23:03

  Wat een stoer broekje. Voor mijn zoontje zou maatje 86 perfect zijn

 • Reply
  abel
  20 december 2015 at 01:43

  Prachtig! Wat een mooi leuk stoer broekje! Opa waagt heel graag een kansje! Maatje 86! Om mijn kleinzoon te zien schitteren met dit leuke broekje tijdens zijn geplande fotoshoot binnenkort! En ja, af en toe kies ik zijn kleertjes uit als hij hier bij ons eens blijft logeren, ik weet al wat ik zou kiezen 😉

Leave a Reply