Unicorns & Fairytales
moodstreet - unicorns & fairytales
Fashion fashion kids fashion musthaves

Op naar warmer weer met leuke kledij van MOODSTREET

Moodstreet kinderkleding is stoer, brutaal en spannend. Ik leerde het merkje voor de eerste keer kennen toen ik zwanger was van Lex en ik was helemaal verkocht. De hippe jeans, stoere shirts, trendy jurkje en longsleeves met vrolijke prints zijn helemaal trendy.  Moodstreet is gemaakt waar het uiteindelijk om gaat bij kinderkleding: buitenspelen, rennen, vallen en opstaan!

Moodstreet

Elke keer weer is Moodstreet op vakantie in een ander land en tijdens deze trips laten ze zich inspireren. Door de mensen die er wonen en de natuur. Moodstreet wil niet blind zijn voor wat wij met elkaar en de natuur doen en willen ‘lief’ zijn voor de aarde en mensen. Het is een belangrijk doel van dit merkje. Nog een pluspunt lijkt me zo… Naast hun hoofdlijn “Moodstreet” hebben zij nu het assortiment uitgebreid met een vernieuwde babylijn, gemaakt van biologisch katoen en daarnaast ook goed voor de sociale duurzaamheid.

Bij aankoop van Moodstreet baby steun je een charity project ter plaatse, namelijk een weeshuis in Zuid India. Lief voor de baby, maar dus ook voor de hele wereld. Super initiatief!

 

moodstreet - unicorns & fairytales

Voor meisjes, jongens en baby’s!

De nieuwe collectie is supermooi, met de gekende leuke prints maar ook met zachte, effen kleuren zoals wit, grijs, groen, roze… Leuke vestjes, broekjes en jumpsuits voor baby’s, mooie shirts, broeken en salopetten voor jongens en meisjes. Je gaat sowieso iets vinden naar je zin.

lees ook: magic op Instagram en jij kan het ook!

moodstreet - unicorns & fairytales

Verschillende prijzen

Zeker niet onbelangrijk (want ze groeien er oh zo snel uit): de prijs! Ik vind persoonlijk dat de prijzen meevallen. Je betaalt iets meer voor vesten en sweaters maar je hebt kwaliteit. De babycollectie is zeker betaalbaar. Voor wie nog wat koopjes wil shoppen: er staan nog wat afgeprijsde artikels in de shop.

moodstreet - unicorns & fairytales

 

Wat vinden jullie van dit merkje, Moodstreet? 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply