Unicorns & Fairytales
lekvrije drinfles - unicorns & fairytales
My life

Lekvrije drinkflessen voor kinderen en ouders, een must!

De ideale lekvrije drinkfles… Bestaat ze? Ja hoor. Veel mensen zoeken ernaar, maar je moet eigenlijk in de juiste fles investeren en dan heb je een pareltje in je handen. Vermijd plastic flessen en BPA, die gaan geuren en verkleuren. Ik geef je graag wat inspiratie zodat jij lekvrije drinkbussen kunt kopen voor je kinderen en jezelf die jaren kunnen meegaan. 

Lekvrije drinkfles

Iedereen gaat op zoek naar een lekvrije drinkfles want niemand wil een natte boekentas of handtas. Maar bestaan die betrouwbare drinkbussen wel? Ja hoor, zeker weten. Wij hebben enkele pareltjes in onze collectie en die wil ik graag aan jullie voorstellen.

Kambukka

 

Deze Kambukka lekvrije drinkflessen zijn Belgisch en duurzaam. Door het handige Spout lid en het praktische rietje is deze fles dé favoriet van kinderen, sportfanaten en chauffeurs.  Dankzij het gebogen rietje hoef je je hoofd niet meer te kantelen om de drinkbus leeg te drinken. Bovendien kunnen alle onderdelen in de vaatwasser en verkleuren de tekeningen niet. Voor volwassenen hebben ze niet enkel drinkflessen maar ook thee -en koffiebekers. Handig!

 

Montii

Een heel mooie lekvrije drinkfles die komt met een ijzeren dop of met een speciale lid voor kinderen. Met een gekleurde bumper bescherm je niet alleen je mooie drinkfles maar zorg je voor een leuke kleurencombinatie. Ze zijn geïsoleerd dus houden je drinken lekker fris of warm. Ideaal voor die warme of koude dagen. Ze hebben grote en kleine formaten en ook smoothiebekers.

Klean Kanteen

Handige draagbare en herbruikbare lekvrije drinkfles. De dop is verwisselbaar voor iedere andere dop binnen de Klean Kanteen serie, zoals een drinktuitje of sportcap.  Hun roestvrijstalen Classic Sport-kinderfles is ontworpen met kinderen in gedachten. Morsbestendige sportdop, zachte siliconen uitloop zodat deze gemakkelijk aan een tas kan worden bevestigd. Heldere dopkleuren en afbeeldingen houden drinken leuk. De chipbestendige Klean Coat ™ -afwerking is vier keer duurzamer en veilig voor mens en milieu. Compatibel met alle Klean Kanteen Classic Caps voor eenvoudige overgang naarmate kinderen opgroeien en een leven lang gebruik bieden, zolang ze niet verdwalen! Sportcap aanbevolen voor kinderen vanaf 4 jaar. De sportdop is niet 100% lekvrij. Als je met de fles schudt, op zijn kop houdt of het heen en weer rolt in de tas kan er een druppeltje uit de sportdop lekken. Je kunt de fles lekvrij maken door een losse classic loop cap / ringdop erbij te bestellen. De fles is van nature BPA-vrij en houdt geen geur of smaakjes vast. Daarnaast kan de drinkfles heel goed tegen een stootje. De fles moet met de hand worden schoongemaakt. Door de ronde vormen is makkelijk te doen.

 

Je kan deze merkjes kopen bij FLINGO en als je de code >>>> nathalie10 <<<<gebruikt heb je 10% korting op je bestelling. You’re welcome. 

 

Welke drinkflessen hebben jullie?

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

2 Comments

Leave a Reply