Unicorns & Fairytales
Fashion fashion mama Musthaves

Jeanstrends 2016 , op welk model val jij?

Jeanstrends ! Skinny, slim fit, superskinny, straight, bootcut of boyfriend, welk model van jeans vind jij het beste bij je passen? Remember the good old days, wanneer we allemaal met brede pijpen over straat liepen? Nee ik heb het niet over de seventies, ik heb het zelfs over de nineties. 

 

Jeanstrends

Goed dat die jeanstrend van brede pijpen voorbijgewaaid is. Van mij mag ze nog lang wegblijven. Ik heb nog niet zolang geleden de laatste restanten weggegeven. Toch heb ik ze ook gedragen. Trends , jeanstrends , modeverschijnselen, ze komen en gaan en we gaan er allemaal in mee. Ook Vince gaat helemaal mee in de trend! Hij heeft een jeans met bretellen. Supertoer.

jeanstrends - unicorns & fairytales

Ripped jeans 

Moest je enkele jaren geleden afgekomen zijn met een ripped jeans dan zouden mensen je raar bekeken hebben. Nu is het een must om ze te hebben. En ja hoor, er liggen hier meerdere exemplaren in mijn kast. De ene al meer ‘ripped’ dan de andere.

jeanstrends - unicorns & fairytales

Jeggings

Ideaal. Stretch zoals een legging en strak zoals een jeans. Een ideale “comfi combi” ga ik het vanaf nu noemen. Je ziet amper het verschil met een klassieke jeansbroek en het zit lekker. Goed voor de mindere dagen. Soms heb ik echt geen zin om strakke broeken te dragen en het liefst van al zou ik een losse “flodderbroek” aan doen. Maar goed, dat gaan we dus niet doen. Een jegging in de kast is een perfecte oplossing volgens mij.

Zwangerschapsbroeken 

Toen ik  zwanger was vond mijn moeder al dat er mooie kledij bestond voor zwangere vrouwen. “In mijn tijd kregen we een los kleed over ons gegooid en daar moesten we het mee doen”. Tegenwoordig kan je perfect je huidige kledingstijl aanhouden. Ook jeans! Tegenwoordig kan alles. Moest ik ooit terug zwanger zijn dan zou deze mijn favoriet zijn. Shop hem *hier*.

jeanstrends - unicorns & fairytales

My favourite 

Ik heb eigenlijk enorm veel jeansbroeken in mijn kast liggen. Mijn favoriete jeans is er eentje die blijft zitten. Geen te lage broek maar ook geen te hoge broek. Liefst een speciale jeans: een beetje afgewassen, ripped, met vegen. Maar ook een klassieke jeans die ik kan dragen met iets chiquere gelegenheden.

Deze wil ik proberen

Ik heb eigenlijk maar één van de modellen nog nooit gedragen en dat is de boyfriend jeans. Dringend tijd om hem eens uit te proberen. Het ziet er alvast een hele comfortabele broek uit die je goed kunt combineren met een leuk shirt , sneakers of zelf pumps.

Welke wil jij? 

Wil je alle modellen op een rijtje zien en wil je budgetvriendelijke maar toch kwaliteitsvolle jeans shoppen?  Hier kan je leuke modellen shoppen. Laat me weten wat jouw favoriet is!

 

jeanstrends - unicorns & fairytales

 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

5 Comments

 • Reply
  Mariska
  30 januari 2016 at 13:30

  Ik houd van jeans! En dan vooral skinny jeans, en bepaalde ripped jeans 😀

 • Reply
  Ilse
  30 januari 2016 at 18:28

  Doe mij maar een mooie skinny!

 • Reply
  sasibeau
  30 januari 2016 at 23:15

  doe mij maar een bootcut, of een met een hoge taille…die staan mij het beste, ook de boyfriend is een van mijn favorieten

 • Reply
  Lottes Anekdotes
  31 januari 2016 at 13:21

  Ik vind die ripped jeans trend echt afschuwelijk. Waarschijnlijk ben ik één van de weinigen van mijn leeftijd, maar echt, brrrrr. Verder draag ik wel bijna elke dag een jeans, meestal een erg donkerblauwe skinny.

 • Reply
  Astrid (Timeless Elegance)
  31 januari 2016 at 17:26

  Hey Nathalie,

  Ik vind de ripped jeans prachtig! Alleen heb ik nog geen exemplaar op de kop weten te tikken die voldoet aan mijn eisen 😀

  Liefs Astrid (Timeless Elegance)

Leave a Reply