Unicorns & Fairytales
hard rock café in Antwerpen - unicorns & fairytales
kindvriendelijke restaurants My life Op stap uitstappen

kidsproof ontbijten in het Hard Rock Café

Wij gingen van het Santa Breakfast in het Hard Rock Café genieten, snoven de kerstsfeer op en hadden een leuke mama-zoon dag. Het Hard Rock Café was tot 1997 op diezelfde plek en heropende zijn deuren in maart 2017. Fijn dat we het eens konden gaan bezoeken dus.

Hard Rock Café in Antwerpen

Nooit gedacht dat ik met Vince naar het Hard Rock Café in Antwerpen zou gaan. Ik wist überhaupt niet dat het iets voor kinderen was. Maar ja, hun motto ‘Love all, serve all’ laat het wel open. Er zijn 4 grote familieontbijten per jaar al was er dit jaar dacht ik eentje meer: Sinterklaas, Thanksgiving, Santa, Monster Ball (Halloween) en Easter Bunny. Deze keer was het dus Santa Breakfast en het was mega gezellig. Voor de rest is het een erg leuke plek om iets te gaan drinken of eten. De inrichting is leuk en het geeft meteen een Amerikaanse sfeer. Overal hangen artiesten aan de muur en zelfs het personeel lijkt Amerikaans. Niet verwonderlijk omdat dit ook heel de bedoeling is van het Hard Rock Café. In 1971 opgericht door twee Amerikanen die in Londen leefden en er een ‘American Style Diner’ wilden oprichten. Ondertussen in dit ‘merk’ zo uitgebreid dat het mega famous is. Er zijn zelfs hotels en spa’s van.

hard rock café in Antwerpen - unicorns & fairytales

hard rock café in Antwerpen - unicorns & fairytales

hard rock café in Antwerpen - unicorns & fairytales

Santa Breakfast

We gingen met de tram naar onze koekenstad Antwerpen, dat alleen al was voor de kinderen de max. Ze doen dat graag hé, met de tram en op een zaterdagochtend viel de drukte ook nog mee. Aangekomen bij het Hard Rock Café in Antwerpen werden we heel vriendelijk ontvangen door het personeel. We werden naar onze tafel gebracht en konden genieten van een ontbijt. Broodjes, charcuterie, pannenkoekjes, vers fruit, eitjes en worst en veel meer. Ook cornflakes en drank à volanté. Het was mega gezellig met de kerstsfeer en er stonden vrolijke kerstliedjes op. Een zweverige elf of Kerstman hulp dartelde er rond om iedereen te entertainen. Hij kon niet goed Nederlands maar hij probeerde wel en met zijn enthousiasme en vriendelijkheid won hij mijn hartje. Belletjes rinkelden en daar kwam de Kerstman in een heel mooi pak. Kindjes konden met hem op de foto (en ook mama’s). De oogjes van de Kerstman glunderde even maar dat mag. Ze kregen lekkers en konden koekjes bakken die à la minute gebakken werden, konden zich laten schminken (in Spiderman of course) en werden door de elf bezig gehouden. Vince was uiteraard meteen geïnteresseerd in het knutselen. Zo kon je nog wel een tijdje rustig blijven zitten want de kinderen werden leuk beziggehouden al was de elf deze keer een beetje vergeten voor te bereiden liet hij me stiekem weten. No worries, het was goed genoeg. Ik ben alvast benieuwd naar het Easter Bunny ontbijt want dit wil ik nog wel eens een keertje doen met ons gezin. Zo leuk!

Lees ook: Kidsproof activiteiten in de stad Antwerpen

hard rock café in Antwerpen - unicorns & fairytales

hard rock café in Antwerpen - unicorns & fairytales

Vrolijke vriendjes dat zijn wij

Vince vond het mega leuk dat zijn beste vriend ook van de partij was. Na het bezoek aan het Hard Rock Café in Antwerpen namen we de tram twee haltes verder naar het Centraal Station want het was de première van een nieuwe show van Suske en Wiske in het Comic Station. Eigenlijk een ideale daguitstap, zo eerst ontbijten met je gezin en nadien naar het indoor pretpark. Daar kan je gerust een hele dag vertoeven, je kinderen zullen zich zeker amuseren (ideaal voor kids tussen 4 en 12 jaar).

hard rock café in Antwerpen - unicorns & fairytales

hard rock café in Antwerpen - unicorns & fairytales

hard rock café in Antwerpen - unicorns & fairytales

Voor alle events: check de Facebook Pagina van Hard Rock Café in Antwerpen

Zijn jullie al eens in het Hard Rock Café in Antwerpen geweest? Of op een andere locatie? 

XOXO 

Nathalie

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply