Unicorns & Fairytales
Naïf verzorgingsproducten - unicorns & fairytales
Baby musthaves duurzaam kopen Duurzaamheid Gezondheid / Health moederschap zwangerschap

Hallelujah, die heerlijk geur van Naïf heb je voor het hele gezin!

Ik kende ze al een hele tijd, Naïf. Toen Vince baby was, gebruikten we Naïf producten. Nu hebben we deze lekker geurende én ecologische lijn weer opnieuw ontdekt. En wat een uitgebreid gamma hebben ze nu. Naïf heeft producten voor het hele gezin en daar ben ik blij om, want stiekem waste ik me ook graag met de wasgel van de kinderen. Ondertussen ben ik al een badje gaan nemen met de heerlijke badschuim. Benieuwd naar onze favorieten? Kijk maar even mee!

Waarom wij fan zijn van Naïf 

De verzorgingsproducten van Naïf zijn dé max. In mijn vriendenkring welbekend en fel begeerd. Eerst en vooral de geur… Eigenlijk moet je het gewoon ruiken en dan ben je verliefd. Daarnaast zijn ze héél erg bezig met het ontwikkelen van producten zonder schadelijke chemicaliën, zowel voor mens, dier als milieu. Je kan alle acties die ze ondernemen lezen op hun Responsibility pagina.

De producten van Naïf bevatten geen harde chemicaliën, microplastics of ingrediënten die de zee organismen aan kunnen tasten. Naast de inhoud van hun producten streven ze ook naar duurzame, 100% gerecyclede verpakkingen, navulverpakkingen en een duidelijk grondstoffenplan. Ze streven ernaar in 2020 een B-corp te worden. Dat én die heerlijke geur… is een ideale combo! In plaats van al die slechte ingrediënten gebruiken ze natuurlijke ingrediënten als lijnzaadolie, avocado olie en lycosol (tomaat-extract). 

Ze zijn heel transparant over hun ingrediënten in de producten. Je kan ze allemaal vinden op hun website. 

B68FF90D DE7D 42C5 A435 87FA18F5879D E697FF04 9AED 4D87 A076 A86BB23D3A5C 768x1024 - Hallelujah, die heerlijk geur van Naïf heb je voor het hele gezin!

Onze baby -en kind favorieten 

Uiteraard hebben we de verzorgingsproducten van Naïf leren kennen omdat we op zoek waren naar zachte shampoo en wasgel voor onze kinderen. Hun lijn is simpel, duidelijk en verzorgend. Niet teveel varianten, gewoon hun unieke producten. Onze favorieten thuis zijn ongetwijfeld… 

1. De wasgel en shampoo 

Je gebruikt deze producten van Naïf het meeste en daardoor zijn ze dus onze absolute nummer 1. Na hun badje of douche ruiken de kids zo ontzettend heerlijk. Heel hun kamer en de badkamer is dan doordrongen van deze heerlijke geur. Love it! 

2. Bruisballen

Ik sprong een gat in de lucht toen ik zag dat ze ook bruisballen hadden. Onze kinderen vinden dat geweldig. Als ik bruisballen tegenkom in de winkel twijfel ik altijd omdat ik niet weet welke ingrediënten er allemaal inzetten. Soms maken we zelf bruisballen. Maar… nu kunnen we met een gerust hart deze bruistabletten geven én ze hebben die herkenbare geur. WIN WIN. 

3. Milde badschuim 

Zowel de kinderen al ik nemen graag een bad. Nu de herfst en winter weer voor de deur staan gaan we zéker vele ontspannende badjes nemen. En raad eens welke badschuim ik ga gebruiken? 

4. Plasticvrije billendoekjes! 

Hoera voor dit! Want wees eerlijk… dit is bijna een onmisbaar item in de luiertas. In de meeste billendoekjes zit plastic. Maar Naïf heeft er nu ontwikkeld ZONDER. Ook de verpakking is milieuvriendelijk. 

9DB1852F 39D6 4D60 A30E 4BE1D7E474D1 366363AB C9E7 4DA5 9172 37D439E9155C 768x1024 - Hallelujah, die heerlijk geur van Naïf heb je voor het hele gezin!

Onze persoonlijke verzorgingsfavorieten 

Hoera voor de vrouwenlijn van Naïf!  Ze ontdekten dus al snel dat wij, mama’s, fan waren van de geur en producten en ze vaak zelf gebruikten. Er kwam al snel een persoonlijke verzorgingslijn met dagcrème, scrub, wasgel en meer. Zo heb ik de scrub en de producten voor het gezicht. Ook de shampoo en conditioner wil ik graag proberen. Ik ben de Curly Girl methode aan het proberen en deze zouden wel eens geschikt kunnen zijn. De anti-klit haarlotion zou ook handig zijn tijdens deze methode. 

Face scrub info - Hallelujah, die heerlijk geur van Naïf heb je voor het hele gezin!

 

 

Good to know! 

Wist je dat Naïf ook verschillende zonneproducten aanbiedt? Handig !  Zo bescherm je je kinderen en jezelf tegen de zon. Je kan ook een gezinspakket aankopen. 

Packshot bundel combi 1 532x532 - Hallelujah, die heerlijk geur van Naïf heb je voor het hele gezin!

 

De Naïf verzorgingsproducten zijn te verkrijgen in bundels en cadeaupakketten. Leuk als je een cadeau of origineel kraamcadeau wil geven, maar ook voordeliger als je sowieso deze producten veel gebruikt. 

NAIF FACE KIT 3 532x403 - Hallelujah, die heerlijk geur van Naïf heb je voor het hele gezin!

 

Ben jij ook zo fan van de Naïf verzorgingsproducten ? De Naïf producten zijn verkrijgbaar in de betere babyspeciaalzaak én bij jouw apotheker.

 

XOXO Nathalie 

 

 

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply