Unicorns & Fairytales
fabulous shoes - unicorns & fairytales
Fashion fashion kids Get inspired

GET INSPIRED | fabulous shoes for kids

Op deze zondag neem ik jullie mee in de wereld van de “fabulous shoes”. Mijn schoenkast staat vol maar ik denk dat ik vlug een extra kast moet halen voor Vince. Nu hij kan stappen is het zo leuk om hem stoere schoenen aan te trekken. We hebben al een hele verzameling. Die zal je binnenkort zeker zien.Ik vond op ons wereldwijde web weer enkele leuke merkjes. Ik wil er vandaag 4 uitlichten.

 

1. Rainbow and snow

Ik zou deze schoenen het beste kunnen omschrijven als stijlvol, speciaal. Er zijn verschillende modellen en het lijkt erop dat er voor ieder wat wils is. Ik kan de collectie het beste laten zien via dit filmpje.

Ik heb meteen ook enkele van mijn favorieten geselecteerd…

fabulous shoes - unicorns & fairytales

fabulous shoes - unicorns & fairytales

DESERT_CHEETAH

fabulous shoes - unicorns & fairytales

fabulous shoes - unicorns & fairytales

fabulous shoes - unicorns & fairytales

Buy them here.

 

2. Veja schoenen

Ik hou van de ruime keuze van deze schoenen en ook dat je keuze hebt uit mannen, vrouwen en kinderen. Zo kun je ook doen aan twinning, wat nu toch in is. Deze te gekke schoenen hebben allemaal kenmerkend een ‘V’ maar het blijft zeer stijlvol. Ik ben alvast verkocht. Hou zeker mijn blog in het oog want er komt voor de liefhebbers een verrassing aan.

fabulous shoes - unicorns & fairytales fabulous shoes - unicorns & fairytales fabulous shoes - unicorns & fairytales fabulous shoes - unicorns & fairytales

Buy them here.

3. MAÁ  

Dit te gekke schoenenmerk kwam ik tegen tijdens mijn blog over online schoenen kopen. Ik vond ze meteen erg leuk en ging er meer over opzoeken. Ze hebben geen al te uitgebreide collectie maar telkens enkele exemplaren per seizoen. De schoenen zijn voor echte durvers. Ik kan er wel enkele uitkiezen.

fabulous shoes - unicorns & fairytales

fabulous shoes - unicorns & fairytales

fabulous shoes - unicorns & fairytales

fabulous shoes - unicorns & fairytales

Buy them here. You can also find them at Hippeschoentjes.

 

4. Maruti kids

Dit merkje scoort bij de meisjes met leuke dierenprints. Voor Vince dus een no go maar het hoeft niet altijd inspiratie voor jongens te zijn. Bij deze enkele van mijn favorieten.

gimlet-grl-hairon-leather-2 gimlet-grl-hairon-leather-3 gimlet-grl-hairon-leather blizz-grl-hairon-leather-2 blizz-grl-hairon-leather wing-grl-hairon-leather

Buy them here. Also available at kidsdepartment.

 

Zo, wat vind je van deze toch wel speciale schoenen? De dierenprints zijn zoals je ziet helemaal in alsook de specialere stoffen. Een beetje harige schoenen, daar schrikt niemand meer van.

Zou jij deze schoenen durven kopen voor jouw kleine meid/jongen? 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply