Unicorns & Fairytales
Diary My life

Diary 92

Het was een leuke warme week met weinig slaap. Maar er waren zoveel leuke momentjes dat je dat tekort aan weinig slaap wel snel vergeet. Geeuw… of toch niet?

 

Ecover persontbijt en geurworkshop

Oh wat leuk! Ik kreeg de vraag van Ecover om een persontbijt en geur workshop te volgen naar aanleiding van de promotie van hun twee nieuwe geuren. Omdat ik er al even over nadacht om van wasmiddel te veranderen leek het mij een uitgesproken kans om een nieuw wasmiddel beter te leren kennen. De workshop was gepland in de Wasbar in de Kammenstraat (wat een leuk concept by the way). Daar wordt standaard Ecover gebruikt en was dus de uitgelezen plek om dit persontbijt te houden. Tenslotte is Ecover wel bekend, een groen wasmiddel en geschikt voor de gevoelige huid. Maar was de geur dan ook goed? Wel, de twee nieuwe geuren vind ik alvast lekker ruiken. Niet te straf en toch een subtiele noot van bloemen. Yes. We kregen de nieuwe geuren ook mee naar huis en ik ben ze volop aan het testen.

ecover - unicorns & fairytales

ecover - unicorns & fairytales

ecover - unicorns & fairytales

ecover - unicorns & fairytales

ecover - unicorns & fairytales

Weinig slaap

Door het warme weer werd de kamer van Lex bij nader inzien misschien wat te warm. Toen we hem na twee onderbroken nachten in zijn rompertje met korte mouwen te slapen legden, sliep hij plots veel beter. Zou het dat geweest zijn? Ik weet het niet. Het kan iets anders geweest zijn ook. Maar goed, ons slaapniveau ging weer naar beneden. Uiteindelijk is dat denk ik een automatische moeder -en vaderschapsingesteldheid. Gewoon doorgaan ongeacht de vermoeidheid, elkaar af en toe eens goed uitkafferen omdat het stressniveau te hoog zit en lachen om wat de kinderen nu weer doen.

Broederliefde

Er komt meer en meer interactie tussen Lex en Vince. Wanneer Lex zijn broer ziet fleurt hij helemaal op. Vince doet dan lekker gek met Lex (ik moet hem vaak intomen en duidelijk maken dat het geen pop is maar een levend wezen). Ik denk dat de foto’s meer zeggen dan alle woorden samen. Het doet toch iets met een moederhart. Ik ben benieuwd wat het gaat geven als Lex kan kruipen en zitten. We merken ook wel dat Vince soms wat jaloers wordt als we Lex vasthebben of teveel aandacht geven. Spannend. Maar goed, wij genieten van deze mooie momenten en ik probeer ze steeds vast te leggen.

 

Detox thee

Ik ben begonnen met het testen van een Detox thee van Tastea. Het zou bijdragen aan het boosten van je immuunsysteem. Meer kan je na een maand lezen op Zappy Ouders, waar ik gastblogger voor ben. Ik kan nog niet veel zeggen want ik ben amper twee dagen bezig maar ik kan wel al zeggen dat ze lekker zijn. Oef! Maar ik ben echt wel benieuwd! Bij Tastea hebben ze trouwens nog meer leuke theetjes. Ik mag er na deze detox thee nog twee testen en ik heb gekozen voor de anti-stress thee (spreekt voor zich waarom ik deze gekozen heb denk ik…) en ik koos ook voor de sexthee. (nee het is geen autocorrect). Spannend hé!

 

Genieten van het “buiten zijn”

Oh ik kan er zo van genieten van dat warmere weer. Eindelijk wat meer tijd buiten spenderen. Iedereen die gelukkiger is! We sloten de week mooi af in het Peerdsbos waar Vince leuk kon spelen en Lex kon genieten van alles wat er te kijken viel. Ik moest wel even mijn juffengedrag bovenhalen maar voor de rest was het een ontspannen dagje.

kind gedrag - unicorns & fairytales

Vrienden, kinderen, wijn en zelfgemaakte pizza

Do I need to say more? Vrienden zijn zo belangrijk, je hebt er eigenlijk best weinig (echte). We genieten elke keer als we naar onze vrienden gaan die he-le-maal in Herentals wonen. Hahah, zo echt ver is het niet maar toch niet om te zeggen dat we er met de fiets heen gaan… Wij zijn hier graag en vooral dan omdat het daar zo heerlijk relaxed is. Niet enkel de buurt maar ook gewoon onze vrienden zelf. Hun kinderen zijn de max, heerlijk zichzelf en zwart van kop tot teen na een minuut buiten te spelen en alles is daar no stress. Wij voelen ons 200% op ons gemak daar. Vince ook want na enkele minuutjes was het ijs gebroken en speelde hij samen met de kids. Ook ging hij daar voor we naar huis reden mee in bad, lazen we een verhaal voor en namen we afscheid. Geweldig. Bedankt voor de heerlijke dag lieve vrienden. More!

 

Hoe was jullie week? 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Nies Reismicrobe.com
  5 juni 2017 at 21:50

  Heerlijk hé van die weken… Wij kunnen er ook zo veel energie van krijgen van gewoon buiten te zijn, van het weer te genieten, vrienden of familie te zien… Veel moet dat vaak niet zijn 🙂 En ja.. Moe ben ik ook. Oh jongens! Zaterdag voor het eerst in laaaaaaaaaaaaaaaaaang nog eens een stapje in de wereld gezet en ik bekoop het nog steeds. Oops.

 • Reply
  Resaarcle
  5 juni 2017 at 23:04

  Dat was duidelijk een fijne week! Leuk om je eens te ontmoeten op het persontbijt!

  • Reply
   Nathalie
   6 juni 2017 at 11:11

   idem!!!! toffe madam 🙂

Leave a Reply