Unicorns & Fairytales
Diary My life Personal

Diary 86

Wat een regenachtige week die mooi eindigde! Jammer genoeg wel met een zieke Vince. Maar ik heb toch ook wel enorm genoten van deze week en wel daarom…

 

Re-organizing

Ik heb de speelkamer onder handen genomen. Ze is nog niet af maar wel opgeruimd en stap 1 is gezet. Ik heb nog allerlei plannen die ik met jullie ga delen dus kom zeker nog eens terug kijken. Maar wat een verschil. Je voelt je meteen een pak beter als alles een beetje overzichtelijker is. Net zoals ik met de keuken heb gedaan (lees de blog opnieuw) ben ik stap voor stap de ruimtes in huis aan het ‘reorganiseren’. Ik heb vaak de neiging om alles tegelijk te willen doen en dat komt niet goed. Dan heb je allemaal onafgewerkte dingen. Daarom stukje bij beetje. De speelkamer is dus nu aan de beurt… spannend. Boven het pegboard komt nog een leuke quote, aan het pegboard allerlei spullen en nog veel meer. Stay Tuned.

speelkamer - unicorns & fairytales

 

Lachende Lex

Met Lex gaat alles beter. Sinds we de hypo-allergene pap gebruiken, structuur toepassen en een beetje proberen in te spelen op zijn signalen (moe, honger, …) huilt hij minder vaak. Ik kan echt genieten van het mannetje en dat is superleuk . We kunnen elke dag genieten van zijn leuke lach. Want wow, wat lacht hij veel. Het waren even vermoeiende weken maar als dit zo verder blijft gaan dan gaan mama en papa ook veel meer lachen. Haha.

 

Creatief met “CloClo” en Elfi bij Atelier Veritas

Wat was is blij dat ik een uitnodiging in mijn mailbox kreeg om een creatieve workshop bij te wonen. Toen ik de namen zag staan van de meisjes die de workshop gingen geven twijfelde ik geen seconde. Al moet ik wel zeggen dat ik heel blij was dat ik nog eens een reminder kreeg. Mijn hoofd is een zeef. Maar goed, de eerste stralen warme zon kwamen erdoor en ik trok de deur achter me dicht met een gevoel van: “yes, ik kan nog eens buiten.” Geen man en geen kinderen. Ik parkeerde mijn auto met opzet een beetje verder zodat ik te voet een stukje door “‘t stad” kon wandelen, de Grote Markt en de Groenplaats over. Ik voelde me toerist in eigen stad en kon die glimlach niet van mijn gezicht vegen. Zelfs de zwervers op de Groenplaats kregen een grote glimlach. Heerlijk. Ik kreeg gewoon zomerkriebels. Puur geluk. Eerste halte: de opening van de Herschel Flagship Store in de Nationalestraat. Vince zijn boekentasje is trouwens van Herschel en wij zijn er heel tevreden over. Een glaasje champagne later vertrokken we richting de workshop. We kregen een heerlijk buffet om nadien aan de workshops te beginnen: bij Elfi mochten we creatief aan de slag gaan met patches, kettingen, een lijmpistool en ander leuks. Bij Ann-Catherine maakten we een vilten opbergmandje. Het werd een heerlijke creatieve avond met leuke babbels en toffe ontmoetingen. Meer van dat!

  

Mijn gemaakte spullen:

 

Hoe was jullie week? 

XOXO Nathalie

 

 

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  JeroenR
  15 maart 2017 at 11:12

  Testbericht Jeroen

 • Reply
  nathalie
  15 maart 2017 at 11:16

  test beheerder Nathalie

Leave a Reply