Unicorns & Fairytales
Boeken Prentenboeken Winactie & Give away

Winactie | Maak een boekje met je kind in de hoofdrol

Enkele maanden geleden maakte ik boekjes met Vince, Robin (mijn metekind) en Renee (nichtje) in de hoofdrollen. Ze vonden het superleuk en nu mag ik ter ere van de jeugdboekenmaand enkele lezers gelukkig maken met hun ‘eigen boekje’.

 

Mijn eigen boekje

Mijn eigen boekje is een webshop waar je een verhaal kan maken met je eigen kinderen in de hoofdrol. Wees maar zeker dat ze dan superfijn gaan vinden. Je hebt de keuze uit 6 leuke verhalen en je kan de personages allemaal personaliseren. Hun haarkleur, huidskleur, naam, geslacht. Dat maakt het boekje zo uniek. Ik maakte er een VLOG van die je opnieuw kan bekijken. Je kan ook op voorhand plaatsnamen en namen van familieleden invullen. Zo zullen ze zich niet enkel in de illustraties herkennen maar ook de plaatsen. Wedden dat ze steeds dat boekje gaan willen lezen? Want welk kind gaat niet verrast zijn wanneer hij zijn eigen naam hoort en de namen van bijvoorbeeld oma en opa? Als zijn juf er dan ook nog eens in voorkomt …

 

 

 

Meer over de personen achter ‘Mijn eigen boekje’

“Wij zijn Rikke en Marc. Oprichters en eigenaren van Mijn Eigen Boekje. Samen met een geweldig team van schrijvers en illustratoren werken wij met veel plezier aan al onze ‘Mijn Eigen Boekjes’. Marc komt uit België en Rikke uit Denemarken. Wij hebben twee kinderen: Oliver en Cecilie. Toen onze kinderen jong waren, lazen we ze vaak voor. Niet alleen omdat we dan gezellig samen waren, maar ook om onze kinderen te ‘voeden’ met onze beide talen. Om ze de verhalen te leren kennen, waarmee we zelf opgroeiden. En ze op die manier iets mee te geven van de cultuur van onze vaderlanden. Toen Oliver en Cecilie klein waren, bestond het concept van gepersonaliseerde boeken nog niet. Maar wij gaven onze kinderen al wel de hoofdrol in sommige verhalen.

Oliver was de held in boekjes van de Ninja Turtles. Cecilie was de ‘Prinses op de erwt’, wanneer we de sprookjes van Hans Christian Andersen voorlazen. Prachtig vonden ze dat. Nu ze ouder zijn en zelf lezen, verheugen wij ons stiekem al een beetje op de toekomst. Dat we kleinkinderen hebben en we die mogen voorlezen. Omdat dat nog niet zover is, werken we nu met veel plezier en toewijding aan: Mijn Eigen Boekje. Mijn Eigen Boekje is onze passie en werken aan kinderboeken geeft ons inspiratie. Ook wekt het ons eigen innerlijke kind tot leven. En werken aan iets waardoor je je 40 jaar jonger voelt; dat wil toch iedereen!”

 

5x ‘Mijn eigen boekje’ winnen !

mijn eigen boekje- unicorns & fairytales

Ik mag van Rikke en Marc maar liefst 5 lezers heel blij maken. Tijdens de jeugdboekenmaand kan je meedoen om dit boekje te winnen. Een hele maand maart dus. Wat moet je doen om een boekje te kunnen maken en de naam van jouw kind op de cover te zien staan?

 1. Laat onder dit blogbericht in de comments weten dat je meedoet
 2. Stuur dit door naar een vriend of vriendin die dit ook wel zou willen winnen (via sociale media)

 

Volg je Unicorns & Fairytales al via facebook, instagram, Pinterest, Youtube, … ?

 

WINNAARS HEBBEN EEN PERSOONLIJKE MAIL GEKREGEN MET DE CODE

 

XOXO Nathalie 

 

 

You Might Also Like...

37 Comments

 • Reply
  Charlene
  15 maart 2017 at 08:56

  Superleuk zo’n gepersonaliseerd boekje! Ideaal om voor te lezen voor ‘t slapen gaan!

 • Reply
  Sara
  15 maart 2017 at 09:06

  Oh die boekjes zijn leuk!!!

 • Reply
  Marianne
  15 maart 2017 at 09:20

  Oh, zo leuk! Hier doen wij zeker aan mee!

 • Reply
  nathalie
  15 maart 2017 at 11:07

  test beheerder

 • Reply
  Renate
  15 maart 2017 at 11:08

  deze boekjes zijn super! Echt een heel mooi idee!

 • Reply
  silke
  15 maart 2017 at 11:09

  oooh leuk! ik hou van deze boekjes. Ik doe mee voor Chian ?

 • Reply
  Nathalie
  15 maart 2017 at 11:19

  Super leuke actie! Ik doe heel graag mee voor onze tweeling jongens Olivier & Thobias

 • Reply
  Anna B
  15 maart 2017 at 11:42

  Dat lijkt mij leuk zo’n gepersonaliseerd boekje om mijn zoontje uit voor te lezen.

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  15 maart 2017 at 11:59

  Alleen op basis van de cover zou ik het al kopen. Wat een leuke groene uitstraling heeft dat boekje.

 • Reply
  Petra de Mooij
  15 maart 2017 at 13:02

  Wij doen dolgraag mee voor het kei leuke boek. Dat zou een geweldig verjaardagscadeau zijn voor mn kleine lotus

 • Reply
  elisabeth maria martina
  15 maart 2017 at 13:54

  voor kleinzoon quinn
  #duimendatikwin

 • Reply
  Kristin
  15 maart 2017 at 14:47

  Zo leuk! Wij doen mee! Jef en Marcel in de hoofdrol van hun eigen boekje. Leuk!

 • Reply
  Dorien Cresens
  15 maart 2017 at 15:34

  Oohn ik wil super graag meedoen voor mijn klein! Lisa is een echte boekenworm! Nog maar 17maand en al meer boeken in haar bezit dan die in ooit in mn leven voor me zelf zou hebben! Dus graag, een boekje speciaal voor mijn dochter Lisa!

 • Reply
  Els Hofman
  15 maart 2017 at 17:09

  Fantastisch! Ik heb hier heel wat ukkepukken rond lopen die wel zo’n boekje zouden willen verslinden!
  Duimen dus maar …

 • Reply
  Leentje
  15 maart 2017 at 18:01

  Heel leuk! Al eens cadeau gedaan voor mijn metekindje. Nu misschien voor onze eigen kleine held?

 • Reply
  elisabeth maria martina
  15 maart 2017 at 20:20

  geweldige actie weer

 • Reply
  Lissy
  15 maart 2017 at 20:48

  Keileuk boekje! Ik ga eens kijken voor mijn zoontje. Maar zou nog graag eentje winnen voor Paulien, mijn petekindje. Paulien Babbeltrien gaat binnenkort naar school, dus mag ze wel een extra cado’tje van metie 😉

 • Reply
  Jennifer
  15 maart 2017 at 20:49

  Super leuk voor ons boekenmonster! Wij doen mee! X

 • Reply
  Linda Smeets
  16 maart 2017 at 02:57

  Geweldig! Ik k doe heel graag mee voor onze dochter! ?

 • Reply
  Suzanne
  16 maart 2017 at 08:16

  Wauwie!! Super leuk voor mijn kleine boef die binnenkort jarig is! Qwynn is dol op bedtime story’s en luisterd elke avond voor het slapen gaan heel aandachtig, zo lief! Ik denk dat hij dit boekje helemaal geweldig zal vinden met hemzelf in de hoofdrol. Hoe leuk is dat? Wij doen graag mee ???

 • Reply
  Karen
  16 maart 2017 at 08:39

  Ooh zalig doch die boekjes!!’. ik doe graag mee voor mijn zoontje Hugo. Elke avond is het boekjes tijd! Eens verhaal waarin hij in voorkomt zal hij wel leuk vinden!

 • Reply
  Shanna
  16 maart 2017 at 09:54

  Mijn ouders en grootouders verzonnen ook steeds verhaaltjes waarin ze ons als superhelden of prinsessen afschilderden. Superleuk idee en onze zoon zou dit ook fantastisch vinden!

 • Reply
  Jo-Lynn
  17 maart 2017 at 09:22

  Dat zouden mijn jongens de max vinden!

 • Reply
  Sybile
  17 maart 2017 at 10:26

  Superleuk! Wist niet dat dit bestond…
  Dikke fun om zo’n boekje te mogen ontwerpen met onze kleine muis in de hoofdrol ? die we dan helemaal kunnen personaliseren met zijn haarkleur en laten gebeuren in onze hometown samen met zijn dierbare! Ik kijk er al helemaal naar uit. Vanaf nu begint hij ook een boekjesfan te worden maar ik zal toch een oogje in het zeil houden wanneer hij erin zou bladeren ☺️ Topgiveaway!!! ???

 • Reply
  Marian B
  17 maart 2017 at 21:00

  Gepersonaliseerde boekjes zijn zo leuk! Ik zou er graag de naam van mijn zoontje op zien staan. Samen lezen is echt een geniet moment bij ons thuis, we slaan dan ook geen dag over.

 • Reply
  karin mazereeuw
  20 maart 2017 at 17:06

  Mijn knul Dean is nog maar een kleintje maar ik lees hem nu al elke dag even voor. Hij vind het reuze interessant al die plaatjes en kleuren, veel leuker dan de TV. Hoe leuk zou het zijn als hij straks zelf de hoofdrol met neef Teun speelt in zijn boek?

 • Reply
  melissa
  21 maart 2017 at 10:43

  Wat leuk en origineel zo’n boekje. ik doe graag mee voor zoontje jarno van 4 (vandaag 4 jaar geworden) omdat voorlezen voor zijn logopedie extra belangrijk is!

 • Reply
  Bodil Mulder
  21 maart 2017 at 15:59

  Bijzonder leuk! Ik zou graag kans maken voor mijn jongste dochter.
  Magisch mooi, zo’n boekje met je eigen naam! 😀

 • Reply
  Tine Vanhaevre
  21 maart 2017 at 21:09

  Oh mijn leesgekke zoontje zou dit zo fantastisch vinden!

 • Reply
  Inge Stroobandt
  21 maart 2017 at 23:06

  Ooh!
  Vroeger zelf zo’n boekje gehad & heb dit nog altijd liggen.
  Zou dit dus wel graag winnen vor mijn metekindje ?

  (Was zodanig euforisch dat ik dit ook bij een andere wedstrijd heb gezet, slim van mij!)

 • Reply
  Linda Post
  23 maart 2017 at 16:59

  Super leuk, ik ben dol op boekjes voorlezen! En zo’n gepersonaliseerd boekje maakt het nog net wat leuker 🙂

 • Reply
  Romy holwerda
  23 maart 2017 at 19:00

  Ik doe graag mee! 🙂

 • Reply
  Stephanie
  23 maart 2017 at 19:50

  Ik doe heel graag mee. Wat super leuk

 • Reply
  Angelique van hoewijk-verhage
  28 maart 2017 at 14:51

  Ik doe graag mee voor me meisje

 • Reply
  Elise de klippel
  31 maart 2017 at 09:48

  Super zou zo leuk zijn mijn kleinzoon op zijn verjaardag hiermee te verblijen

 • Reply
  Jerina
  9 april 2017 at 06:58

  Zoontje wordt binnenkort​ 2 jaar, lijkt me een ideaal verjaardagscadeau! 🙂

 • Reply
  Astrid
  9 april 2017 at 23:19

  superleuk, ik doe graag mee

Leave a Reply