Unicorns & Fairytales
Diary My life

Diary 84

Wat een week… We zijn eigenlijk heel veel in de weer geweest met Lex. Hij had enorm veel last van krampen en weende bijna heel der dagen. Het weekend was iets rustiger.

Noordbaby

Onderweg naar Noordbaby. We zijn er enkele weken na elkaar heen geweest om de Osteopaat te raadplegen en ook Marieke, de eigenares + ook vroedvrouw. Noordbaby is spiksplinternieuw en is een shop, vroedvrouwenpraktijk en een Hans in één. Hans is dus de Osteopaat. Een man met kennis van zaken! Bij Noordbaby kan je terecht voor al je vragen en voor leuke babyspullen. Marieke zoekt ze allemaal zelf uit en werkt enkel samen met producten die hun doel bewezen hebben. Ze houdt ook vooral van Scandinavische designs, net zoals ik. Het was meteen een goede match. Ik ben erg blij dat ik haar heb leren kennen want ik kan met al mijn vragen bij haar terecht. Ik kan er met mijn zorgen en vragen steeds terecht. Zo hebben we ontdekt dat Lex niet zo’n goede zuigtechniek aan zijn fles heeft waardoor het veel te lang duurt en waardoor hij onvoldoende drinkt om enkele uren ‘toe te komen’. We zijn nu volop aan het zien hoe we dit gaan oplossen. Het is moeilijk…  De trui die manlief aanheeft is trouwens van de JBC collectie #familystories.

noordbaby - unicorns & fairytales noordbaby - unicorns & fairytales noordbaby - unicorns & fairytales noordbaby - unicorns & fairytales noordbaby - unicorns & fairytales noordbaby - unicorns & fairytales

Baby spa

Genieten! Morgen een uitgebreid verslag en winactie maar nu wil ik jullie toch al een schattige foto voorschotelen van Lex die heel erg genoten heeft van de Baby Spa van Precho. Wat dat nou allemaal juist is dat vertel ik jullie nog maar ik kan het alvast aanraden. Je zag duidelijk dat Lex hier deugd van had en dat hij het leuk vond. Hij was nadien ook rustiger en sliep goed! Mama heeft ook een redelijk rustige nacht gehad.

Voorbereiden op Carnaval

Woensdag is het carnaval op school. We moesten nog op zoek naar een pakje en we vonden het bij FUN. Vince kijkt heel graag Paw Patrol en wou graag Chase zijn. We testten alvast het pakje en we vonden het mega cool! Is Vince niet schattig? Lex keek met grote ogen naar zijn broer die Chase voortreffelijk vertolkte. Hihi.

carnaval - Unicorns & Fairytales

carnaval - Unicorns & Fairytales

carnaval - Unicorns & Fairytales

carnaval - Unicorns & Fairytales

carnaval - Unicorns & Fairytales

 

Hoe was jullie week? Vieren jullie Carnaval? Zo ja, als wat gaan jullie verkleed? 

X0X0 Nathalie

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply