Unicorns & Fairytales
unicorns & fairytales
Diary My life

Diary 65

Diary 65 alweer. Deze week was een drukke week. Doktersbezoeken en papieren in orde maken, meetings, een event en een rommelmarkt. Ik kan het dan ook bekopen met heel veel bekkenpijn. Ik zal het deze week toch wat rustiger moeten doen.

 

Genieten van styling

Vince was naar de onthaalmoeder en dan hou ik er wel eens van om in zijn kamer te zitten nadenken over de verdere styling. We zijn nog aan het wachten op stalen verf van LEVIS. zodat we kunnen beginnen schilderen en leuke hoekjes kunnen creëren. Ook voor blogs wil ik leuke, mooie foto’s maken. Voor het boek DIY baby maakte ik enkele foto’s en een VLOG. Je kan het boek DIY baby ook nog winnen tot en met morgen.

FullSizeRender 100 1 - Diary 65

FullSizeRender 102 1 - Diary 65

FullSizeRender 1798 - Diary 65

Bucketlist

Er moet nog heel wat gebeuren voor de baby er komt. Daar schrijf ik de komende week/weken over.  Ik schreef ook al eerder mijn “pregnancy bucketlist”, maar ik vond dit leuke boekje bij de HEMA. Ik gebruik hem nu om mijn blogideetjes in op te schrijven. Anders houd ik het allemaal niet bij. Oh my god, ik besef ook net dat ik deze maand 31 jaar wordt. 30+1. NO WAY. Wat is dat jaar als dertiger voorbijgevlogen.

FullSizeRender 135 - Diary 65

Interieur -en babyshoppen in Breda

Ik ging samen met Vicky, de meter van ons toekomstig zoontje een paar uurtjes naar Breda. We bezochten daar enkele leuke winkels zoals Trendhopper, Xenos en Prénatal. Bij Prénatal was het ook nog eens 20% korting. Prénatal lanceerde de nieuwe collectie van de perfecte zittende jeans voor meisjes en jongens: #Jeans by Prénatal. De #Jeans collectie van Prénatal heeft een goede pasvorm, verschillende fits, comfort en prijskwaliteitverhouding. Ik nam er alvast twee mee! Nog wat rompers en voor mezelf een zwangerschapsBH. Jammer dat ze geen Prénatal in België hebben want ze hebben er superleuke merkjes zoals Name it, Noppies, Tumble ‘n Dry… Behalve kledij kan je er ook alles voor de babyuitzet vinden.

FullSizeRender 1842 - Diary 65 FullSizeRender 1802 - Diary 65 FullSizeRender 1841 - Diary 65

Unboxing

Vince mocht enkele pakjes opendoen. Leuke stapelblokjes van Arthur and Friends en van Kid’s concept (van De Gele Flamingo). De monochrome blokjes mogen dan eigenlijk voor broer zijn, hij vond ze zelf ook superleuk. Even testen mag altijd hé. Trouwens, Vince gaat het zijn kleine broer toch moeten aanleren. Hahaha.

FullSizeRender 1789 - Diary 65

FullSizeRender 1801 - Diary 65

IMG 4930 - Diary 65

 

Winnie The Pooh werd 90

Zoals je gisteren al kom lezen en zien werd Winnie The Pooh 90 jaar. We werden uitgenodigd door Disney en hadden een geweldige voormiddag. Heb je de VLOG al gezien? Pssst: vergeet je niet te abonneren voor meer leuks! Ik heb de smaak te pakken hoor.

FullSizeRender 83 - Diary 65

 

Rommelmarkt / kinderbeurs

Ik zocht alle goede spullen van Vince samen die ik niet meer ga gebruiken als kleine man komt en verkocht het op een kinderbeurs. Ja… als ik iets in mijn hoofd heb. We gaan voor een nieuwe kleur en kinderwagen dus hebben we de centjes allemaal nodig. Ik kon alles verkopen aan iemand die er heel blij mee was aan een mooi zacht prijsje zodat we er allebei wat aan hadden. More to come!

 

Hoe was jullie week? 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Ineke
    4 oktober 2016 at 16:47

    Oooh wat leuk dat bucketlist boekje! En ooh die houten puzzel, I’m a sucker voor houten speelgoed 🙂

Leave a Reply