Unicorns & Fairytales
Diary My life

Diary 57

De zon verdween weer af en toe achter de wolken en papa moest terug gaan werken, maar dat maakte onze week niet minder leuk. We gingen naar de kermis en hadden plezier met vrienden en familie!

 

Kermis

In ons dorpje (nou ja is Schoten eigenlijk een dorp? Waarschijnlijk meer een gemeente, maar dat klinkt zo leuk, dorpje…) stond een kleine kermis. Met heel veel eendjes vangen, paardenmolens en luna parken. Ideaal voor onze kleine mannen die niets liever doen dan heel de tijd op een draaimolen zitten. Vince had dan ook nog eens de “flosh” gevangen. (Ik heb ab-so-luut geen idee hoe je dit in het standaard NL vertaald). Wanneer je die vangt mag je gratis nog een keer. Hij was zo trots haha.

FullSizeRender 1294

FullSizeRender 1310

FullSizeRender 1316

IMG_2755

 

Babybelly

Ondertussen groeit mijn buikje. Ik voel het ook als ik ga liggen op mijn rug en dat was vorige week nog niet echt. Ik ben ongeveer 18 weken ver nu. Tijd om wat mooiere kledij aan te trekken in plaats van het buikje te verbergen. Vince weet nu ook dat er een baby in de buik zit en geeft hem of haar graag kusjes. Alleen is hij nog wat te klein om er goed aan te kunnen, wat een hilarisch beeld opleverde.

 

FullSizeRender 1309 FullSizeRender 1447

 

Al even oefenen met de pop:  grote broer spelen. Dan kan hij binnen enkele maanden de baby ook goed vasthouden. Hahaha.

 

FullSizeRender 1449

FullSizeRender 1444

 

New in!

Ja, de nieuwe collecties zijn er en ik moet mij zo erg inhouden om niet teveel te kopen. Maar deze oortjespet kon ik echt niet weerstaan. Hij staat er toch ook onwijs cool mee? Ik ging naar de opening van de BAAS POPUP, dat is een pop-up van 7 ondernemers , waaronder een nieuw kidsfashion agency. Daar mocht ik uiteraard niet ontbreken en kocht ik van het merkje CRIBSTAR OFFICIAL enkele leuke items.

FullSizeRender 1443

FullSizeRender 1451

IMG_2852

FullSizeRender 1445

 

Mommy day…

Papa moest weer gaan werken en zijn eerste shift was de late. Dat wil zeggen dat vanaf 13u Vince volledig van mij is. Hahaha. Nou ja. We gaan het wel missen. We zijn een volledige maand samen geweest.Heerlijk: samen ontbijten, uitstapjes doen en ‘s avonds ook samen eten. Door papa’s shiften is dit amper mogelijk. Dus hebben we ervan genoten. Maar dat mooie liedje was over en we zijn echt terug naar de realiteit gegaan. Ik ging met Vince en mijn schoonzus naar een park waar een zomerbar was en gingen nadien pizza eten bij een vriendin die een grote tuin had. Vince heeft zich super geamuseerd en mama kreeg veel liefdevolle knuffels.

IMG_2935

FullSizeRender 1461

FullSizeRender 1465

Vince draagt een broekje van Papu en een shirt van Wild Little Comfies.

 

Dat was meteen ook het einde van weer een leuke week. Op naar de volgende weken. Vince is alvast aan het aftellen om binnen 8 dagen naar de zee te vertrekken. 

 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply