Unicorns & Fairytales
My life

Diary 51 | 5 foto’s, 5 gedachten

In deze diary worden het 5 foto’s ,  5 gedachten. Mijn weken zijn niet altijd even interessant en de afgelopen week was nu niet bepaald een hoogvlieger. Ik was redelijk moe en we hebben door het slechte weer niet echt buiten kunnen vertoeven. Saai dus. Maar deze 5 dingen waren wel leuk! 

 

 

diary - unicorns & fairytales

Vince begint nu echt dingen “alsof” te doen. Heerlijk om te zien. Ik moet dan ergens gaan zitten, hij kookt iets voor mij en dan moet ik het opeten. Ook hij eet alsof mee. Vaak commandeert hij mij ook nog want dan doe ik het fout. Wat er allemaal in dat peuterbrein van hem de ronde gaat. Ik vind het helemaal fantastisch. Soms ook wel vermoeiend hoor, maar dat nemen we er bij. Als hij super trots zijn zelfgemaakte spaghetti aan mij laat zien, dan smelt ik…

 

diary - unicorns & fairytales

De laatste tijd ben ik meer en meer op zoek naar leuke dingen om te doen. Het is bijna vakantie en dan hoort daar af en toe wel eens knutselen bij. Ik heb al kindvriendelijke waterverf gemaakt en nu wou ik een soort Play Doh maken. Ik probeerde het eerst zelf met maïzena en verf +water en dat lukte maar toen de kinderen van de klas hun eigen maïzena meenamen kwam ik al snel tot de conclusie dat sommige soorten verf en sommige soorten maïzena samen eerder levende klei maakten. Elke keer ze een bol maakten werd die weer blubber. Hilarisch voor de kinderen natuurlijk, ze hebben zich enorm geamuseerd.

 

diary - unicorns & fairytales

Ik ben niet echt een keukenprinses. Ik word zenuwachtig als er meer dan 1 pot op het vuur staat en heb geen geduld als ik honger heb. Toch wil ik eens wat meer gaan koken. Zou dit nu te maken hebben met het boek waarin ik bezig ben? Anyway, ik maakte een ovenschotel met aardappelen, gehakt, prei en broccoli en ik was trots dat het gelukt was. Ik was alleen thuis met Vince en Vince at lekker mee. Van de patatjes…en het gehakt. De groenten schoof hij netjes weg. Ahum…

 

diary - unicorns & fairytales

Door een vriendin, ook een juf, ontdekte ik iets superleuk! Je ziet Fien het elfje op de foto samen met mijn petekind en ikzelf. Fientje wordt gespeeld door Marleen, ook een juf. Zij maakt actieve toneeltjes in het bos. Voor scholen maar ook gewoon voor kinderen die graag zulke toneeltjes willen bijwonen. Wij waren op zo’n toneel te gast en het was FANTASTISCH. Meer over Fien lees je binnenkort op de blog en daar hoort natuurlijk weer een leuke verrassing bij. STAY TUNED!

 

diary - unicorns & fairytales

Oh ja, beware, Superman en Spiderman are in town. Je ziet Vince en zijn beste vriend Robin. We kregen de pakjes van Funidelia, waarover later meer! Maar ik vond de foto zo leuk dat deze niet in het rijtje kon ontbreken. Twee handen op 1 buik… 2 superhelden…onze helden!

 

Hoe was jullie week? 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply