Unicorns & Fairytales
Diary My life

Diary 46 | Zonnige dagen en plezier in de tuin!

Hoera ! Eindelijk mooi weer en daar genoten we dubbel en dik van. De vitamientjes hadden we zeker meer dan nodig. Na al die druilerige dagen kwamen deze heerlijke mooie en zonnige dagen als geroepen. Bovendien hadden we een verlengd weekend en konden we dus genieten van enkele vrije dagen. Ik weet niet wat jullie vonden maar ik had het gevoel of het was al zomervakantie. Heerlijk.

Spetteren aan de watertafel

Vanaf donderdag had ik vrij en dat was zeker welkom. Vooral die zon terug op mijn huid. Man, wat had ik dat gemist. Ik ben echt een zomermadam. Mij kan je echt plezieren met een goede cocktail, handdoekje in de zon en een goed boek(je). Het betekende ook meteen dat ik al het leuks, dat in onze gang stond te wachten op goed weer, kon bovenhalen.

Vince speelt supergraag met water. We waren dan ook al een tijdje aan het wachten tot we onze nieuwe watertafel konden uitpakken en in elkaar te zetten. Deze piraten watertafel van Little Tikes is echt heel leuk. Er zijn zoveel snufjes aan, dat kan kinderen zeker bekoren. Ook een pompje om water op te zuigen en een kanon dat water spuit. Een anker dat je kan uitrollen, een reddingsbootje, draaiwieltjes en zoveel meer. Echt een heel leuke watertafel.

watertafel - unicorns & fairytales

watertafel - unicorns & fairytales

watertafel - unicorns & fairytales

watertafel - unicorns & fairytales

Relaxen in de hangmat 

Yes! Mijn tante en nonkel hadden dit ook en toen was ik al verkocht. We hebben een staander met hangmat van Tropilex en daar zijn we heel blij mee. Zeer eenvoudig in én uit elkaar te bevestigen. De hangmat kan ook ergens anders aan bevestigd worden. Vince kwam ook mee in de hangmat “wiegen”. Heerlijk om in de relaxen… En een leuk kleurtje dat perfect past bij mijn kleedje en nieuwe bikini. (Dat is toeval hoor haha)

triplex - unicorns & fairytales

FullSizeRender 1522

FullSizeRender 1521

Moois voor de voeten : Bandajanas! 

Ik had ze al een tijdje en kon niet wachten tot ze te testen. Bandajanas!  Ik nam meteen twee kleurtjes. Bandajanas zijn sandalen die je zelf kunt samenstellen. Je kiest een soort basis. Daarna kies je de kleur van je banden en tenslotte kan je ook nog allemaal bedeltjes en hangertjes, veertjes of schuivertjes bestellen. Ik kocht zowel een zwarte versie met witte en zilveren banden als een bruine versie. Dat past wel onder de meeste outfits. Ik ben er enorm blij mee. Ze zitten goed en zijn superlicht aan de voeten. Ik heb er geen spijt van.

bandajanas - unicorns & fairytales

bandajanas - unicorns & fairytales

FullSizeRender 1525

FullSizeRender 1524

 

Een heerlijke familie BBQ

Zaterdag hielden we een leuke familiebarbecue. Mama werd 60 en dat moest gevierd worden. Het goede weer zorgde voor heel wat sfeer en Vince vond het allemaal top! Dikke duim!

FullSizeRender 1538

 

HAP festival en lekker buitenspelen

We gingen naar het HAP festival in Schoten. Daar gingen we op het terras van de Ridderhoeve zitten. Super gezellig. Samen met vrienden en oma en opa. Vince wist wel een beetje van de warmte en was een hele dag zichzelf niet. Hij heeft vele traantjes gelaten…

FullSizeRender 1531

FullSizeRender 1536

 

Hopelijk hebben jullie ook kunnen genieten van enkele zomerse dagen! Wat zijn jullie gaan doen? 

XOXO Nathalie

 

 

You Might Also Like...

5 Comments

 • Reply
  Jess
  9 mei 2016 at 10:14

  Kei leuk zon watertafel! Ik ben ook echt een zonmens. Ben ik gelijk een ander mens. ☀️

  • Reply
   Nathalie
   11 mei 2016 at 12:58

   Ja, wat zon allemaal doet he…

 • Reply
  ByLeen
  9 mei 2016 at 10:43

  Wat een lekker weer he!! Genieten ?
  En wat heerlijk zeg een hangmat.. Ik denk dat ik er ook maar eens een moet aanschaffen

  • Reply
   Nathalie
   11 mei 2016 at 12:57

   Ja echt een gerief! Zalig gewoon…

 • Reply
  Margriet
  9 mei 2016 at 21:55

  Wat een leuke foto’s. Het was echt heerlijk weer, en zo te zien hebben jullie er ook echt van genoten. Zo’n watertafel is ideaal en deze is wel heel leuk.

Leave a Reply