Unicorns & Fairytales
birthday decoration - unicorns & fairytales
Diary My life

Diary 41 paasvakantie

De eerste week van de Paasvakantie zit er weeral op. Het was een heel ontspannen maar toch vrij drukke week want Vince zijn verjaardagsfeest kwam in aantocht. Ik heb mezelf ook beziggehouden met wat DIY.

 

Rust

Ik ben enorm verwend geweest door Vince deze week. Geen idee wat er gebeurde maar sinds het uur vooruit sliep Vince als een roosje. De eerste dag van de vakantie werd ik om 10 uur (!!!) ‘s morgens wakker en had ik meteen een angstig gevoel. Als je weet dat Vince normaal tot maximum 7 uur (en dan mogen we al blij zijn) slaapt, dan begrijp je wel waarom ik even bang was. Maar geen vuiltje aan de lucht, ik ging kijken en hij werd enorm vrolijk wakker. En dat ging zo maar door. De ene keer tot half 9, dan weer half 10. Dan kon ik eindelijk ook eens uitslapen. Vince was deze week supervrolijk en je zag dat hij weer veel had bijgeleerd. Kleuren is zijn nieuwe hobby en hij laat de iPad voor wat het is. Goed voor mij! Ik ben zelf enorm fan van tekenen en schilderen dus misschien zit het wel een beetje in de genen.

diary 41 - unicorns & fairytales

Veel plezier

Zoals ik al zei was Vince deze week een vrolijk kind. We hadden veel quality time en eerlijk gezegd heb ik daar zelf ook van genoten. Na een hele dag met kinderen te werken heb je soms niet zoveel zin om nog een hele tijd met hem te spelen. Eigenlijk erg dat ik dat zeg maar soms is dat wel zo. Dan heb je ook wel eens een momentje voor jezelf nodig. Nu kan ik er echt enorm van genieten om samen met Vince bezig te zijn. Schilderen, stempelen, wandelen, spelletjes spelen,… Love!

DIY

Het is ook een week van de DIY! We kochten voor Vince zijn tweede verjaardag een IKEA keukentje en die ben ik volop aan het pimpen. Daar komt uiteraard binnenkort een uitgebreide blog van.

diary 41 - unicorns & fairytales

 

Ik was ook van plan om de taart van Vince zelf te maken en ik heb ontdekt dat ik ze beter had laten maken. Al heb ik de voldoening wel dat ik het zelf probeerde. Het leek absoluut NIET op wat ik wou maar kom, ik heb er toch nog iets leuks van kunnen maken…  Ook de cupcakes en een deel van de versiering vroegen om een beetje DIY. Superleuk om er zo mee bezig te zijn. Ik ben heel creatief aangelegd en het deed deugt om nog eens zoiets te kunnen doen. Die waren dan weer beter gelukt.

diary 41 - unicorns & fairytales

diary 41 - unicorns & fairytales

De grote dag

En dan was het zover… Zaterdag vierden we de tweede verjaardag van Vince. Eigenlijk verjaart hij pas volgend weekend maar we wilden er graag iedereen bijhebben die we wilden uitnodigen met hun kids dus was het een weekend vroeger. Twee jaar… Eigenlijk te gek hoe snel alles gaat. De ene moment lig je in het ziekenhuis met een baby in je armen en POEf de volgende dag zijn we twee jaar later. Hij heeft er enorm van genoten. ‘s Avonds was hij wel enorm moe. Zijn shirt heeft het opschrift Mr. Two Handsome en komt van Monkey ‘n moo shop helemaal uit Australië!

diary 41 - unicorns & fairytales

diary 41 - unicorns & fairytales

diary 41 - unicorns & fairytales

Een zonnige dag

De dag nadien was het de beste dag van de week. Heel onverwachts werd het enorm mooi weer en konden we buiten genieten van het zonnetje! Papa ging naar de Ronde Van Vlaanderen zien (vaderdag cadeau van mama!) en wij hadden een dagje quality time. Natuurlijk werd papa met open armen onthaald door Vince toen hij ‘s avonds terugkwam. Eerst even ‘s morgens spelen met zijn gekregen cadeautjes!

diary 41 - unicorns & fairytales

diary 41 - unicorns & fairytales

Goed insmeren !

diary 41 - unicorns & fairytales

 

Deze week gaan we naar Nederland! De Roompot. Je kan op de blog veel B-day nieuws verwachten en natuurlijk een leuke winactie. Vergeet niet mee te doen aan de 3 winacties die nu nog lopen! Je kan een party kit van Papu winnen via URBANminiSHOP, een monochrome knuffel van Main Sauvage en een shoptegoed van maar liefst 50 euro bij Minirockstar.

 

Hoe was jullie week?

XOXO Nathalie

 

 

 

You Might Also Like...

5 Comments

 • Reply
  Pauline
  4 april 2016 at 08:41

  Wat een fijne week zeg! En wat zag Vince, en zijn feestje er leuk uit! De tijd vliegt zeker met een kindje he?!
  Hier was het zondag ook zo geweldig weer, en zijn we alleen maar buiten geweest. Super fijn!
  Xx

 • Reply
  Sarah
  4 april 2016 at 08:44

  Ik kan dat wel begrijpen, dat je ‘s avonds vaak geen zin meer hebt om nog met Vince te spelen. Je hoeft je daar helemaal niet schuldig ofzo bij te voelen. Rare vergelijking misschien, maar het is een beetje als een kuisvrouw die thuis ook helemaal geen zin meer heeft om te kuisen. 😉

  Ik ben afgelopen week zelf bezig geweest met het herontdekken van mijn eigen creatieve kant. Vroeger tekende ik vaak maar sinds ik ben beginnen werken stak al mijn tekengerief mooi weg in een plastic bak. En al helemaal sinds Tomas er is. Tijd voor verandering, dacht ik zo. Gezien ik ook steeds op zoek ben naar originele maar betaalbare kledij voor m’n ventje – & deze vaak niet vind – kreeg ik de creatieve ingeving om maar eens T-shirts te gaan pimpen met textielverf. Missie geslaagd! Binnenkort bezorg ik je dan ook nog die beloofde tutorial 🙂

  Tomas zijn week was iets minder. De nacht van dinsdag op woensdag had hij ineens hoge koorts en wou hij niet slapen. Hij was niet aan het huilen ofzo, maar constant aan het babbelen en wat aan het “zagen”, zoals wij dat noemen. Uiteindelijk is hij tussen ons in toch nog enkele uurtjes in slaap gevallen en ‘s ochtends was er niets meer te merken van koorts of ziek zijn. Naar de crèche ermee, dachten we dus. 2 uur later moest ik hem echter alweer gaan ophalen wegens hoge koorts. Hij was wel braaf aan het spelen, hij wou enkel niet eten. Later bij de huisarts bleel hij een dubbele oorontsteking te hebben, en ook irritatie aan neus en keel. En dan weten dat die kleine man niet huilde ofzo, wat een dappere held! Met wat antibiotica was hij gelukkig tegen het weekend weer helemaal zichzelf en konden we van het mooie weer gaan genieten. Zondag zijn we gaan wandelen en spelen in het Veltwijckpark – met Tomas zijn grote held, Bompa – en hebben we een heerlijke pannenkoek gegeten in Hof De Bist.

  Kortom, een week met ups & downs maar met een hele mooie afsluiter op zondag!

 • Reply
  Ilse van Kreanimo
  4 april 2016 at 13:56

  Oh, dat ziet er super gezellig uit!
  En verwend worden door je zoontje mag wel eens 😉

  Super foto’s weer!

 • Reply
  Jacksons_Mommy_
  9 april 2016 at 07:46

  Wat een super leuke week om op terug te kijken. Heb je nu ook een peuter in huis, oh zo leuk. Weet niet of ik je al op instagram had gefeliciteerd maar Hip hip Hooray ?

  • Reply
   Nathalie
   11 april 2016 at 20:01

   thanx!!!!

Leave a Reply