Unicorns & Fairytales
Diary My life

Diary 31

Een vermoeiende week was het, vooral omdat we weer om de beurt ziek vielen. Eerst Vince, dan ik en nu manlief. Maar dat heb je met kleine kinderen en hun snottebellen. Alhoewel…al mijn collega’s zaten ook te snotteren dus het zal wel in de lucht hangen.

 

cinema : Alvin and the chipmunks 

Ook al voelde ik me niet op en top, ik had aan mijn liefste nichtje en petekind van manlief belooft om naar de bioscoop te gaan. We werden uitgenodigd voor de screening van de nieuwste Alvin and the shipmuks. De film op zich was amusant (er werd wel minder in gezongen en dan was jammer want ik hoor die kleine knaagdieren best wel graag zingen). Voor kinderen was het waarschijnlijk wel een leuke verhaallijn. Wat ik zelf minder vond was de NL versie. Ze hadden beter andere stemmen gekozen voor de mensen. Het valt dan al zo op dat het gedubd is en nu eens te meer. Maar… ik zag af en toe een links van mij en ik zag twee vijfjarigen gekluisterd aan het scherm met wat popcorn dus ik denk dat hij voor hen zeker geslaagd was. Hier een voorsmaakje, hij komt in februari op groot scherm.

Er hoort ook een leuk dansje bij voor de kids. Misschien iets om samen met je kids te doen? Ik daag je uit!

fotoshoots

Ik kreeg enkele spullen aan waar ik foto’s van moest nemen. Het was dus af en toe (wanneer het nog licht was) tijd voor shoots. Binnenkort kom je er meer over te weten, voor nu enkele sneakpeaks!

IMG_4916

FullSizeRender 475

 

Gezellig weekend

Papa was thuis dit weekend en ondanks dat hij zich echt niet goed voelde gingen we toch wandelen in het park. Het was enorm moeilijk om Vince weg te krijgen van de brug, op 5 meter van de auto, omdat daar eendjes zwommen in het water. Hij deed alsof hij nog nooit van zijn leven buiten was geweest en riep WOOW en WAAAUW en OOOOEEEHHH.

FullSizeRender 496

FullSizeRender 502

Maar de geitjes wilden Vince ook begroeten, al was dat waarschijnlijk meer in de hoop dat we brood bij hadden. Misschien toch binnenkort eens meenemen. Het leek alsof ze echt honger hadden.

FullSizeRender 506

Nadien nog wat kiekeboe spelen met papa aan de struiken. Een van de favoriete dingen van Vince, zich verstoppen of iemand anders gaan zoeken.

FullSizeRender 509

We sloten deze gezellige namiddag af met een drankje (en voor Vince ook speculaasjes). We merkten op hoe groot Vince wordt. Hij probeert tegenwoordig ook zijn grenzen meer en meer af te tasten en zegt “nee”, commandeert ons (of probeert dat te doen) en wil zijn zinnetje doordrijven. Opvoeden!

FullSizeRender 485

FullSizeRender 487

Vince is tegenwoordig dol op appelsap. Hij weet dat hij af en toe eens een appelsapje krijgt en dan geniet hij er eens zoveel van. Hahaha.

Spelen maar 

En de laatste dag van de week was er eentje met oma en opa en dat vond Vince héél erg leuk. We gingen weer naar de binnenspeeltuin (want het was slecht weer) en dat vond hij allemaal prima. We kregen hem er amper terug uit.

 

FullSizeRender 542

FullSizeRender 541

FullSizeRender 540

 

Hoe was jullie week? 

 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Tine
  25 januari 2016 at 09:02

  Welke binnenspeeltuin zijn jullie geweest?

  • Reply
   Nathalie
   25 januari 2016 at 20:59

   Naar de deugniet in Ekeren. Erg groot en leuk voor de kids!!!

 • Reply
  Ilse van Kreanimo
  25 januari 2016 at 13:05

  Hectisch – hahaha – als manlief in het buitenland zit (hij was in China) ben ik even alleenstaande mama van drie kleintjes en dat is het hectisch.

  Zelfs in het weekend hebben we niet echt kunnen relaxen, maar goed.

  Oma’s en opa’s zijn geweldig hè.
  De binnenspeeltuin ziet er ook erg fijn uit!

  • Reply
   Nathalie
   25 januari 2016 at 21:00

   Ja dat is hectisch altijd he!

Leave a Reply