Unicorns & Fairytales
Diary My life Personal

Diary 125 // Een week kindloos en een mooi huwelijk

Mijn ouders namen Vince en Lex mee naar Center Parks dus wij mochten afscheid nemen voor een kleine week van onze kids. We genoten wel stiekem een klein beetje van de ‘rust’ , al waren er ook dagen dat ik me minder fit voelde. Maar dat nam niet weg dat we de batterijen even konden opladen, goed doorwerken en plannen smeden om naar warmere oorden te gaan.

Wij zitten nu in Tenerife , doei!

As we speak zitten wij normaal in Tenerife, dat kan je mee volgen via Instagram! We werden gevraagd door Thomas Cook om mee te werken met een campagne in samenwerking met Iberostar dus dat is wel heel fijn. Tenerife is een plek waar we nog niet geweest zijn en dat is wel spannend. Zeker omdat het meer dan 4 uur vliegen is en omdat we zeer vroeg vertrekken… Ik hoop alvast (nu ik dit typ) op goed weer. Wij zitten in hotel Iberostar Anthelia voor wie benieuwd is. Het leek alvast op foto een mooi plekje.

santorini - unicorns & fairytales

Een week kindloos

Mijn ouders en bomma wilden Vince en Lex graag opnieuw meenemen naar Center Parks Erperheide (dat wordt hun vaste plek denk ik) en ze hebben zich daar reuze goed geamuseerd. Een weekje even rust in het hoofd en natuurlijk ook ‘s nachts. Lex heeft tegenwoordig de neiging om wakker te worden en dan wil hij naar de grote wc. Hij neemt het zindelijk worden heel serieus 😉 Onze batterijtjes konden dus helemaal opladen, met gezellige avondjes onder ons tweetjes, een vriendenavondje en gewoon even lekker doen wat we wilden. Jammer genoeg werd ik woensdag ziek en gaf ik de hele dag over. We hadden net plannen om uit te gaan eten, maar die konden helaas niet doorgaan. Maar dat maakten we de dag nadien goed.

Mooi huwelijk

Het weekend van 1 juni trouwden onze beste vrienden en dat was een knaller van een feest. Een wondermooie dag, met prachtig weer en prachtige mensen. Iedereen was zo mooi. Ik liet voor een keertje mijn haar ook eens opsteken. Normaal doe ik nooit veel met mijn haar maar dat ga ik vanaf nu toch wel meer doen. We liepen een hele dag mee met de bruid en bruidegom en dansten uren! Alles was perfect aan die dag. We genoten ervan.

 

Hoe was jullie week? Ga je ons volgen via Instagram? 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply