Unicorns & Fairytales
diary #10 - unicorns & fairytales
Diary My life

Diary #10

Het begint me te lukken om elke week een nieuwe diary online te zetten! Normaal komt hij altijd op maandag, maar omdat het gisteren de verjaardag was van manlief en ik de brief aan Vince postte (16 maanden) heb ik ze voor een keer omgewisseld. 

Maandag 

Vandaag moest mijn manlief terug gaan werken na zijn vakantie. Dat deed pijn! Auwtsh…  Wij bleven achter en brachten een bezoekje aan Vince zijn meter. Het hoogtepunt van de dag was dat Vince 3 kleine stapjes alleen deed. Maar voor de rest stond hij wel af en toe…te staan…

Brief aan vince - unicornis & fairytales

Dinsdag 

Pakjes pakjes pakjes! Ik kreeg deze heerlijke salopette van Gray Label in de bus. Ik heb hem wel een maat te groot gekocht dus hij gaat op retour !

IMG_5692 diary #10 - unicorns & fairytales

Smullen maar! Vandaag was het tijd om eens lekker te zondigen!

diary #10 - unicorns & fairytales

Woensdag 

‘s morgens werden we door de postbode verrast met een pakje van Netflix! Op 14 augustus komt er namelijk een nieuwe serie online! Eentje die er erg leuk uit ziet, namelijk Dinotrux! Voor de Dino liefhebbers onder onze kids zeker eentje om in het oog te houden. Vince is misschien voorlopig nog wat te klein voor deze serie maar hij doet alvast mee met zijn dino-pyjama en zal ongetwijfeld deze serie later leuk vinden! Het pakje viel in de smaak. We kregen een puzzel (zie Vince) en een pet! De pet ga ik tijdens het nieuwe schooljaar verloten onder mijn nieuwe kids van de klas. die zullen blij zijn.

Brief aan vince - unicornis & fairytales IMG_5639 IMG_9768

dinotrux - unicorns & fairytales

In de namiddag speelden we gezellig buiten. Het was enkel mama en Vince want papa was gaan werken. Maar dat kon ons niet weerhouden om een gezellige dag te hebben met veel knuffels en plezier.

Donderdag 

Weer een warme dag. Lekker genieten in de zon! We gingen ‘s avonds kijken naar een huis (we zijn op zoek!) maar het was toch niet wat we ervan dachten. Nadien gingen we gezellig bij familie eten en zaten we aan de vuurkorf. Lekkere marshmallows roosteren!

IMG_9822 IMG_9820 IMG_9818 IMG_9817

Vrijdag 

Relaxdag! Vince bij oma en opa en mama in de zon! Ik kreeg nog twee pakketjes aan voor mijn blog en ik trok wat foto’s. Later zal je er meer over lezen.

diary #10 - unicorns & fairytales

Zaterdag 

Vince was al vroeg wakker 5u55 en papa was al naar het werk. Samen zijn we gaan winkelen. Vince was niet van plan te gaan slapen ook al was hij moe. Ik greep mijn camera beet en trok enkele leuke foto’s van Vince. In de namiddag kwam papa thuis en speelden we in de tuin.

IMG_5733 IMG_5767 IMG_5766 IMG_5765 IMG_5736

Zondag 

We brachten een bezoekje aan Bouckenborg, waar ze een leuke strandbar hadden opgetrokken. Vince vond het allemaal geweldig en besloot een beetje zand mee te nemen in zijn pamper om de zandbak thuis wat te kunnen vullen… zucht…

IMG_9908 diary #10 - unicorns & fairytales

Zoals je kan zien en lezen hebben we weer een leuke week achter de rug!

Hoe was jullie week? 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply