Unicorns & Fairytales
canopy - unicorns & fairytales
Interieur kidsroom nursery Webshoptips

Etsy favourite #1 | ChouChou Room

Ik was op zoek naar een Canopy voor Lex zijn kamer. Je weet wel, een luifel. Ik zag veel verschillende luifels voorbij komen op Etsy maar mijn favoriet vond ik bij ChouChou Room. Een Etsy shop van Eugenia Balyk uit Oekraïne. Behalve luifels heeft ze nog meer leuke spullen.

 

Een canopy

Helemaal weer “in” als je vele kinderkamers op Instagram bekijkt. Het geeft iets leuks aan de kamer. Maar je hoeft het ook niet over de wieg te hangen, je kan het ook gewoon als knus zithoekje inrichten. Dat is het plan hier: nu hangt dit nog aan het bedje maar als Lex wat groter is ga ik de luifel gebruiken om een leeshoekje te maken in zijn kamer. Met kussens en knuffels. Of gewoon een hoekje waar ze zich kunnen terugtrekken. Toch fijn? Voor inspiratie kan je eens een kijkje nemen op Pinterest.

babygym - unicorns & fairytales

canopy - unicorns & fairytales

 

Chou Chou Room

Ik was dus op zoek naar zo’n luifel en ik snuister af en toe wel eens op Etsy. Ik kwam de shop van Eugenia tegen: Chou Chou Room. Ze komt van Oekraïne. Behalve luifels heeft ze ook mobielen, kussens, kledij en bedovertrekken (die overigens ook enorm leuk zijn!) Het is niet goedkoop maar wel van goede kwaliteit. De luifel, mobielen, knuffels en kussens zijn allemaal met de hand gemaakt.

canopy - unicorns & fairytales canopy - unicorns & fairytales canopy - unicorns & fairytales canopy - unicorns & fairytales canopy - unicorns & fairytales canopy - unicorns & fairytales

 

Wat vinden jullie van deze spullen van Chou Chou Room? 

XOXO Nathalie

 

 

 

 

You Might Also Like...

1 Comment

 • Reply
  Christin@
  26 maart 2017 at 20:21

  Leuk maar erg prijzig .
  Een beetje handige mama , oma , zus …
  maakt het zelf , voor veel minder .

Leave a Reply