Unicorns & Fairytales
5F5CC258 4304 462A A2DB 155FBC7EE5E0 - Brief aan Vince / 6 jaar
Brieven aan Vince Diary My life Ontwikkeling Personal

Brief aan Vince / 6 jaar

Liefste Vince de prins,

Mijn eerstgeboren zoontje… Mijn blonde prins. Mijn gevoelig ventje. Wat ben jij ontzettend bijzonder en wat groei jij snel. Ik herinner mij nog levendig jouw geboorte. Zo speciaal. Mama worden…. ik was zo onzeker. Moest ik het allemaal opnieuw kunnen doen, ik zou het misschien anders doen. Of niet… ik weet het eigenlijk niet. Ik weet wel dat ik momenteel mezelf ben, met al mijn goede en minder goede kanten. Mama zijn is niet altijd even gemakkelijk. Soms heb je het gevoel dat je faalt en heb je spijt. Soms lukt het als vanzelf. Ik kan alleen maar hopen dat wij jou voldoende liefde geven en dat wij jou kunnen motiveren om te doen wat je graag doet. Want jij bent een ventje met veel talenten.

C82B5F2D C7B1 4ACA B165 3643B3067E68 768x1024 - Brief aan Vince / 6 jaar

Jij bent ontzettend gevoelig, slim maar ook koppig. Oh boy, het is werken hoor om jou soms te kunnen begrijpen. Jij kan zo lief zijn voor je broer , voor ons en voor anderen. Soms, soms ben je een duiveltje. Echt waar 😉 Dat gevoelig kantje brengt jij enerzijds heel ver en anderzijds houdt het je enorm tegen. Jij wil veel maar denkt daar altijd heel erg bij na. Of net niet en dan ga je helemaal over de rooie.

Maar hoe dan ook, mama en papa zullen onvoorwaardelijk van je houden. Ik hou ervan hoe jij geniet van knutselen, net zoals ik. Ik hou ervan dat jij geniet van koken, net zoals papa. Ik hou ervan dat jij ontzettend nieuwsgierig bent, zoals een kind moet zijn. Dat je 10000 vragen stelt en dat je alles wil weten en zien en doen. Ik kan dat alleen maar aanmoedigen. Ik hou ervan om te zien hoe erg jij geniet van een boek… ik hou ervan dat jij erg goede humor hebt. Ik hou gewoon van jou en heel je zijn.

A6BE8A27 9448 40D0 9C11 9F7B3F3FDB72 768x1024 - Brief aan Vince / 6 jaar

6 jaar… Voor mij een kantelpunt. Geen kleine kleuter meer, maar al een echte jongen. En toch nog klein. Gohh, ik vind het ontzettend moeilijk voor mij om te aanvaarden dat jullie groot worden. Ik ga veel moeten oefenen om jullie te kunnen lossen. Volgend jaar ga jij al naar het eerste leerjaar… Je leest al zelf boekjes, je houdt van rekenen en je bent NOG geen doorzetter hahaha. Als iets niet meteen lukt dan word je lastig, net zoals je mama hahaha. Ik herken heel veel van mezelf in jou. Zo bijzonder.

Ik zie jou wél groeien. Groeien in alles wat je doet en ik ben blij dat ik daar getuige van mag zijn. Ik prijs mij ook gelukkig dat ik vaak met jullie kan bezig zijn en dat wij samen genieten van leuke (en minder leuke) dingen. Ik hoop dat ik genoeg ben voor jou… Dat ik jou een goed gevoel geef…

9E310359 67DD 4FA5 8381 84F089A699E4 768x1024 - Brief aan Vince / 6 jaar

Lieve prins, proficiat met je zesde verjaardag. Wat een speciaal getal moest zijn, wordt een intiem gezellige verjaardag wegens lockdown. We zullen dat in ieder geval niet vergeten. Hahaha. Maar we gaan er zoals altijd een spetterend feest van maken. De taart gaan we wel aan de deur bij iedereen zetten!

A0A33B3C 4089 4751 89B1 639D25D1B155 768x1024 - Brief aan Vince / 6 jaar

HAPPY BIRTHDAY MY LOVE

XOXO

Nathalie

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply