Unicorns & Fairytales
unicorns & fairytales
Brieven aan Lex My life Ontwikkeling Personal

Brief aan Lex | 6 maanden

Liefste Lex,

Een half jaar oud. No way! Een half jaar… Ik ben al een half jaar moeder van twee. Het waren drukke 6 maanden dat is zeker. Jij en je broer zijn twee kinderen die veel aandacht nodig hebben. Maar goed, zo weten we weeral wat te doen. Stilzitten is geen optie met jullie twee. Maar dat kan ik sowieso niet.

We zijn al ruim een maand bezig met patatjes maar mannetje, wat is dat toch met jou? Bloemkool gaat erin als een speer maar de rest lijk je maar niet te lusten. Is dat normaal niet andersom? Ik mag van geluk spreken dat er van het lepeltje ook patatjes in jouw mond verdwijnen. Net zoals tijdens het drinken aan je fles (en borst) ben je steeds in de weer. Met de voeten, armen, handjes, teentjes, je hoofd. Alles beweegt. Stilzitten is geen optie. Ik denk dat ze die knop vergeten zijn. Batterijtjes van Duracel denk ik. Maar goed, we hebben dus ons handen vol met jou.

unicorns & fairytales

Doorslapen is ook nog geen optie. Je wordt rond 2 uur wakker ‘s nachts om dan nog een volle fles leeg te drinken. Ook weer met de armen en benen in de weer. Gelukkig val je tegen het einde van de fles weer in slaap. Bij Vince duurde het ook een jaar voor we doorsliepen dus ik denk dat dit bij jou niet anders zal zijn. Al kunnen we het wel gebruiken hoor hahaha.

Kruipen wil je wel maar lukt nog niet en rechtzitten idem dito. Blijven proberen, het zal wel komen. Alles op zijn tijd. Ik ben zo benieuwd naar al jouw ontwikkelingen. Hihi. Je bent zo schattig als je probeert. De beentjes graaiend in de lucht. Cute!

Lachen kan je als geen ander. Je krijgt dan nog grotere ogen (en de mensen zeggen nu al wat voor grote kijkers je hebt) en zo’n schattig kuiltje aan 1 kant. Je lacht eigenlijk de hele dag door. Alles heel bewust. Lach je niet dan huil je. En dat zal iedereen gehoord hebben. Je krijst eigenlijk meer. Dan schrikken mensen wel.

Kwijlen… waarom kwijl jij zoveel? Tanden krijg je nog niet maar je zou het wel zeggen. Moest dit niet al van in het begin zijn zou ik denken dat je meteen al je tanden krijgt. Maar goed.

Gevoelig. Jij bent een gevoelig mannetje. Al vanaf de geboorte. Lichamelijk, geestelijk… the whole package denk ik. Je huidje is snel geïrriteerd en je drinkt nog steeds die dure stinkende pap… Ik hoop eerlijk gezegd dat je er snel uitgroeit. Maar dat zullen we dan wel verder zien. Het belangrijkste is dat jij het goed hebt.

Ik ben zo blij dat jij in ons gezinnetje bent gekomen. Het is absoluut fantastisch. Jij bent fantastisch en je broertje ook! Ik ben blij dat ik een jongensmama ben. Al mag er nog een meisje bijkomen ook hoor. Alhoewel… 3… 🙂

unicorns & fairytales

Lex, we love you

XXX

mama, papa en broer

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply