Unicorns & Fairytales
boekentips - unicorns & fairytales
Boeken cadeautips Luisterboeken & muziekboeken Prentenboeken Zoekboeken & aanwijsboeken

Leuke boekentips van Vince #1 (+VLOG)

Nu Vince al groot genoeg is om zelf zijn boekjes uit te kiezen die we voorlezen werd het tijd om deze rubriek in het leven te roepen. Boekentips van Vince zal jullie de leukste boekjes laten zien die wij hier thuis hebben en waarvan we zeker weten dat deze in de smaak vallen bij onze blonde prins. Momenteel is hij 2 jaar en 8 maanden dus kan je je een beetje afstemmen op de leeftijd van jouw kids of kleinkinderen. Wie weet zit er wel een leuk cadeautje tussen?

 

Kapitein Winokio + handpop

Deze boekjes zijn superpopulair bij ons thuis (en ik vermoed niet alleen bij ons). Wij hebben er standaard in de auto liggen en we hebben via Pand42 net een nieuw boek! Met leuke liedjes en een handpop. Zing dus met het hele gezin én de kapitein zelf. Wedden dat dit hét boekencadeau is voor onder de kerstboom?

boekentips - unicorns & fairytales

Binnen spelen – buiten spelen omkeerboek

Dit is ook een heel fijn boek waar kleuters zich zullen in herkennen. Het boek kan je omkeren en heeft twee onderwerpen: binnen spelen en buiten spelen. Met dit boekje maken kinderen kennis met spelletjes die je buiten en binnen kan doen en dan kan je vragen stellen aan jouw kind. Doe jij dit ook graag? Heb je dat al eens gedaan? Weet je nog…

boekentips - unicorns & fairytales boekentips - unicorns & fairytales boekentips - unicorns & fairytales

Grote brutale hippo

Dit is een schitterend boek en ideaal om goede manieren aan te leren. Het boek gaat over een groot nijlpaard dat eigenlijk altijd onaardig en onbeleefd is. Hij begint zijn zinnen met “Ik wil”, neemt zomaar spullen af, maakt ze kapot en zegt nooit “alsjeblieft” en “sorry”. Hij maakt alle dieren boos. Maar dan komt hij zelf in de problemen en kan hij niet anders dan beleefd zijn. Zo beseft hij dat hij eigenlijk al die tijd niet netjes was en werd hij een vriendelijke hippo. Erg leuk om samen met je kind te lezen. Zeker als je zelf bezig bent met goede manieren aan te leren.

 

boekentips - unicorns & fairytales

 

Trolls: zing met ons mee

Vince is dol op zingen. Bij dit boek zit dan ook een microfoon. Geweldig. Vince kan dan wel de liedjes niet lezen, hij verzint ze zelf. Trolls zijn tegenwoordig erg hip en bekend. Heb jij de film Trolls al gezien? Zeker de moeite. Nadien zijn je kinderen zeker fan van Trolls en je kan het ze niet kwalijk nemen.

boekentips - unicorns & fairytales

Mijn boekenbox voertuigen

Boekjes waar je dingen in kan doen zijn altijd leuk voor kinderen van deze leeftijd. Deze twee boekjes zijn stevig en leuk. Het ene boekje gaat over alles wat rijdt en rolt. Ze kunnen ze arm van een graafmachine bewegen, deuren van een trein open en dicht doen, een helm laten opzetten enzovoort. Het andere boekje gaat over alles wat vaart en vliegt. Daar kunnen ze de periscoop van een duikboot groter maken, de kleuren van een luchtballon veranderen en noem maar op. Superfijn voor onze jongste kids.

boekentips - unicorns & fairytales

Te bekijken op de VLOG

Er zijn ook enkele boekjes die ik wou laten zien in een filmpje. Als je dit leuk vindt mag je mij dat altijd laten weten, dan weet ik dat ik het vaker kan doen. Vergeet je ook niet te abonneren om mijn Youtube kanaal. Dan mis je geen VLOGS meer en kan je alles goed volgen. Bij 100 volgers op mijn kanaal geef ik alvast iets leuks weg. Deze boekjes zijn te bekijken op mijn VLOG: De draden van Marbellus (Marc de Bel), Mijn eigen boekje, De kusjeskrokodil en Ollie zoekt zijn lasso. 

 

 

Ook kopen?

[bol_product_links block_id=”bol_583af7aa759e1_selected-products” products=”9200000060603274,9200000057823070,9200000060020092,9200000059721127,9200000060317928,9200000060603130″ name=”boekentips” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”754″ cols=”3″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

Kennen jullie één van de boekjes? 

XOXO Nathalie

 

 

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply