Unicorns & Fairytales
baby wellness - unicorns & fairytales
Gezondheid / Health moederschap My life Ontwikkeling Webshoptips Winactie & Give away zwangerschap

Wil jij eens naar een spa (wellness) met je baby? (*WIN*)

Jammer genoeg is de periode voor mij gedaan… Wij zijn met Lex naar de Baby Spa gegaan toen hij enkele weken was. Nu maak jij ook kans om dit te gaan doen met je kindje !

Baby Spa

Wij zijn naar de Baby Spa (Precho) gegaan toen Lex enkele weken oud was. Hij sliep niet goed, at niet goed en had krampjes. Hij genoot ervan en het was fijn hem zo te zien. Wanneer je het de eerste keer gaat doen dan lijkt het wel even raar: je baby in zo’n ring. Maar eigenlijk genieten ze er zo erg van. Het is helemaal niet raar. Na het dobberen in het lekker lauwe water mag je zelf (begeleid) een massage aan je baby geven. Een zalig momentje! Idealiter zou je enkele sessies moeten doen, je kindje went meer en meer aan het water en gaan zich steeds beter en zelfzekerder voelen. Zo schattig om te zien. Wij zijn enkele sessies geweest. De Baby Spa is voor baby’s tussen 0 en 6 maanden.

Meer info vind je op de website van Baby Spa Antwerpen.

baby spa antwerpen - unicorns & fairytales

baby spa antwerpen - unicorns & fairytales

Wat vonden wij van de Baby Spa

Ik vond het vooral een leuk momentje samen met je baby. Je kan onze ervaring hier opnieuw lezen.  In het water voelen de meeste baby’s zich kiplekker. De ring is in het begin een beetje raar, maar helemaal veilig. Ze zijn goed gecontroleerd en ze zijn ook niet slecht voor de nek. Er zijn wel modellen op de markt die niet zo goed zijn dus pas daarmee op als je er zelf zou willen aanschaffen. De massage nadien zet je op weg om zelf een massage te kunnen geven aan je kindje thuis. De eerste keren vond Lex dat niet altijd leuk, hij was een overgevoelige baby. Maar de laatste keer liet hij het goed doen. Zalig!

lees ook: 20 originele kraamcadeaus waarmee je gaat scoren

baby spa antwerpen - unicorns & fairytales

baby spa antwerpen - unicorns & fairytales

Win een sessie of krijg 30% korting

Wil jij graag eens naar de Baby Spa met je baby? Dat kan! Ik mag 1 sessie gratis wegschenken en ik mag ook een sessie aan 30% korting weggeven.

 1. Volg Unicorns & Fairytales + Precho Baby Spa op Facebook
 2. Laat ons weten dat je meedoet en ook of je de 30% korting zou gebruiken (het heeft absoluut geen effect op de winnaar, maar als we een winnaar trekken die het niet kan gebruiken of gaat gebruiken zou het jammer zijn…)

Delen mag altijd natuurlijk en veel succes! Je kan meedoen tot en met 13 februari 2018 

 

 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

11 Comments

 • Reply
  Nona Mingeroet
  6 februari 2018 at 10:39

  Oohh hoe leuk! Zou ik heel graag eens doen met Jérôme die nu 5 maanden is, ook aan -30%! 🤞🤞🤞😝😍

 • Reply
  meliwit
  6 februari 2018 at 16:14

  Ik doe heel graag mee! wat een toffe prijs 😀

 • Reply
  Veronique
  6 februari 2018 at 19:37

  Ooooh super zalige actie!!! Ik moet 1 van de dagen bevallen en wil echt heel erg graag naar de baby spa met ons kleintje!!!! Ik hoor enkel positieve ervaringen via vriendinnen en kan niet wachten om het zelf eens uit te proberen. Ik kan zelf ook super hard genieten van een spa momentje dus ik kan me niet inbeelden dat baby’s dit niet leuk zouden vinden! Met de korting zou ik dus ook al heel erg blij zijn!!! 🤞🤞🤞🤞 het zou een leuk geboortekado’tje zijn 😉

 • Reply
  Kim
  6 februari 2018 at 21:16

  Zo leuk! Ik wil dit zo graag eens doen met baby Charlie en haar vriendje Ace 🙂 zou tof zijn om de vriendjes samen te zien dobberen

  • Reply
   Kim
   6 februari 2018 at 21:16

   Oh en 30% zou ook supertof zijn!

 • Reply
  Eveline
  6 februari 2018 at 22:11

  Ik doe heel graag mee met mijn meisje Amélie van 5 maanden. Ik had op 10 weken een Babymassage geboekt, maar die heb ik moeten afzeggen omdat ze toen Rsv had. Ik had er zo een spijt van want ik keek echt uit naar me-time samen met Amélie. Daarna moest ik weer gaan werken. Ik kijk echt uit naar een leuk momentje met mijn baby meisje.

  Fingers crossed!!!

 • Reply
  Sanne Cludts
  6 februari 2018 at 23:50

  Wauw ik doe graag mee voor met ons meisje te kunnen gaan. Ze is ons tweede kindje en zou heel leuk zijn om zo eens met haar ook wat quality time te spenderen 😍

 • Reply
  Laure Rabaey
  7 februari 2018 at 06:10

  Quality time met ons zoontje Matisse, ook al zijn ze nog zo klein, het is zo waardevol! Wij doen dan ook graag mee!

 • Reply
  Jamey
  8 februari 2018 at 17:53

  Ooooh wat geweldig! Ik doe heel erg graag mee. We zaten er laatst nog naar te kijken. Ik denk det ons kleintje dit helemaal geweldig zou vinden gezien we al zo veel plezier met haar hebben in het gewone badje.

 • Reply
  Lynn Mahieu
  9 februari 2018 at 13:52

  Wij zijn een tweetal weken geleden voor het eerst bij precho geweest en ons dochtertje vond het zalig! Ze lachte de hele tijd en heeft ook enorm genoten van de massage! Nog een keertje gaan zwemmen zouden we dus heel graag doen! 😀

 • Reply
  Steffi De Breuker
  10 februari 2018 at 21:06

  Dit lijkt me geweldig voor mijn zoontje Roan. Hij is momenteel 6 maanden. Hopelijk is hij niet te oud voor deze sessies.

Leave a Reply