Unicorns & Fairytales
baby musthaves - unicorns & fairytales
Baby musthaves moederschap Musthaves Ontwikkeling

10x Baby musthaves om heerlijk te slapen

Om de zoveel tijd heb ik voor jullie leuke baby musthaves. Soms hebben we ze zelf en andere keren staan ze op mijn wishlist. Handige spullen of gewoon mooie hebbedingen. Maar allemaal voor de baby! Deze keer allemaal leuke spullen om fijn te slapen.

 

1. Hangwieg (crib) van Little Hedonist

Deze hangwieg hebben we al een tijdje (eigenlijk vanaf ik wist dat ik zwanger was). Ik kon het niet laten om hem al enkele weken geleden op te hangen. Ik kon gewoon niet meer wachten. De hangwieg, verkrijgbaar in verschillende kleuren, komt van Little Hedonist en kost 189,95 euro. Bij Kidzzz kan je een perfect passende matras vinden. Leg er een leuk dekentje in, een schaapsvacht of een hoeslakentje voor een ovaal matrasje en je hebt een leuke snoezelplek overdag voor je baby.

IMG 9351 - 10x Baby musthaves om heerlijk te slapen

2. Slaapzakjes van BabyBites

Ongetwijfeld kennen jullie de slaapzakjes in de vorm van een walvis of haai? Niet? Ze zijn superschattig voor je baby. Nu hebben ze ook een ‘egg’ versie. In winterversie en zomerversie. Ze zijn superschattig. Je kan ze verkrijgen bij Little Stars en De Gele Flamingo

SACO AZUL MARINO FRONTAL 2016 1024x1024 768x1024 - 10x Baby musthaves om heerlijk te slapen

3. Mozeswieg

Dit staat op de geboortelijst. Ook al heb ik al een hangwieg en een bedje boven… ik kon er niet aan weerstaan. Ze zijn helemaal hip. Je kan ze mét of zonder omrander kopen. Bij Noordbaby kan je ze zonder omrander kopen en dan valt de prijs enorm goed mee! Er bestaat ook een mozeswieg met omrander en staander. Die staat dus op mijn geboortelijst.

IMG 3606 1 - 10x Baby musthaves om heerlijk te slapen

4. Fabulous Goose blankets + STOKKE SLEEPI MINI

Heerlijke zachte dekens voor 100% katoen. Superzacht. Voor baby’s en grote kinderen. Wij hebben een prachtig exemplaar klaarliggen. Wanneer we ‘s avonds voor de televisie kruipen wikkel ik mij in het grote deken van Fabulous Goose. Je kan het dekentje met hertjes bewonderen in de STOKKE Sleepi Mini. De mobiel is van Manostiles en de sleepy eyes van Puurrr.

IMG 7674 - 10x Baby musthaves om heerlijk te slapen

FullSizeRender 509 768x1024 - 10x Baby musthaves om heerlijk te slapen

5. B-Digital Humi-Purifier with aroma

Deze luchtbevochtiger is superhandig. Met de ingebouwde hygrometer meet deze zelf de luchtvochtigheid en verstuift als die te laag is. Je kan ook een timer programmeren. Ook reinigt deze Humi-Purifier de lucht en zorgt ervoor dat kleine deeltjes uit de lucht gefilterd worden. Een nachtlampje met wisselende kleuren zorgt ervoor dat je baby’s kamer niet pikdonker wordt. Op de Purifier kan je naast de luchtvochtigheid ook de temperatuur en het uur aflezen. Best handig in elke kinderkamer denk ik zo. Hij kan ook aroma-olie verstuiven. Ideaal wanneer je kindje verkouden is of moeite heeft met in te slapen.

asset 737135 - 10x Baby musthaves om heerlijk te slapen

6. Wikkel steundeken (B-comfort Nest)

Niets zo leuk om je kindje in te wikkelen in een comfortabel soort nestje. Dit wikkel steundeken kan je gewoon gebruiken, in de maxi cosi, in een wipper en overal waar je maar wil. Wij gebruiken hem in onze reiswieg van de STOKKE XPLORY. Lekker warm!

 

 

bojungle b comfort nest wikkeldeken - 10x Baby musthaves om heerlijk te slapen

FullSizeRender 512 768x1024 - 10x Baby musthaves om heerlijk te slapen IMG 9267 - 10x Baby musthaves om heerlijk te slapen

7. Warmtekussen (B-warm Cushion)

Je kan dit warmtekussen opwarmen met een adapter. Na ongeveer een kwartiertje stopt het kussentje automatisch met opwarmen. Daarna blijft het ongeveer 5 uur warm. Het kussen heeft een niet giftige gel binnenin. Ideaal voor baby’s met krampjes, voor jezelf of tijdens koude dagen. Ik gebruik hem ook voor mezelf wanneer ik pijn heb in mijn rug of nek of net voor een borstvoeding als ik pijnlijke borsten heb.

Bo Jungle B Warm Cushion Electrische Kruik 5 - 10x Baby musthaves om heerlijk te slapen

8.Slaapzakjes en dekentjes van Roomblush

Slaapzakjes en dekentjes kan je niet genoeg hebben. Die van Roomblush zijn enorm leuk en passen heel goed bij alle andere items. Ik heb gekozen voor de grijze pijltjes omdat die mooi in de kamer passen. Ook hebben we een speelmat, dekbed en zakje van dezelfde collectie.

IMG 8155 e1481384419289 - 10x Baby musthaves om heerlijk te slapen

9. Nachtlampje

Vaak willen kinderen een nachtlampje in hun kamer. Ook handig voor mama’s en papa’s wanneer ze moeten verschonen of voeden.  Je hebt tegenwoordig echt heel erg leuke nachtlampjes. Wij hebben een wit lichtje maar ook enkele beestjes die verkleuren, al wil Vince er enkel mee spelen en niet in de kamer hebben.

 

10. Babynestje of cocon nestje

Een babynestje is ideaal wanneer je je baby veilig ergens wil laten liggen. Overdag, in de zetel, de kinderwagen, box of veilig in het bed. Het heeft een ronde en ovale kant met een koordje om kleiner te maken. Leg de baby altijd met zijn hoofde aan de ronde kant, niet in de buurt van de koordjes. Het kan gebruikt worden vanaf de geboorte tot je baby 5 à 6 maanden is. Het zorgt voor geborgenheid.
Het is ook makkelijk om overal mee naar toe te nemen zodat je baby een dutje kan doen.

Ik heb twee verschillende nestjes zodat ik eens kan afwisselen. Een blauwe van Hoxton Kids (Zweeds merk) en een grijze van Filibabba (Deens merk). Maar er zijn ook nog andere nestjes natuurlijk. Je vindt een enorm mooi aanbod bij De Gele Flamingo. Wij gebruiken het ELKE DAG!

15146642 1606292506051280 1945846502 o 1024x1024 - 10x Baby musthaves om heerlijk te slapen

Zo, alles staat klaar zodat onze nieuwe spruit lekker kan slapen. Binnenkort een nieuwe baby musthaves post! Hebben jullie nog leuke musthaves om heerlijk te slapen? 

X0X0 Nathalie

 

 

 

pinit fg en rect red 28 - 10x Baby musthaves om heerlijk te slapen

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  ellen
  5 januari 2017 at 23:18

  oooh mocht ik een tweede verwachten dan is zo’n coconnestje het eerste dat ik haal. jammer dt ik dit pas vorig jaar zelf heb ontdekt… iets te laat voor mijn dochtertje!!!

  • Reply
   Nathalie
   6 januari 2017 at 12:16

   Ja die nestjes zijn ENORM handig!!!

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
Toen viel ik van die roze wolk, BAM!

Woensdag was het zover. Na 3 dagen mochten we naar huis en konden we Lex met zijn broer Vince verenigen....

Sluiten