Unicorns & Fairytales
arthur & friends - unicorns & fairytales
My life

Multifunctioneel houten speelgoed – Arthur & Friends

Arthur and Friends is een webshop met multifunctioneel houten speelgoed en dat mochten wij bij ons op school uittesten. Wij zijn overtuigd! We creëerden voor de kleinsten een leuk plekje, weg van al de drukte met de mogelijkheid tot veel fantasie. 

 

Arthur and Friends is een jong Belgisch speel-meubelmerk voor creatieve kids. Handgemaakt in Europa met zorgvuldig vooraf geselecteerde duurzame materialen. Het gehele gamma is gecreëerd om samen te groeien en blijft mooi en toepasbaar op elke leeftijd. Je kan met de meubeltjes alle kanten op. Ze prikkelen de fantasie en dragen bij tot een goede ontwikkeling.

Onze basis kinderstoel Carlito is een leuke kinderbank die doorgroeit tot nachtkast en bijzettafel. Willem, Carlito’s tafel is mooi alleen maar ook samen met Carlito als eet- en schrijfset. Schommelboot Anna wordt instant omgetoverd tot winkel, podium en zelfs speelkeukentje. Arthur and Friends

21386 4670 c44abe - Multifunctioneel houten speelgoed - Arthur & Friends

21395 4622 f3aab6 - Multifunctioneel houten speelgoed - Arthur & Friends

28541 7034 14f9fc - Multifunctioneel houten speelgoed - Arthur & Friends

Wij testten de kleine stoeltjes uit, de schommelboot, de schuifaf en de houten spelletjes. Het was een succes. De houten schuifaf past ook perfect in een kinderkamer of speelkamer. Of wat denk je van een creche / kleuterklas? Alles is mogelijk! De meubeltjes kunnen op zoveel manieren worden gebruikt. Ik zou ze gerust allemaal thuis of in de klas willen hebben. Vooral de schommelboot biedt vele mogelijkheden. De kids kunnen er een leuke keuken/bar van maken. De stoeltjes zijn ideaal voor kinderen met bvb beperkingen omdat ze makkelijk te gebruiken zijn.

IMG 0489 e1466012897627 - Multifunctioneel houten speelgoed - Arthur & Friends

IMG 0598 2 - Multifunctioneel houten speelgoed - Arthur & Friends

IMG 0485 - Multifunctioneel houten speelgoed - Arthur & Friends

 

Samen met Playmobil heeft Arthur & Friends onze kleuters een gezellig, leuk speelhoekje aangeboden. Bedankt!!  Zelf benieuwd naar het mooie en unieke aanbod van Arthur & Friends? Breng dan vlug een bezoekje aan hun website.

Kennen jullie deze meubels? Wat vind je er al van? 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply