Unicorns & Fairytales
copyright Leen van de sande
My life

Bachelorette box, voor de leukste workshops in een doos tijdens een vrijgezellenfeest

Organiseer je binnenkort een vrijgezellenfeest en wil je graag leuke dingen doen met je groep? Ik organiseerde voor mijn vriendin een pré vrijgezellen, waar de meiden elkaar al eens konden ontmoeten. Wil je graag een vrijgezellen workshop doen, maar zelf kiezen hoe en waar? Dan is de Bachelorette Box iets voor jou. 

Vrijgezellen workshop in een doos!

Deze vrijgezellen workshop ( bachelorette box,)  een workshop voor vrijgezellen  in een doos , wordt geleverd voor het aantal personen dat jij opgeeft. Op de website kan je een aanvraag doen voor een offerte of uitleg en kan je de prijzen alvast zien.  

De bachelorette box bied je de kans om een workshop te houden thuis of op eender welke locatie. Je kiest het onderwerp van je activiteit en je krijgt al het materiaal voor het gekozen aantal personen naar je thuis of op locatie gestuurd. Handig toch?

Je hebt de keuze uit tal van leuke dingen! Het voordeel is dat je zelf kunt kiezen hoe je deze workshop doet. Alle instructies zitten mee in de doos. Geen stress, gewoon gezellig samen workshoppen. Wil je liever een workshop met begeleider? Dan kan je ook kiezen tussen de vele aanbiedingen op SPOTWORKSHOPS. 

Enkele Bachelorette boxen uitgelicht 

Je hebt momenteel keuzen uit verschillende vrijgezellen workshops in een doos. Zo kan je schaaltjes maken, piemels versieren, armbadjes maken, iets met chocolade doen en nog veel meer. Ik licht graag een bachelorette box toe voor je.

Kaarsen maken

Met deze bachelorette box maken jullie trendy geurkaarsen. Eerst maken we de kaarsen en voeg je geurstof toe en daarna versier met gedroogde bloemen (lavendel en rozen). Werk af met een old schoolpersoonlijke boodschap. Ideaal voor op de feesttafel of als aandenken aan een onvergetelijke dag met vriendinnen.

vrijgezellen workshop bachelorette box- unicorns & fairytales

 

Kronen maken

Deze vrijgezellen workshop is ideaal om nadien nog een stapje te zetten met je zelfgemaakte kronen. Je gaat zeker opvallen. Creëer een ‘Bohemian’ look met een zelfgemaakte bloemenkroon van verse bloemen. Wedden dat jullie de hele dag zullen stralen met een frisse bloemenkroon op jullie hoofd! Deze activiteit is ideaal voor een vrijgezellen. Jullie zullen er stralend uitzien op de foto’s. Wil je deze box voor een andere gelegenheid? Dat kan natuurlijk ook 😉

bachelorette box- unicorns & fairytales

 

Wellnes & Home

Hebben jullie zin in een echt wellnessmomentje als groep? Willen jullie even genieten van wat me-time? Willen jullie leren hoe je deze me-time ook gemakkelijk thuis kan uitvoeren?Dan is de DIY Box Wellness@Home iets voor jullie! Met deze Bachelorette Box kunnen jullie zelf aan de slag gaan en een volledig ontspannend gelaatsritueel uitvoeren. Een vrijgezellen workshop waar je helemaal van ontspant.

vrijgezellen workshop- unicorns & fairytales

 

Armbandjes maken

Iedereen stelt zelf een eigen armbandje samen met een zelfgekozen kleurenpallet en gaat naar huis met een zelfgemaakt armbandje. Ineens een leuke souvenir en aandenken aan deze onvergetelijke dag. Het gegraveerde hangertje maakt het helemaal af en nog persoonlijker. Jullie kunnen zelf kiezen wat erop komt. Denk bijvoorbeeld aan: ‘team bride’, ‘bride tribe’, de naam van jullie vriendinnengroepje, … Je krijgt een testarmbandje, een duidelijk stappenplan en al het materiaal! Super fun!

vrijgezellen workshop bachelorette box- unicorns & fairytales

 

Droogbloemen kronen 

Met deze bachelorette box kunnen jullie samen aan de slag gaan om leuke bloemenkroontjes, armbandjes of boutonnières met droogbloemen te maken.

Hier kan je de workshop vinden.

 

Ga jij binnenkort een vrijgezellen workshop plannen? Dan is de bachelorette box misschien wel een leuk idee? 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply