Unicorns & Fairytales
The Park Playground VR - unicorns & fairytales
Activiteiten & workshops Digitaal Op stap Spelen uitstappen binnen

VR experience voor kinderen in The Park Playground

In onze bruisende stad Antwerpen bevindt zich een toffe bestemming die kinderen in een wereld van verbeelding en avontuur dompelt: The Park Playground. Met behulp van de nieuwste Virtual Reality (VR)-technologie biedt The Park Playground een onvergetelijke ervaring voor kinderen van alle leeftijden. The Park Playground, waar VR voor kinderen en volwassenen op een leuke manier gepresenteerd wordt. Wij gingen er zowel een kinderfeestje doen als een verjaardag voor mijn man. Beide ervaringen waren keer op keer fijn!

VR voor kinderen

VR heeft de kracht om kinderen mee te nemen naar onvoorstelbare werelden en ze onder te dompelen in boeiende virtuele scenario’s. Het opent de deur naar educatieve en entertainmentmogelijkheden die voorheen ondenkbaar waren. In plaats van passieve toeschouwers te zijn, worden kinderen actieve deelnemers in hun eigen avontuurlijke verhalen. In the Park Playground speelden we The Mask Of The Pharaoh, een spel op kindermaat waar vooral samenwerking centraal staat. Na even gewoon worden aan de VR-bril gingen ze mini-games spelen om vervolgens het spel samen te spelen.

lees ook: 100 activiteiten om te doen in de zomervakantie

The Park Playground: Een overzicht

The Park Playground is een leuke attractie die speciaal is ontworpen om kinderen de ultieme VR-beleving te bieden. Gelegen in het hart van Antwerpen, Brussel, Leuven, Gent en Kortrijk biedt het een scala aan virtuele speelervaringen die de verbeelding prikkelen en de zintuigen uitdagen. Enkele eigenschappen:

 1. Interactieve VR-attracties:
  The Park Playground beschikt over een verscheidenheid aan interactieve VR-attracties die specifiek zijn afgestemd op de behoeften en capaciteiten van kinderen (en volwassenen). Van virtuele pretparkritten tot uitdagende puzzelspellen, elke attractie biedt een unieke ervaring die kinderen aanmoedigt om te verkennen, te leren en plezier te hebben.
 2. Educatieve waarde:
  Naast entertainment heeft The Park Playground ook educatieve spellen en ervaringen die kinderen op een leuke manier kennis laten maken met verschillende onderwerpen. Of het nu gaat om het verkennen van de ruimte, het ontdekken van de oceanen of het leren over historische gebeurtenissen, VR stelt kinderen in staat om op een meeslepende en boeiende manier te leren.
 3. Veiligheid en begeleiding:
  De veiligheid van kinderen staat voorop in The Park Playground. Het vriendelijke personeel zorgt ervoor dat kinderen goed worden begeleid en dat de VR-ervaringen geschikt zijn voor hun leeftijd en niveau. Daarnaast worden de VR-headsets regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd, zodat kinderen zich volledig kunnen onderdompelen in een hygiënische omgeving.
 4. Samen spelen:
  The Park Playground moedigt ook sociaal interactief spelen aan. Kinderen kunnen de VR-ervaringen delen met hun vrienden, familieleden of klasgenoten, waardoor ze een gevoel van samenhorigheid en teamwerk ontwikkelen.
The Park Playground VR - unicorns & fairytales


The Park Playground in Antwerpen is een toffe bestemming die VR voor kinderen mogelijk maakt Door de combinatie van verbeelding, technologie en veiligheid stelt The Park Playground kinderen in staat om hun grenzen te verleggen en te genieten van een virtueel speelparadijs. Dus, als je nog op zoek bent naar een leuke activiteit om met je kinderen te doen…

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

No Comments

  Leave a Reply