Unicorns & Fairytales
Baby musthaves Diary My life

Diary 76 | unboxing VLOG baby musthaves & meer

Het was een drukke week! De doopsuikerspullen kwamen aan, kerstkaartjes schrijven, enveloppen in orde maken voor de geboortekaartjes, ik kreeg enkele pakketjes, schreef volop blogs en maakte alles in orde in de babykamer. Deze week zelf wordt ook nog vrij druk met afspraken bij de gynaecoloog, ziekenhuis enz…Maar in deze BLOG zit ook een unboxing video met leuke baby musthaves en een giveaway.

 

Nieuw logo

Eerst en vooral wil ik toch aftrappen met een nieuw logo, gemaakt door Creatieve Kaarten. Ik probeerde het lange tijd zelf te maken maar dat is toch niet hetzelfde. Met deze webshop (waar ze trouwens enorm mooie kaarten maken, ook voor huwelijken) heb ik een nauw contact en ik was dan ook superblij dat ze dit wilden doen. Ik heb zelfs een variant om af en toe eens te wisselen.

unicornsandfairytaleslogo

 

Doopsuiker

Ja, de suikerbonen en de spulletjes voor de doopsuiker zijn aangekomen. Joepie! Welke spulletjes het gaan zijn is nog een verassing, maar ik ben er wel een tijdje “zoet” mee geweest dankzij Zoet Geluk, waar ik alles bestelde. Maar goed, bijna alles staat klaar en dat is weeral een zorg minder. Vince hielp mee de suikerboontjes in een pot te steken. Zo lief! Natuurlijk was er hier en daar eens eentje bij dat wat stuk was. Dat vond hij niet zo erg want dan mocht hij eens proeven. Hahaha.

fullsizerender-420

 

Mijn planners bovengehaald

Tegenwoordig is het plannen en dat zal er niet op beteren. Het einde van 2016 is in zicht, dus dat wil zeggen dat ik weer nieuwe planners moest aanschaffen. Zo heb ik mijn Liv Planner van Wander&Co waarover ik al schreef. Die gebruik ik om lijstjes te maken met wat ik nog moet doen. Om een overzichtelijk geheel van de week te hebben in mijn handtas en thuis neem ik altijd een eenvoudige agenda van de HEMA. Dan heb ik ook mijn blogplanner die bestaat uit een gewoon notitieboekje en dat ik indeel in stukken: te doen, ideetjes, VLOGS, …

liv planner - unicorns & fairytales

Daarnaast hebben we een jaarplanner van school: wat er allemaal te doen is, de vakanties en dergelijke. Een nieuwe planner aan ons bord is die van collega blogster Sophie van MamaABC. Zij maakte een jaarplanner die je kan verkrijgen in verschillende formaten en met stickers en een whiteboardstift zodat je kan schrijven en wissen. De stickers zijn om vakanties overzichtelijk te maken en de symbooltjes kunnen de kinderen gebruiken om dagen herkenbaar te maken zoals feestdagen en hun verjaardag bijvoorbeeld. Je kan haar blogpost met uitleg over de planner hier lezen.

fullsizerender-416

fullsizerender-405

fullsizerender-415 fullsizerender-407 fullsizerender-412

De ronde magneten die je trouwens ziet komen van Groovy Magnets. Superleuk! Ik hou ook wel van enkele kaartjes met leuke quotes.  Tenslotte hangt er nu ook een zelfgemaakte adventskalender (ik had geen tijd meer om er eentje te kopen). Elke dag mag Vince een sticker kleven op een kerstbal. Wanneer er een cadeautje staat mag hij een cadeautje kiezen. Die liggen allemaal onder de kerstboom en er zitten kleine cadeautjes in: een autootje, stiften, …

Unboxing & giveaway

Ik kon mijn eerste unboxing vlog maken want ik kreeg twee verrassingspakketjes aan en enkel leuke baby musthaves. Ik vond het leuk om daar een video van te maken. Ik ben ook steeds benieuwd naar anderen hun cadeautjes dus ja… Ik kreeg een zakje aan van Dreambaby en van Stabilo. Benieuwd wat er in deze pakketjes zat? Kijk dan zeker naar de VLOG. Vind je het leuk? Abonneer je dan op mijn kanaal, dan mis je niets meer. Ik geef ook graag één van mijn gekregen pakketjes weg.

 

 

 

Knutselen

We hebben deze week (en vooral in het weekend) veel geknutseld. Vince vindt dit superleuk (en mama ook). Wat we allemaal hebben geknutseld zal je de komende dagen in enkele blogpostsjes voorbij zien komen in de vorm van een DIY. Leuke dingen om samen te doen op een druilerige dag of in de kerstvakantie. Bij de Action kan je echt heel veel leuke en goedkope knutselspullen vinden. Zo heb ik deze kraskaarten gevonden. het was één van de adventskalender cadeautjes. De tong van Vince… die hoort er ook steeds bij want als hij zich concentreert dan komt die tevoorschijn…

fullsizerender-449 fullsizerender-439 fullsizerender-432

 

Onze week zat lekker vol. En die van jou? 

PS: Wat zouden jullie eens graag zien in een VLOG?

XOXO

Nathalie

 

 

 

 

 

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply